hits

TRIANGL SWIMWEAR

På mandagen fikk jeg endelig hentet pakken jeg har ventet på. Det skjedde noe surr i leveringstiden at den ble sendt i retur, men heldigvis sendte de den ut igjen til meg og da gikk det kjempe raskt. Det er så vanskelig å vite når Fedex er på døren din med tanke på at de sjeldent ringer før de er på vei, for brått har de forsøkt å levere den uten at noen har vært hjemme. Men som alle andre, vi er jo også på jobb eller har ting å gjøre? Jeg fikk da gitt dem adressen til arbeidaplassen min, så da visste jeg at noen hadde mulighet til å ta imot pakken. Da løste det seg ganske lett likevel!

Jeg er en liten jente, med lite former og det er derfor litt vanskelig å finne bikinier som jeg liker. Spesielt siden brystene mine ikke er like. Jeg har i alle år brukt sånn bikini som går tvers over med frynser og masse annet på, for å skjule mest mulig. Men etter at jeg mottok min første Triangl bikini i en annen passform, ble jeg forelsket. Altså ja, jeg får ikke brukt den før jeg har fått ordnet på brystene mine, men den satt overraskende pent på! Og det ser ut til at man har mer pupper enn man egentlig har - så det nøyer jeg meg med. Heretter skal jeg begynne å handle bikinier som har denne formen, for det ser dødsbra ut og det føles herlig å kunne si at jeg faktisk ble litt fornøyd på bryst-fronten. Triangl bikiniene er svært populære, og man forstår hvorfor. De har ett utrolig bra utvalg av bikinier og farger, de har designet nye kolleksjoner som ser amazing ut i tillegg. Bikinien jeg valgte denne gangen, er ikke deres nyeste kolleksjon, men en av de nyeste. Veldig søt og fin, og elsker fargene på bikinien. Denne kommer til å se så bra ut på en sommerbrun kropp!
Denne bikinien fikk jeg sponset via Instagram.

Likte dere bikinien?

21 kommentarer

Ååå den var nydelig!!

Hva er prisen på disse bikiniene i norske kroner?:)

Mari: De koster rundt 89 USD som tilsvarer litt over 700 norske kroner :-)

ÅÅ elsker bikiniene fra triangle!!

Ønsker deg en fin hel!:)

Wow, denne var nydelig!!

de er sykt fine men koster alt for mye imo.

Hvilken str. bruker du til vanlig, og hvilken str har du i den trianglbikinien? :-)

åå så fin!

Jaaa, den er så fin!

Hvilken størrelse bruker du i bikinien? :)

den er fin og original, men jeg hadde likt den bedre om linjene var hvite istedenfor svarte, og at det hadde vært forskjellige blåfarger :)

Så fin, har så lyst på sånn selv :)

Marthe: Jeg tok den i XS, men i overdelen tror jeg kanskje at jeg burde tatt i S...

Ragnhild: Bruker til vanlig XS/S og i denne tok jeg XS, men burde egentlig tatt overdelen i størrelse S :-)

Ååå har så utrolig lyst på de bikiniene, men er utrolig usikker på hvilken strl jeg skal velge... siden de på siden sa at jeg ikke kom til å passe den type bikinien du har der.. men jeg bruker som regel XS/S.. Har du noen tips til stlr?<3

Skriv en ny kommentar