hits

DAGENS ANTREKK 210715

Dette innlegget ble postet mye senere enn jeg hadde forventet. Slik går det når man finner alt annet så mye mer interessant, enn å sitte på stumpen med pcen. Da jeg startet å redigere bildene, ville jeg plutselig rydde rommet, plutselig smake på tyggiser og brått lakke neglene. Haha, at det går an... Er ikke bare bare å gå igjennom 119 bilder, når så og si alle er ganske like. Man blir nesten syk i hodet. Men er det noe som virkelig gjør en gal, så er det når nettet henger seg. Just perfect!

I dag følte jeg for å gå med joggebukse og null sminke, men jeg følte ikke for å se ut som en slask nok en gang. Så etter å ha tatt på meg litt sminke, fikk jeg en bedre idè. Jeg kom på at hvis jeg finner en sort t-skjorte, som matcher til joggebuksen, kan jeg style det om til en jumpsuit. Jumpsuit er bare såå behagelig, pent og enkelt! Jeg lagde da bare min egen hjemmelagde jumpsuit for en dag. Det har vært litt overskyet og kaldt i dag, så siden jeg allerede var inne på fargen svart, ville jeg gå all in. Svart bukse, svart t-skjorte, svart jakke og svart veske. Eneste som var i en annen farge var nemlig skoene mine, de var kritt-hvite! Hvite skinnsko er desidert en favoritt hos meg nå for tiden, eller generelt hvite sko. Ganske risky å bruke hvite sko, men man klarer jo ikke å motstå det heller.

Hvis håret mitt har en god dag i morgen, blir det litt av en konkurranse her på bloggen. Så kan dere gjette hva den innebærer?♥
Jakke fra BikBok // T-skjorte, bukse & sko fra Urban // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

25 kommentarer

ååå så fin outfit!!

Jeg elsker sort!

Kjempefin! <3

Så deg i Sverige i går og hadde lyst til å gå bort, men turde ikke.. Men uansett, du er til og med vakrere på ekte enn på bildene!!

Hei, lurte på om du går med sokker i de skoene? Har nesten like og får sinnsykt gnagesår hvis jeg går barbeint, men så er det så stygt når sokkene synes :/ kan du i såfall vise hvilke hvis du bruker? Gnagesårplaster er liksom ikke stort penere heller :) du har så utrolig fin stil, aldri slutt å blogge :)

Wooooow, håret ditt er sykt langt og fint!!!

Kan du linke skoene? De var helt nydelige :-D

super fint!! du passer alt du Madeleine!!

Katrine: Tusen takk!!! :-) <3

Anonym: Åh, hjertelig takk for det <3

theacintia: Tusen takk :-)

Therese: Hei du! Jeg bruker sokker som dekker halve risten og har sånn "klister" på hælen så sokken sitter godt. Disse sokkene kan du kjøpe på Cubus, de kommer i 3 pack, og finnes i svart, grå og hvit. Utrolig genialt!!! Hater at sokkene synes i sko.....

Anonym: Hihi, ååh du skulle bare kommet bort! Var et par andre lesere som kom bort, bare hyggelig det altså :-)

marenfelicia: Tusen takk <3

Ani: Mange takk for det, Ani <3

Tusen takk for svar!! Kan du kanskje vise de i et innlegg i framtiden? Tror de bare har vanlige ankelsokker på min og skjønte ikke helt hva du mente :/ sikkert flere som aldri har hørt om de engang :) men tusen takk for svar uansett, du er best!

Dette antrekket var heelt perfekt!!

Selger de fortsatt jakka på bikbok ? :)

Hvilken leppestift har du på leppene der? kjempefin!! :)

Jakken er fortsatt til salgs om butikken der du bor har igjen :) Hilsen ei som jobber på Bik Bok

Det er sjelden jeg kommenterer på blogger, men jeg var innom youtubekanalen din nå, og så en video som het maddeogsiri- og jeg må bare si det, herreguud så skjønn du var!! Satt og smilte for meg selv, haha! Liker forresten videoene dine veldig godt, og håper du snart kan ha en igjen:-)!

Så fin og søt du er!

Fantastisk antrekk! :D Hvilken størrelse har du i buksa? :))

hvor er fregnene?

Hadde blitt så glad for flere forslag på antrekk til sånn joggebukse! Har kjøpt to lignende nå som jeg sliter med å style opp..

Skriv en ny kommentar