hits

ANTREKK 130215

Her om dagen fikk jeg endelig svar på blodprøvene jeg hadde tatt, eneste de manglet svar på var D-vitamin, men det var ikke såå viktig. Det var da jeg først gikk inn til legen min at jeg tenkte "shit just got real" i tilfelle det skulle være dårlige nyheter. Sjokkerende nok var det kun 2 røde streker som vistes på skjermen, som betydde dårlig (under normalen). Ikke at det er bra i det hele tatt, men jeg trodde virkelig jeg skulle få dårlig tilbakemeldinger som at jeg må gjøre endringer i livet mitt og blablabla. De eneste røde strekene var stoffskiftet mitt, men der manglet jeg 0,01 % for å være innafor og fikk derfor beskjed om at jeg egentlig var innenfor siden det var så lite som skilte meg ut fra normalen. Den andre som var litt dårlig var mangel på jern, så det er super lett å fikse. Dro rett på apotoket og kjøpte noen jerntabletter jeg går på hver dag nå samt spiser mye mer med jern i seg. Godt å vite at det jeg hadde litt problemer med kan fikses så lett. Det er litt av en lettelse.

Tenkte at det er vel litt greit å informere dere litt om resultatene og legebesøket mitt, da jeg allerede har skrevet om det på bloggen. Nå blir det ikke flere legebesøk på en stund tror jeg! Nå gjelder det bare å vente på svar angående brystene mine, så jeg kan ikke si at jeg er helt rolig og avslappet enda - men snart.

Jeg gjorde så mye effektivt på jobben i går, at da jeg kom på jobben i dag stod jeg der og tenkte hva i all verden skal jeg gjøre nå. Heldigvis kom det pakker med påfyll av varer som tar litt tid å pakke opp, og generelt ryddig osv i butikken som også kan få tiden til å gå fortere. Siden det var litt stille på morgenen i dag på Urban, tok jeg bilder av antrekket mitt. Kan ikke huske sist jeg hadde med meg kameraet på jobb, men er jo litt greit med bra bilder på jobben også?
Jakke, skjerf, sko & overdel fra Urban // Bukse fra TopShop // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

23 kommentarer

Du er så utrolig pen!

Hva er planene dine fremover? Har du tenkt å studere, hvor lenge blir du på Urban, lyst til å reise? :)

Du ser smashing ut!

Kjempefint! Du kledde virkelig det å ha håret slik! :)

Kjempe fint :D Du er så utrolig pen :D <3

alltid like fin og classi :) godhelg!

Så utrolig fint antrekk!!

Superfint! Du er nydelig :)

hvilket kamera og objektiv bruker du? :) Elsker bloggen din!!

Like I commented before: Eye twitch = Vitamin deficiency. Your eye twitch was telling you that you need more iron, etc.

Kjempefint outfit!! :)

Åh, kjempe fint antrekk! I hvilken størrelse har du buksen i?

Sigrid: Buksen har jeg i 25/32 :-) Tusen takk!

Var der hull i buksen fra før av eller klippte du det selv? (Om du gjorde det selv, hvordan gjorde du det)

elsker skjorta!! hvor er den fra??? btw elsker bloggen :))

Kunne ønske jeg tok over garderoben din. At du skulle kvitte deg med alt sammen eller noe, og jeg var først ute og grabbet til meg alt. Om du hadde kastet dem, så hadde jeg sikkert vært med hettegenser midt på nattet, med hodet oppi søppelkonteineren og tatt de med meg listende hjem. Hærligheeeeet så mange kule klær du har! Kjenner jeg blir en smule missunnelig, hihi. Men du fortjener det :) Bra stil! Urban har jo så mye kule klær, det er vell et pluss med å jobbe der tenker jeg... Masse lykke til videre. Stå på :D

Ulrikke: Tusen takk! Skjorten er fra GinaTricot :-)

kan du fortelle hvordan du lager hullene i buksa?? Har prøvd å klippe, men de blir liksom aldri fine... :)

Sara: Har ikke lagd hull i buksen, den er faktisk sånn hihi :-) Aldri testet det ut selv faktisk...

Skriv en ny kommentar