hits

JUST DID IT

05.11.2015 - 22:33 9 kommentarer

Treningssenteret, long time no see. Det er vel 2-3 uker siden sist jeg trente, og der har jeg skuffet meg selv ganske mye. Jeg har lovet meg selv å trene minst 2 ganger hver uke, men det er så sinnsykt vanskelig når man er utålmodig og rastløs etter å få resultater. Jeg gir opp før jeg i det hele tatt har fått treningene inn i rutinene mine. Men når jeg tenker meg om, trening 2 ganger i uken - det er jo ingenting? Det er så lett å bare få rumpa ned på treningssenteret, men jeg er bare lat. Det er så kjedelig å trene synes jeg, og bare å forberede seg på at man skal trene. Men den følelsen du har etter å ha trent, den er jo bare så fantastisk! Den fikk jeg kjenne på i dag, selvom vi ikke hadde tid til å trene like lenge som vi alltid gjør. Men noe trening er bedre enn null trening.

Over til noe annet jeg er veldig fornøyd med; Jeg har gått opp nesten 5 kilo på litt over 2 mnd (!!!!!!). Jeg vet at jeg har vært undervektig, men ikke sykelig undervektig liksom. Men jeg selv vil veie mer, så jeg kan føle meg litt mer "normal" og sunnere hvis dere forstår. Jeg har kommet meg opp i vekt kun fordi jeg har blitt flinkere til å variere med mat, og spise mer mellommåltider. Klarer jeg det, klarer jeg hvertfall trening 2 ganger i uken. Jeg vil opp i vekt, så jeg bør trene oftere styrketrening fremover. Styrketrening er det eneste jeg trener uansett, så det er ingen problem for meg. Jeg trenger bare litt ny motivasjon, så har jeg vel snart gått opp 5 kilo til. Åh, jeg er så lykkelig og stolt over å ha kommet meg opp i vekt. Det er en kamp mot meg selv, fordi jeg har en unormalt høy forbrenning. Men spis mye, spis oftere og spis variert - så ser man resultatene. Jeg kan virkelig ikke sette ord på hvor godt det er å se et høyere tall på vekten.Når sist trente du & har du noen mål innenfor treningen?

9 kommentarer

Jeg holder en konkurranse på bloggen nå hvis du er interessert i å delta :-)

Nikita <3

06.11.2015 kl.08:26

Så flink du er :D

Maddepaddee

06.11.2015 kl.15:31

Nikita: Åh, takk :-D

Sandra

06.11.2015 kl.16:24

Åååh så flink du har vært med variert kost! Visste at du kom til og klare det :)

Mathilde

06.11.2015 kl.21:20

Åå! Så flink du er!! Prøver å gå opp i vekt selv, men sliter litt med hva jeg burde spise og hvor ofte.. Kunne du kanskje ha kommet med et eksempel på hvordan en vanlig "matdag" ser ut for deg? Du er en stor inspirasjon! Klem

Asalia

06.11.2015 kl.22:19

Blitt for lite trening selv i det siste. Trente 4-5 ganger i uken i litt over et år, frem til sommeren i år.

Men to ganger er ikke så lite, alt er bedre enn ingenting :D Jeg og trener styrke og har høy forbrenning, vet hvordan det er. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal trene tre ganger i uken fremover når jeg ikke er forkjølet mer.

Det er bare å stå på. You can do it :D

Maddepaddee

08.11.2015 kl.22:25

Mathilde: Oi, jeg visste faktisk ikke at noen var interesserte i det. Men nå vet jeg at det er flere som meg der ute, så kan med glede skrive et slikt innlegg! <3

Mathilde

09.11.2015 kl.16:01

Tro meg, det er flere av oss! Åå nå ble jeg glad, hadde vært helt supert om du kunne det<3

Karoline

12.11.2015 kl.00:57

Vet du modellen på parajumperen Ida har?

Skriv en ny kommentar