hits

ANTREKK: FAUX FUR AND LEATHER

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE ARIANA! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart for å få gavekortet ditt.


I dag stod jeg opp litt tidligere enn jeg trengte, for å kunne få god tid til å fikse meg og ordne meg til å ta antrekksbilder. På denne perioden av året er det seriøst over og ut hvis jeg ikke planlegger. Noen dager blir det mørkere ute raskere, mens andre dager holder det seg lyst ute lenger. Så før jeg la meg i går kveld, sa jeg til meg selv at i morgen skal jeg ta antrekksbilder. Jeg var fast bestemt, og det føles kjempegodt å ha rukket det før det ble mørkt ute. Med tanke på at jeg ikke har lappen, så hadde jeg veldig flaks for at Ida ikke jobbet i dag. Hun var derfor så snill og kjørte meg ned til byen for å finne et sted vi kunne ta bildene. Jeg trenger alltid noen til å ta antrekksbildene av meg nå med det nye kameraet mitt. Det er helt umulig å få tatt dem selv siden kamerastativet ikke funker på Olympus Pen kameraet. Jeg får ikke vridd skjermen for å se meg selv og det blir da vanskelig for å se hvordan bildene blir. Jeg sparer meg for tid hvis noen andre er snille og tar bildene av meg. Derfor veldig kjekt å ha en venninne som Ida!

Antrekket jeg har på meg sjokkerer meg mer enn hva det kanskje sjokkerer dere. Jeg går aldri i skinnbukser, eller falsk pels jakke og for å ikke glemme støvletter med høy hel. Men i dag følte jeg for å sjokkere litt. Selvom jakken er noe jeg aaaaldri hadde gått i tidligere, er den herved en av mine fineste jakker. Jeg elsker overgangen fra hvit til svart, passformen og størrelsen på jakken. Jeg tror den kommer til å se helt smashing ut i et litt mer hverdagslig antrekk enn hva jeg har på nå i tillegg. Så fremover kan jeg leke og utforske litt med hva som passer til. Som jeg har sagt tidligere; Man må våge for å finne stilen sin. Spør dere meg, har jeg mange forskjellige stiler som er MIN stil, og jeg liker det. Jeg vet aldri selv hva jeg kan finne på å gå i.Jakke fra IvyRevel (sponset) // Genser fra BikBok // Skinnbukse fra IvyRevel (sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

28 kommentarer

Hei! Nice outfit! Jeg lurte på om det er mye stretch i den buksa? Takk på forhånd:)

M: Det er ikke veldig mye stretch i denne buksen, med tanke på at det er skinn så hvis du vurderer å ta en størrelse mindre enn vanlig på grunn av stretchen - ikke gjør det :-)

du har utrolig bra stil! kommer til å bruke deg som inspirasjon etter jeg blir kvitt gravid mage :-D

Eeeeeelsket virkelig dette antrekket! Du så mye mer sofistikert og voksen ut med en gang, men på en positiv måte! Wow! Får nesten gå til innkjøp av et par skinnbukser selv😄 Elsker bloggingen din for tiden, stå på videre❤️

Kjempe fin antrekk <3 Likte det veldig godt :) Ha en super fin kveld videre :D

Så stilig antrekk :)

Nydelig antrekk! Du kledde det utrolig bra :D

Åh, elsker skinnbusker! Og du var bare dritlekker i den du hadde på deg, madde 💜 dumt at jeg er en str. 38 i busker, kan rett og slett ikke gå i sånt da, ser helt forferdelig ut. Men du nailer den!

Åhh nydelig antrekk!

Du kler alt, herlighet du er såsåså fin<3<3

I love furs and you look so beautiful like always , stunning !!! <3

Veldig fint antrekk!

Klær er ment for og eksperimentere med. Det som er det morsomme med det!! Buksa og skoene ser fantastisk ut på deg :)

Sandra: Åh, så enig i det du skriver! Tusen takk :-)

Marte: Tusen takk, Marte :-)

Jaroslava: Thank you so much <3

noramariiie: Tusen, tusen takk Nora <3

Maria: Nå må du gi deg, er selv en størrelse 36 og 38 er jo noe jeg vil bli - målet mitt faktisk. Bruk skinnbukse, du er heldig som er en størrelse 38!

Ingrid: Mange takk for det, Ingrid :-)

Bella(Bitte): Tusen takk kjære deg! Ha en strålende helg <3

Maya Izabella: Åh nå ble jeg glad, tusen takk!!! <3 Og gratulerer med barn :-D

Åh, håret ditt er så vakkert!! <3

Og antrekket var også superfint!

Så gøy å se deg i noe anna! Likte det veldig godt :D

Camilla: Tusen takk :-D

Kamilla Haaland: Tusen takk! <3

Elsker outfiten din!

Har du link til skoene? :)

Skriv en ny kommentar