hits

LET IT SNOW

Det er helt utrolig at hver eneste gang snøen legger seg på bakken, tar alle av på sosiale medier. Likevel har vi opplevd dette hvert år, èn dag kommer snøen og denne gangen kom snøen i går. På en side er jeg veldig fornøyd, for det betyr at det er lysere ute hele tiden i steden for grått - derfor bedre lys til å ta bilder. Men det jeg ikke er fornøyd med er slushen som oppstår når det blir varmere ute igjen, og det brått fryser til is. Dere aner ikke hvor klønete jeg er på denne perioden, gruer meg like mye hvert år til denne tiden av året fordi jeg er bambi på isen. Nesten litt skuffene, i og med at jeg var kjent for å ha blitt født med skøyter på bena. Da jeg var 4 år tror jeg, stod jeg på skøyter på ishallen og havnet i Moss Avis. Gode gamle tider! Rart hvordan man forandrer seg gjennom årene. Men over til snøen; Jeg måtte bare gripe sjansen mens snøen fremdeles er her, og få Ida til å komme til meg for å ta noen bilder ute i snøen. Denne gangen var det ikke dagens antrekk som stod på listen, men heller bare ett cozy antrekk. Genseren jeg har på meg, hadde vi faktisk på Urban i fjor. Men vi sendte den fra oss før jeg noensinne rakk å kjøpe den. Derfor ble jeg så utrolig glad da dette var en av bursdagsgavene jeg fikk fra bestevenninnen min, Ida. Mer fluffy genser skal du lete lenge etter!

Denne helgen har jeg nemlig snapchat takeover på urbannorge, og disse bildene er bare en smakebit på ett av mange cozy antrekk dere vil se i løpet av helgen. Jeg har fått i oppgave om å spamme ned snapchaten til urbannorge. Dersom du vil være med på moroa bør du legge oss til.


Jeg bor i disse tøflene om dagen, så det skulle bare mangle at de ble med på shooten.

Er det snø hos dere? 

14 kommentarer

Elsker snøen av samme grunn! Gjør alt så lysere og penere på denne tiden av året :) Eneste jeg ikke liker er isen. Livredd nesten for og skli,så går så mye saktere enn normalt hahah!! Snapchat'n til Urban har jeg lagt til for lenge siden :))

yo yo yo du e kuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,snakkast på snapchatten da haddeee:) xoxo gossip girl

Du er virkelig den fineste jeg vet om!

Her snødde masse i går, men den har ikke lagt seg på bakken noe særlig. Nå snør det ute igjen og det begynner å se ganske hvitt ut :D

Hvor er antrekket ditt fra? :D

Hej, so nice !! i would really like, if u could write a blogpost or video about your daily make up routine! <3

Åå, helt enig! Elsker at det blir lysere, men hater slush haha!

Herlighet du er like nydelig som alltid<3

Kjempegøy å følge med på snapchat, håper virkelig du vurderer å lage din egen åpne snapchat en gang!

Ha en fiin dag videre, Madeleine<3

noramariiie: Åh, tusen takk! Blir så glad av å høre dette <3

Marte: Alt er fra Urban bortsett fra tøflene - de er fra Asos :-D

Kamilla Haaland: Tusen takk! :-)

Anonym: Wow... Vet ikke hva jeg skal si annet enn tusen takk!

For noen søte tøfler! Og så skjønn du er - håret ditt er så utrolig fint! :) Ha en fin søndagskveld <3

Kathrine Louise: Tusen takk! :-) <3

Skriv en ny kommentar