hits

GIFT TO ME FROM ME

God søndag, mine kjære lesere! Helgen min var vært veldig avslappende, samt veldig stressende med tanke på ting jeg faktisk har måttet gjort. Men denne søndagen kan jeg endelig senke skuldrene og føle meg litt lettere igien, og det føles veldig bra. I går på lørdagen, var jeg ute på en middagsdate med min kjære bestevenninne, Ida. Vi spiste helt herlig mat på Alexandro's, hvor jeg alltid bestiller favoritten min. Nemlig husets peppersteak og Alexandro's sjokolademousse til dessert. Jeg elsker å spise ute, men må passe på å ikke spise for ofte ute, så det ser litt dårlig ut for lommeboken min. Derfor er det herlig å spise ute med god samvittighet med gode venninner, etter å ha fått lønningen inn på kontoen, it feels good.

Det er èn ting som har gått veldig i glemmeboksen for meg, og det er å vise min kjære nye bebbi. For en liten stund tilbake, fikk jeg endelig pakken min i posten med min nye Givenchy t-skjorte. Helt siden Kim Kardashian la ut et bildet av seg selv i denne, har jeg lett som bare søren etter denne t-skjorten. Det føltes så godt å endelig finne t-skjorten etter mye leting på nettet. Den er i størrelse medium, selv om jeg gjerne skulle hatt den i large som jeg elsker å ha t-skjortene mine i. Men jeg har fått så mange slag i trynet (ikke bokstaveligtalt), men venner har sagt at nå må jeg begynne å gi litt faen i rumpa mi og ikke drukne i store klær hele tiden. Jeg er egentlig veldig fornøyd med t-skjorten i denne størrelsen, så jeg gleeeeeder meg til å style opp denne til et helt antrekk.

Resten av denne søndagen skal gå til å ha filmkveld med min kjære, og kose oss greit mye med masse godt (spesielt popcorn med smørsmak som er favoritten i huset). Ha en super søndag videre♥Hva synes dere & hvordan har helgen deres vært?♥

14 kommentarer

Den var sweet! Gleder meg til å sjå korleis du style den :)

nydelig, liker stilen din utrolig godt madde! det er noe så slækk men samtidig pyntet med å kombinere en stram jeans og en oversized mønstret t-skjorte. og den der er jo bare så jævlig fin!

Hvilken side er den fra?:D

Æææ har leta etter den også! Kan du legge ut link her i kommentarfeltet ??:))

Dødskul!! Men alt for dyyyr:(

Jeg og har den! :D Kjøpte den billig på Ebay!

Anonym: Denne kjøpte jeg på Ebay til rundt 2000 kroner (som betyr at den ikke er der lenger), men vær VIRKELIG ops på om de er ekte eller ikke. Jeg brukte vel 1 uke på å bli sikker på om den var ekte, kontaktet selgeren, søkte på nettet og fikk noen andre til å se på t-skjorten. Så husk dette hvis du skal kjøpe noe dyrt :-D

Karina: Ah, amen! Elsker sånns til hvor du bare styler sammen baggy og tighte ting - alltid en vinner!

Den er PERFEKT! Den MÅ jeg faktisk bare ha :)

Åå jeg tør ikke handle på Ebay lengre.. Blitt svindlet før.

Har lett etter den på givenchy.com men finner den ingen steder.. :(

Anonym: Virkelig? Ebay reglene går ut på at om du blir svindlet, skal du få igjen pengene. Har du kontakter Ebay angående dette?

Skriv en ny kommentar