hits

TRIANGL SWIMWEAR

Dette innlegget startet jeg på i går, siden jeg visste at jeg kom til å ha meget dårlig tid med å blogge i dag før jobb. Til vanlig starter jeg ikke før 15:00, men siden sjefen min er 50% sykemeldt så er det noen få endringer i dette for tiden. Det betyr mer penger i lommeboka, og det gjør ikke meg noe! Jeg har hørt at vi har fått inn så mye nytt mens jeg har hatt fri siden forrige onsdag, så jeg er litt redd for at jeg vil svi av noen lapper på jobben i dag. Ellers ville jeg bare fortelle dere en liten gladnyhet! Vi på Urban Moss har endelig fått vår egen instagramkonto og kommer da til å legge ut godbiter og nyheter fra butikken våres. Hvis dere vil, så kan dere gjerne følge oss på @urbanamfimoss. Vi fikk godkjenning i går, så det er derfor ikke mye bilder å se der enda. Men det kommer seg fort skal jeg si dere, nesten så jeg kommer til å spamme med bilder for så mye flott vi har i butikken.

Siden jeg ikke rakk å ta bilder til 2 innlegg i dag, tok jeg disse bildene i går for å ha det klart til i dag. Det var et ganske bra valg av meg å ta. Det er litt stas å vise frem denne bikinien til dere, fordi jeg har som dere fleste vet ikke like pupper og venter på å få dato til en "operasjon" så jeg kan få fikset på det ene brystet som er lite. Derfor, som mål, skal jeg tørre å bruke bikinier som jeg faktisk elsker når puppene mine endelig blir like. Forhåpentligvis til sommeren (!!!!!). Jeg har i alle år brukt bikinier som går tvers over for å skjule mest mulig, og det er jeg faktisk dritt lei. Jeg vil kunne bruke bikiniene jeg ønsker, og disse Triangl bikiniene har jeg alltid vært forelsket i, men aldri kunnet brukt pga puppene mine. Det skal bli så fantastisk godt å bruke bikiniene man ønsker, uten å måtte tenke på at man må skjule noe. Forresten, fargekombinasjonen på denne bikinien er helt elsk.

Antrekksbilder kommer på bloggen senere i kveld, hvis jeg ikke blir for sen. Vi blogges! ♥
Til informasjon, så er ikke denne bikinien sponset via bloggen.

Hva synes dere & hva slags bikinier liker du best?♥

23 kommentarer

Hei, hvilken størrelse har du i bikinitrusa?

Hvor mye kom toll på? Hvor lang tid tok det? ❤️

Hvor mye koster bikinien etter toll og frakt? ❤️ Jeg elsker bloggen din

Hei, jeg lurte på om de er normale i størrelsen? :) Da jeg bestilte bikini fra VS så var den større enn jeg trodde, og det er så kjedelig å bruke mye penger på en bikini som ikke passer :(

Har blitt stor fan av bloggen din! Du fortjener en høyere plass på topplisten <3

Hvilke størrelse har du i toppen? :-) hvor mange dager tok det fra du bestilte til du fikk den?

Sparer du mye i mnd? Virker som du tjener ganske bra, hvorfor vil du ikke prøve å kjøpe leilighet og flytte ut? :P

Hei! Jeg elsker Triangle-bikiniene! Kan du legge ut litt info om toll, størrelser, pris osv? Det hadde vært helt supert :D Håper du endelig blir fornøyd til sommeren, selv om jeg syns du ser smashing ut uansett!

Klem!

Hei!

Den bikinien har vert på ønskelista mi lenge! Fargene er en så bra kombinasjon! Men jeg lurte bare på hvor du kjøpte den? På triangl sitt nettsted eller en annen plass? Og hvor mye kostet den? :)

Håper du kan svare, ha en fin dag videre! :)

Som alle andre bloggere, skal du begynne å blogge på United bloggers? :)

Hvor kjøpte du bikinien?

har de bikiniene innlegg????

Hei kunne du ha lagt et innlegg om vinterjakker? Jeg har lyst på en ny parkas men finner ikke en jeg liker :(

Rocka Tonje: Nei, ikke jeg :-)

Hvor mye betalte du for bikinien? :) De er super fine!

Kan du hversåsnill ha et innlegg om denne bikinien? <33

Hvor mye ble det i toll?

Så fin, og så freshe farger!!! :)

Så fint at du deler slike personlige ting, håper du får operasjonen før sommeren. Eg står på venteliste sjølv, skal gjøre akkurat det samme, skal ta vekk 100gram av det største brystet slik at dei blir like - gleder mg sånn til å få det gjort! Men må kanskje vente til jul, håper eg kommer til før.. skal gifte meg i juli, men usikker på om det blir gjort til då! Fingers crossed for oss begge!! <3

Er det push-up i bikini-toppen?

Skriv en ny kommentar