hits

KOSEBUKSA PÅ JOBB

Det må vel være en drøm å ta med seg kosebuksen på jobb? Heldigvis jobber jeg i en så fet butikk, at joggebukse er lov så lenge den er fra butikken selv. Dette er en av mine favoritt joggebukser fordi den kan styles opp til et festantrekk eller bare brukes hjemme som en kosebukse. I mitt tilfelle denne gangen, kjørte jeg på litt rocka/ hipster stil på jobben i går med en crop top fra Urban. Det er så deilig å bruke en joggebukse, men likevel føle deg fikset nok til å gå rundt med joggebukse på jobben. Meeeen med bare joggebukse og crop top, synes jeg det atter en gang manglet noe som ble prikken over i'en. Det ble selvfølgelig å kjøre på med en skjorte rundt livet (i all hemmelighet for å også dekke til rumpa mi). Jeg personlig likte antrekket mitt i går veldig godt, ekstra godt fordi det var så behagelig å gå med men viktigste av det hele - det føltes veldig meg.

Så må jeg bare spørre dere om noe ganske tilfeldig her. Jeg har aldri vasket converse sko før, og aner ikke hva som anbefales og hva som ikke anbefales å gjøre. Kan noen hjelpe meg litt her? Mine hvite converse, er snart svarte....Hva synes du om antrekket mitt?♥

20 kommentarer

Jeg vasker alltid mine converse og tøysko på så lavt som mulig, helst 30°, det funker kjempebra! :-)

Digger antrekket rett og slett! Du er nydelig

tuva: Men trenger de å være i poser? Hørt man må ha skopose til dem og skolisser i noe annet...

Vask på 30 grader går helt fint men pass på å ikke vaske noe varmere enn det - da går limet fra hverandre og du ender opp med sko uten såle :p Du kan vaske med/uten lisser, det spiller ingen rolle. Evt. kan du fylle en balje med varmt vann og rett og slett vaske skoene der, funker like bra det + du kan passe litt på selv om du er usikker/redd for skoene haha. Lykke til :)

Digger antrekket!

Ha ett gammelt håndkle i maskina sammen med skoene - beskytter både vaskemaskina og skoene. Tror også jeg vaska mine på 40 grader, men det spiller kanskje ikke så stor rolle?

Du har så rå stil!

herreguuud du er så babe!!

Har alltid vasket mine på 40 grader og har hatt dem i tre år. Ser overraskende bra ut enda! Vasker air maxene mine på 40 grader også, funker dritbra;-)

vasker converse i vaskemaskinen, og det funker hekt topp. De blir nesten like gode som nye :)

Vaska mine på 30 grader med litt vanleg vaskepulver :) Lot dei lufttørke i to dagar. Gode som nye! Hadde ingen problem med at fasongen endra seg eller at skolissene hekta seg fast i maskina (men så hadde eg ei god knute på dei frå før). Viss du er usikker, vask dei i ein BH-pose!

May Bente Kvitnes

May Bente Kvitnes

Jeg vasker conversene mine på 30 grader, da løsner jeg skolissene. Ofte når man ikke løsner skolissene blir ikke skolissene rene. Vasker man de mange ganger vil nok limet i sålen løsne uansett. Men jeg har hatt mine i 2 år å vasket de maaange ganger, å limet i den ene sålen er såvidt løsnet, men ikke noe betydelig.

vasket mine converse (hvite) denne uka.. vasket dem først på 40 grader tok av skolissene og vasket dem sammen med skoene, hadde dem deretter i en bøtte med klorin og så vasket jeg dem igjen på 40 grader! de så nye ut!

Du er så nydelig! Elsker klærna dine, Madeleine!

Nok en gang smashing antrekk! Sier det igjen, synes det er så utrolig bra at du kjører på med din egen stil, og ikke er en "typisk toppblogger"!

Hvor er buksen fraaa?

Du ser sååå babe ut!

Malin: Den er fra Urban! Og tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar