hits

FRENCHHHH

Denne søndagen var perfekt anledning til å bruke tiden til å ordne litt forskjellige saker innenfor skatting av bloggen og så klart regninger. Jeg er utrolig streng på skattingen min hver mnd for jeg vil så ille klare det ganske bra. I 2014 satt jeg meg virkelig inn i det, for det var da jeg begynte å tjene ganske greit på bloggen. Det åpnet nye muligheter for meg, blant annet å kunne spare mer enn jeg noensinne hadde gjort før. Da forstod jeg at jeg endelig kunne sette meg ordentlig inn i sparing, og i mine beregninger - så har jeg faktisk spart mer enn forventet. Kanskje jeg er like sjokkerte som dere? Hvem vet. Men selv om jeg kanskje handler litt unødvendige ting, så er det med pengene jeg har til overs som er på brukskontoen min. Hva enkelte av oss bloggere tjener er jo ganske privat, men jeg er veldig fornøyd med at jeg kan kjøpe egen mat, betale husleie selv om jeg bor hjemme, regninger osv - og likevel kunne spare og ha litt til overs som går til meg selv. Noe gjør jeg riktig, og det har gitt resultater ♥ Viktigste nå er å bare fortsette, og det skal jeg klare.

Litt mye babling om sparing osv, men er lov til å skryte litt av seg selv innimellom. Det må man aldri glemme å gjøre! Bortsett fra at jeg har holdt på med dette en god stund i dag, har jeg også ordnet mine negler. Neglene mine har endelig begynt å bli lange nok til å ha fransk manikyr og da måtte jeg bare slå til. Dette er en av de fineste manikyrene jeg vet som, det er så fint, enkelt og rent. Beste av alt er at man kan jukse litt på hvor mye hvitt man har (hehe). Jeg er ingen verdensmester i å ta på fransk manikyr, så det ser selvfølgelig best ut på lang avstand... Det kunne vært dårligere, men kunne vært bedre også. Jeg får aldri nok av neglelakker når jeg først har fått litt lange negler, da kan ingenting stoppe meg fra å handle nye neglelakker. Neste som står på ønskelisten min nå er matt svart og hvit neglelakk. Jeg ser det så mange steder på nettet, blant annet tumblr, instagram og weheartit - men HVOR kan jeg få tak i dette?


Først starter jeg med underlaget som er for å styrke neglene (den rosa til venstre), deretter tar jeg den hvite lakken på neglene, så lakker jeg med en svak rosafarge over neglene så de ser litt hvitere og mer stelt ut. Avslutter da ganske greit med en top coat - det er et must her!

Har du noen favoritt neglelakker og vet du hvor man får tak i matt neglelakk?♥

30 kommentarer

jeg vet ikke om du får kjøpt neglelakk som er matt, men det finnes en topcoat som gjør den matt på hm :)

di solgte vertfall matt topcoat på bikbok før, gjer da sikkert enda

Neglelakkmerket OPI har matt topcoat som fungerer kjempebra! Varer lenge før lakken flasser av og gjør neglene matte og fine :D

matt neglelakk er blank neglelakk man tar oppå normal neglelakk :-) favorittene mine er opi, opi lincoln after dark og opi incognito in sausalito, helst så mørke at de ser sorte ut, men faktisk ikke er sorte. kjøper de på ebay for i norge så koster de sånn ca 150, og på ebay så får jeg de til under 100lappen :-)

opi sin matt neglelakk er super! Den er blank, og kan brukes på alle farger :-)

Inglot har en serie med matte neglelakker i superfine farger! Mener å huske at de hadde i svart også :)

Hei!

Vi selger fantastiske lakker fra NailsInc hos oss på VITA/VITA Exclusive :) Her er en svart matt lakk, med lærtekstur: http://www.vita.no/merker/nails-inc/alexa/nails-inc-trend-alexa-leather

Og her er en matt top coat som kan brukes over alle lakker: http://www.vita.no/merker/nails-inc/top-basecoat/nails-inc-treat-matte-top-coat-westminster-bridge

😄

på blush.no har de en matt top coat fra opi:) den er heller ikke superdyr https://www.blush.no/opi-matte-topcoat/831815

Hege: Åh, tusen tusen takk for svar! :-D

lisa: Makan, hvordan har jeg gått glipp av dette?! Men tusen takk for svar :-)

Hva heter den hvite essie neglelakken, og hvor har du kjøpt den? :D Finner ingn hvite neglelakker som dekker ordentlig!

Kule neglelakker. Kjøpte du De i frankrike.

OPI sin matte top coat er fantastisk!

Btw- på det forrige innlegget.. Brukte du foundation eller bare minerals? Huden din er så fin!😍

H&M har en matt top coat :) Du kan gjøre all neglelakk matt med denne :)

Opi sin matt top coat er veldig bra!

Og essie har en hvit en som heter blanc,

den dekker neglen helt med to strøk! :)

Man får kjøpt matte top coat på ebay for en 20 krone. Jeg har den, og er veldig fornøyd :-)

om du søker på matte top coat så kommer den opp :-) Den kan du bruke over alle slags farger!

det beste er å kjøpe matt topcoat :) så kan du bruke over alle lakkene dine! Den fra opi er superbra :)

Jeg kjøpte matt svart OG hvit neglelakk i merket ciaté på Kicksbutikken på Mosseporten før jul en gang, men vet ikke om de selger det der lenger :-) Ellers kan du kjøpe en matt top coat fra opi!

Anhthu Tran: Tusen takk for svar! Kan ta turen innom dem og bare spørre for sikkerhetsskyld :-)

Camilla: Ah, hørtes ganske stilig ut å kunne bruke den på flere farger! Det kunne blitt drit kult :-D

Mai: Bruker kun bareMinerals originals foundation pudder :-) Er så fornøyd! Og tusen takk :-)<3

Camilla Heindorf: Essie neglelakkene er kjøpt på Cubus :-)

Ellen: Den hvite Essie neglelakken heter Blanc. Den er fra Cubus, men vet de også skal ha disse neglelakkene på H&M :-)

Jeg mener at jeg har en matt topcoat fra Essie? Kjøpte den på Kicks :)

Du kan bruke alle dine vanlige negllakker, det du gjør er å koke opp vann på platen, tar på negllagg på den ene hånden først, så holder det over det kokende vannet, VIPS så er det matt farge :-D

Her er en link om det jeg skrev over :-D

http://nlimme.blogspot.no/2012/11/matt-neglelakk.html

Vil anbefale deg å lete etter matt top coat. Da blir alle fargene du ønsker matte, og en bedre investering enn kun to lakker som er matte. Jeg vet at både Opi og Isadora har matte top coat'er, men etter min erfaring er den fra Opi av bedre kvalitet og gir en effekt som varer lengre enn den fra Isadora. Håper du finner noe du blir tilfreds med :)

Hva heter den svake rosa neglelakken du har over den hvite?

Hanne: Den heter Mademoiselle :-)

Skriv en ny kommentar