hits

SAY HELLO TO MY SHOES

Dette innlegget har tatt en evighet å få fikset, og ikke minst fått ordnet i stand. Jeg hadde aldri trodd det ville ta så lang tid å ta bilder av alle skoene mine, men der tok jeg jammen meg feil gitt. Jeg ville få dette innlegget litt systematisk, og derfor ikke drittbilder av skoene mine. Så jeg fikk med Ida ned til byen for å handle inn et hvit teppe som jeg kunne bruke som "gulv" til skoene. Jeg har uansett lett etter et slikt teppe, det kan være så fint til å fokusere på andre produkter i en senere anledning, så 199 kr var et godt kjøp her. Etter å ha hatt bilder av alle skoene mine, innså jeg at det er på tide å vaske mange av dem. Tenk at så mange sko som jeg har, har jeg likevel klart å få de fleste ganske så møkkete. Etter å ha hatt shoot med skoene, har jeg begynt å like noen av mine gamle Vans igjen. Det var en periode jeg bare MÅTTE ha alle Vans jeg kom over, så til slutt hadde jeg så mange at jeg ikke fikk brukt dem. Jeg håper virkelig dere liker dette innlegget og ikke minst liker skoene mine, de er bebbine mine.

Noen av disse skoene ligger allerede ute for salg på salgsinstaen min @madeleinepsalg♥ Ta gjerne en titt hvis du fant noen godbiter under!

LET'S GO:


Nelly - House Of CB - Nelly.


Nelly alle sammen.


Husker dessverre ikke første paret - River Island.


New Balance alle sammen.


Adidas alle sammen.


Nike alle sammen.


Nike alle sammen.


Vans alle sammen, bortsett fra det blå paret som er fra Hype.


Vans alle sammen.


Vans alle sammen.


Alle er fra Converse + et par lave til som er i hvit.


Public Desirè - Dna - Asos


Henry Kole - Nelly

Likte dere skoene mine & hvilke par likte dere best?♥

30 kommentarer

WOW, HALLO! Så innmarrig mange kule sko. Jeg likte de vans´a med tigerstriper i fargene rosa osv, de med leopardmønster i blått og brunt. OOh, såååå freshe :D Ble glad av å se på alle fargene i skoa! Haha, hørtes det ut som jeg hadde skikkelig sko fetisj... men virkelig. Så mye kult. Heldiggris :D

Åh ikke bare litt misunnelig! :)

Jeg syntes alle skoene var kjempe fine! :)

De hvite Nike treningsskoene er helt utrolige! Elsker de

Maria H: Åh jeg vet!!!!!! Favoritt skoene mine, loooove them.

hva heter de hvite Nike treningsskoene? :)

du har utrolig mange fine sko, heldig!

Karoline: De heter Nike Air Max Thea, fantastiske sko!

Å herregud så mange fine sko, skulle ønske jeg hadde den samlingen :-)

Åh, så mange utrolig fine sko! Blir så innmarri misunnelig! Haha :)

Jeg likte leopard-vans´a og Nike Air Max Thea best. Har ønsket meg de kjempelenge, elsker de!

Så mange fine sko! Hva heter de oransje/fersken fargede nike skoene med grå lisser? :D

Mari: Åh, det husker jeg dessverre ikke... Har hatt disse skoene i 2-3 år :-(

Åhh så sykt mange fine sko!! Heldig du er <3

blir litt dårlig av å lese det her.. forbrukergenrasjon, anyone?

Anonym: Mye av dette er sponsede sko gjennom årene, ellers gaver fra familie og venner ++ at jeg jobber i en klesbutikk som gir meg 40% på sko også. Så her er det ikke brukt mye penger :-)

Hva heter de svarte Nike skoene?:D

Så mange kule sko du har:)

yeaaa very cool shoes !! I was wondering ...do you clean everytime your shoes before you put them in this white places.its a little bit strange for me ,cuz here in Bulgaria we never go into our houses with shoes. We think that it's a little dirty and leave them outside or on doorstep :)

x.o.xo

kan du ikke donere bort noen sko til fattige barn/voksne heller? Ser tiggere går rundt i utslutte sandaler hver dag, -uansett vær og kulde..

wow, så utrolig mange fine og stilige sko!!:-)

horsy: We never go into our houses with shoes on - that's pretty nasty I think. I clean them under every single time I have used them. Some of the shoes is always downstairs couse I use them a lot, but the other shoes that I only use somtimes, I clean them very good! :-)

Anonym: Jeg og familien min gjør dette veldig ofte. Og ikke bare med sko, men også sommerklær og vinterklær. Jeg ga for litt siden bort 6 av vinterjakkene mine og håper de som har fått jakkene er kjempe fornøyde! Skoene i dette innlegget er sko jeg bruker (har gitt bort super mange gamle sko som bare har vært nede i kjelleren, både vinter og sommersko), men også noen av disse skoene er til salgs på instagrammen min. Hvis de ikke blir solgt, gis de bort de også :-) Så her gården er vi veldig gavmilde når det gjelder å gi bort ting til folk som trenger det.

DU hadde utrolig mang og fine sko, herlighet fikk uteolig lyst på å kjøpe et nytt par nå. Mine favoritter må være det paret du ikke husket hvor du kjøpte, svarte og hvite new balance, de hvite, høye nike skoene (!) og grønne paret fra asos!

Anonym: De svarte heter bare Nike Air Max sko, men husker ikke det siste navnet :-( Men er de originale Air Max skoene i hvert fall!

WOW, et "lite" lager av sko ja. Hello! og såå lekre sko da :)

Lucky you :)

Hvor kjøper du Vans skoene dine? :-)

Siri: Ebay, Footway, Urban og på noen skobutikker i London :-)

WOW, en ting er klart - Du elsker sko! Du har mange fine skopar i mange fine farger & mønster :D

Mange fine sko ja, men kan ikke helt skjønne hvorfor man trenger så mange??? Rekker du noen gang å bruke alle under en sesong?

Skriv en ny kommentar