hits

HJELP NEPAL

05.05.2015 - 17:09 8 kommentarer

// Ikke sponset innlegg.

Jeg pleier aldri å gjøre slikt som dette, men nå føler jeg virkelig det er på tide å få sagt noe. Jeg regner med at alle vet hva som foregår akkurat nå, og da snakker jeg om jordskjelvet i Nepal. Røde Kors har i forbindelse med dette ønsket å gå live med en TV-kampanje som dessverre ble avvist. All tv-tid er reservert og fullbooket fram til slutten av juni, og derfor må vi gå den andre veien - nemlig bruke det vi har, og det godt!

Vi mennesker må hjelpe hverandre. Eneste håpet de har er oss. Vi må ikke la de miste troen på det gode, og hver eneste stemme er viktig og betyr like mye. Alt er bedre enn ingenting, er det ikke det man sier? I denne forbinelsen, betyr dette alt for noen andre mennesker. Vi kan ikke være der med dem og hjelpe dem, men noe klarer vi og det er å støtte en god sak. Kanskje også redde liv i stedet for at flere liv går tapt. Til nå er det blitt funnet 7000 døde på grunn av jordskjelvet som inntraff Nepal, Katmanu kl 12:00 på lørdag. Noe Røde Kors og sikkert ganske mange andre også frykter er det at tallet vil stige til flere døde. Blant alle de rammede er det svært mange barn, ifølge FN trenger nærmere 1 million barn akutt hjelp etter denne katastrofen i Nepal. Det er mangel på vann, strøm og mat. En rekke etterskjelv gjør det dessverre utrygt for mange å oppholde seg under de takene de står. Mennesker jobber frivillig for å vise sin støtte og hjelpe til så godt de kan, og selv om vi ikke får reist dit, kan vi også hjelpe til på andre måter.

Derfor er det så fantastisk at vi har hverandre! Vi kan bidra med noe, og det er penger. Litt er bedre enn ingenting, og nå er det mye som står på spill. Det er snakk om liv og død. Selv om det ikke skjer hos deg, betyr det ikke at det ikke skjer andre steder.

Vi må ikke la de miste håpet.

Eneste du trenger å gjøre for å hjelpe til med å bidra til mat, vann og strøm er å bare sende NEPAL til 2272. Da doneres det 250 kroner, som kommer til å bety så mye for de som virkelig trenger dette akkurat nå. Jeg selv har donert 250 kr til Nepal i skrivende stund, og det føles godt å kunne bidra med noe ♥

8 kommentarer

Sandra

05.05.2015 kl.18:57

Donerte nå :)

Maddepaddee

05.05.2015 kl.19:36

Sandra: Åh, så utrolig snilt av deg! God karma dette her altså :-)

Ia Johanne

05.05.2015 kl.20:42

Tusen takk for at du belyser denne viktige saken! Jeg var selv i Nepal med seljord folkehøgskole på et barnehjem da jordskjelvet traff. Det var helt uvirkelig å være der og se alle ødeleggelsene og alle som trengte hjelp! Vi har nå kommet hjem og jobber for fullt for at vi kan få bygget opp barnehjemmet! 😊 Igjen, utrolig flott at du bruker bloggen din til å få flere engasjert i å hjelpe❤️ Jeg har lest bloggen din lenge og finner den kjempeinspirerende og du virker som en utrolig jordnær og flott person❤️

Stor klem!

Sophie

05.05.2015 kl.21:17

Veldig viktig budskap!

Men det er allerede over 7000 døde så jeg vet ikke hvor dere får tallene deres fra. Håper alle som leser donerer 250 kr:)

Maddepaddee

05.05.2015 kl.21:24

Sophie: Hm, jeg tok tallene fra Røde Kors! Men da endrer jeg med glede på det for å opplyse mennesker om det litt nærmere tallet :-)

05.05.2015 kl.23:55

ikke relatert til innlegget, men hvordan str. har du i jakken din fra flat top? den blå bomberjakken! skal bestille den over nett, men vet ikke hvordan den er. er XS veldig liten, eller?

håper på svar, digger deg <3

Camilla Heindorf

06.05.2015 kl.01:38

Allerede gjort:)

Maddepaddee

06.05.2015 kl.20:52

Anonym: Hei du! Tusen takk<3 Den har jeg i størrelse small, de er ganske baggy i størrelsene altså. XS er ikke veldig lite, er kun snakk om 1-2 cm forskjell fra min :-)

Skriv en ny kommentar