hits

ANTREKK 100315

Jeg er faktisk dritt lei å stå foran denne hvite veggen utenfor huset vårt, men jeg gidder ikke å gå tusen mil (haha) for å finne et fint sted med et så stort stativ. Folka her i huset nekter å gå lenger enn til hagen våres, så der har dere grunnen til hvorfor det som regel blir denne hvite veggen. Jeg vet ikke hva dere synes, om dere er litt lei eller om dere bare er fornøyde så lenge dere får sett antrekket mitt. Antrekket jeg har på meg i dag er vel utroooolig behagelig må jeg si. Hvem elsker vel ikke en enkel baggy kjole? Toppen av det, ville jeg ha litt farge på antrekket mitt og da passet de nye skoene mine perfekt til. Disse fikk jeg til jul, men jeg har brukt en evighet på å endelig få brukt dem. Jeg liker de så utrolig godt og vet de kommer til å bli en sommerfavoritt! Jakken jeg bruker er også en av mine favoritter, fargen og hvordan den er designet er bare 100% sånn jeg ønsket meg den. Det eneste som er uvant er at jeg har denne i x-small, mens jeg vanligvis har jakker baggy. Men kanskje på tide å ta en i sin riktige størrelse.

Jeg trenger veldig sårt hjelp på hvordan man kan ha fokuset på kameraet på kun seg selv, altså at bakgrunnen ikke får like mye fokus som det du fokuserer på. Jeg har fått det forklart, men likevel skjønner jeg ikke hvordan jeg fikser det på MITT kamera. Jeg har Canon 600D, så regner med at det ikke er så avansert som jeg skal ha det til. Kanskje jeg bare bør ta turen ned til Japan Photo, og få de til å fikse det for meg. Eller om dere eventuelt har en anbefaling på et annet kamera eller objektiv til mitt, så tar jeg i mot all hjelpen jeg får ♥


Jakke fra Selected Femme // Kjole fra Junkyard  (sponset) // Sko fra Asos // Veske fra Versace // Solbriller fra Quay // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

24 kommentarer

så fint!

For et utrolig stilig antrekk, elsker den typen kjoler, som egentlig ser ut som en stor genser, hihi. Ha en fin tirsdag videre :)

Det passer deg helt perfekt og var fin😍😘😄

50mm 1,4 er perfekt for blurry bakgrunn! Det er nok bare å gå på youtuve, søke ditt kamera opp, så finner du nok en forklaring. Jeg har nikon selv, så vet ikke heelt hvordan man stiller dette på canon.. Men jeg vil tro du på ta tannhjulene i bruk :-)

Fin outfit!

Digger jakken din. Pen du er altså. Ha en fin kveld. :)

Er frakken ny? Får man tak i den nå?

Michelle: Frakken er ikke ny, men ikke så veldig gammel heller. Jeg kjøpte den på Nelly faktisk :-)

Thao: Så hyggelig sagt! Tusen takk og ha en super kveld du og :-)

Mishana: Hjertelig takk for det <3

Karoline: Ikke sant! Åh, elsker slike basic plagg som man bare MÅ ha :-) Tusen takk forresten!

kan du legge ut link til skoene? døds kule😍

Kjempe stilig, du har så herlige antrekk :-)

blurry bakgrunn er objektivet, ikke kameraet. for eks 50 mm 1.4 eller eller 50 mm 1.2 (1.2 er 3k tror jeg, 1.4 er 1k. det er.. 1.2 og 1.4 = hvor mye lys objektivet slipper inn) :)

btw 50mm kan man ikke zoome inn med, så man må som regel så litt lengre unna enn normalt for å få med alt man vil på bildet :-)

Blurry bakgrunn er ikke optimalt når du står foran en hvit vegg, fordi den blir automatisk i mindre fokus. Det du må gjøre for å få skarpere fokus på degselv er å sette opp noe foran veggen( en stokk, en stein, whatever), still inn fokus på den tingen, gå deretter og still deg foran. Lykke til!

xx

http://lissis.no

http://i61.tinypic.com/2q18e1x.png tegnet deg fort digitalt for en stund siden hehe

Det er objektivet det står på! Skru ned blenderen så mye som mulig, men hvis du ønsker skikkelig blurry bakgrunn bør du kjøpe 50mm linse, da kan blenderen skrus helt ned på 1,4 eller noe, og da blir det superfint!

di skoene var peeeeerfekt!!! har du direkte link du vil dele?<33 hahah ble sykt stokaa

Tviler på at noen reagerer på outiftsbilder inne også :) Er litt kult å se hva du har på uten alt tilbehøret (Jakke, veske, sko osv)

Så hvis du har et stort speil så går nok det fint :)

Johanne: Hm, det skal jeg faktisk teste ut neste gang! Takk for tipset :-)

Kjempetøft outfit :))

hvilken størrelse har du i kjolen? :) er de store eller små i strl? :)

hadde aldri brukt den i selskaper/fester osv :p

hadde heller brukt den til hjemmebruk som man bruke joggebukse/hettegensere osv til

Anonym: Enda godt alle ikke har samme stil! :-)

Skriv en ny kommentar