hits

JUNKYARD

Vinneren av Junkyardkonkurransen her på bloggen ble Julia Elise. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart, så sjekk mailen din.


Siden det var så utrolig mange som meldte seg på junkyardkonkurransen her på bloggen, smeller jeg til med en konkurranse på Instagram òg. Den vil være akkurat lik, samme premiepott som gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre der er å like bildet jeg har lagt ut på @madeleinepedersenn i samarbeid med Junkyard, følge @junkyardnorge og kommentere "Gjort" under bildet på instagram. Vinneren trekkes om ca 1 uke, og denne konkurransen er som alltid får både gutter og jenter. Good luck!

Over halvparten av klesskapet mitt består av produkter fra Junkyard, og det er overhodet ikke rart når de har så mye fint. De startet med å være en skate/ streetstyle nettbutikk, men har fått inn så mye mer fashion i løpet av dem siste årene. Jeg kan umulig tro at ingen finner noe de liker der, for de har stort sett alt. Favoritt merkene mine fra nettbutikken deres er Nike, Ray-Ban, Adidas, Converse, Reebok, Dr.Denim, Svea, Triwa and so on. Det er så mye å velge mellom, at jeg nesten blir gal. Det siste jeg fikk sponset fra Junkyard er disse herlige genserne fra Nike, som dere ser under. Den lysegrå er baggy, mens den mørkegrå er litt mer tettsittende - but still, I love them both. Den mørkegrå har vært på ønskelisten min i en god stund, og nå er den endelig miiiiiiin.

Nike SB Hoodie finner du her & Nike Just Do It finner du her.

Hvis du finner gavekort på 1500 kroner fra Junkyard, hva vil du handle da?♥

22 kommentarer
Eilin Sæther

Eilin Sæther

Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg kjøpt meg nye converse, mine er veldig slitte, og de er ikke så billig og bare kjøpe om du skjønner hva jeg mener :)

Også hadde jeg kjøpt meg mande dr.denim bokser, er frelst av de boksene der! :)

Liker veldig godt bloggen din, du blogger sinnsykt bra og om ting jeg liker og lese om :)

Astrid Ousland

Astrid Ousland

Jeg ville kjøpt meg en drit kul hettegenser og et par vans!👌🏼

Sånn da har jeg gjort det! Håper jeg vinner :-)

Ville nok kjøpt meg et par joggesko og en hettegenser(elsker hettergensere, spesielt fra Nike!!!)

Gjoooooort :D

Ikke godt å si! Mye fint der :D

Malin kristoffersen

Malin kristoffersen

Gjort!

Malinkris1997@gmail.com

gjort :)

mari.hagen98@hotmail.com

Are your contests available for people outside your country, too? I'm from Italy and I always want to partecipate but I'm not sure if I can :D

(by the way I'm only able to read your blog thanks to google translate and since it often makes mistakes I'm never sure I fully understand what you wanted to say, that's why I'm asking ahah)

Gjort! :)

Ville kjøpt noen kule nike plagg til vennina mi som har bursdag snart!

stinaelise@hotmail.com

Ville kjøpt solbriller til søstra mi og noen adidas eller Nike t-skjorter til meg selv 😅 ❤️

gode hettegensere og joggebukser <3

Hettegensre! Elsker de!!

Jeg ville ha kjøpt meg noen gensere fra junkyard, en adidas ryggsekk ogsåå får vi se hvor mye som hadde blitt igjen etter det haha

Kunne du snart lagd et "på min telefon"-innlegg? <3

Joggeske og jakke :)

dette er helt uvirkelig! vinner aldri sånne konkurranser :D tusen tusen takk! digger deg og bloggen din <3

Hilsen ei annen gladjente fra Moss

Julia Elise: Åååh, så moro at du også er fra Moss! Og gratulerer nok en gang :-D <3

Done :) Elsker genserne, jeg har de to buksene allerede!

Elsker junkyard, har brukt aaalt for mye penger der... Hvis jeg vinner gavekortet, skal jeg kjøpe meg nye sko. Alle (ingen overdrivelse) skoene mine har hull i sålen, og det kommer til å bli kaldt på vinteren...

Eline Johanne

Eline Johanne

Hvis jeg vinner gavekortet ville jeg brukt det på en digg joggebukse og noe nytt utstyr til folkehøgskolen som jeg trenger:)))

Eeeeelsker junkyard <3

Skriv en ny kommentar