hits

TIRSDAGS UPDATE

19.05.2015 - 21:26 5 kommentarer

I dag har jeg hatt en god del å gjøre, så jeg kan enkelt si jeg er passe sliten nå. Dagen min startet med at jeg nesten forsov meg til jobben 09:00, derfor bestilte jeg taxi til 08:45, men den var her ikke før 08:55, jeg ringte 3 ganger - ble så stresset at jeg ble sur siden jeg bestilte taxi kvart på og ikke fem på. Enda verre var det når butikken åpner 09:00, og jeg måtte være i byen på 5 minutter. Sjokkerende nok rakk jeg det på minuttet, men en slik start gjorde meg bare veldig nervøs på hvordan denne dagen kom til å bli. Heldigvis hadde jeg en bra dag på jobben som lettet på trykket etter en kjip morgenen. Feriepengene mine kom inn på kontoen i dag, så jeg sa meg veldig fornøyd bare der! Jeg skal til Oslo på fredag hvis det er fint vær senere på dagen, så da skal jeg unne meg noe godt vet jeg. Trenger en liten oppmuntring nå, så er det noe som gjør meg glad er det å shoppe. Ikke å gå helt bananas om i New York eller London, men kanskje kjøpe en fin ting?

Rett etter jobben var Ida så snill og kjørte meg på Posten for å hente noe jeg hadde ventet på i 1 mnd. Etter jeg var i New York, så smakte jeg på Fruit Roll-ups for første gang, og helt siden da har jeg vært helt gal etter dette godteriet. Det går ikke an å beskrive smaken, det må oppleves. Ida ble ganske forelska i dette godteriet, så hun fikk ta med seg et par! Skal vise dere godteriet jeg snakker om i morgen kanskje, jobber i morgen så får se hva jeg får tid til å blogge om i morgen♥

Kvelden hittil har vært både opp og ned, skulle vaske opp i stad (ja, mange reagerer tydeligvis på at vi ikke har oppvaskmaskin) og hele sluket tettet seg. Det kom bare mer og mer vann opp, og både jeg og Caroline fikk nesten panikk. Men heldigvis har jeg nå fått vasket opp, og har tatt meg en velfortjent is! Nå skal jeg se Project Almanac sammen med søsteren min.

Ha en super kveld dere!


Beklager for modell i dag.

Når sist stod du opp med feil ben & hva skjedde den dagen?♥

5 kommentarer

Stine

19.05.2015 kl.21:38

Uuh :o Det godteriet vil jeg gjerne se bilde av :D Så er det lettere å kjenne igjen (Y) Ha en super dag videre! :)

Kari

19.05.2015 kl.21:51

Jobber du på urban på lørdager også?:)

theacintia

19.05.2015 kl.22:04

Du er så vakker! Kos deg i kveld :)

Pernille

20.05.2015 kl.16:10

Har du fortsatt kjæreste? Du er så pen<3 ha en fin dag videre

Caroline

20.05.2015 kl.20:45

Åh du er så heldig som er så naturlig pen!

Skriv en ny kommentar