hits

VISSTE DU DETTE OM MEG?

Vinnerne av kinobillettene til Jupiter Ascending er: Tiril, Stine, Lotte, Camilla og Marita. Husk å vær tilgjengelig på mailen deres, så dere får mottatt deres billetter. Gratulerer så mye!!


Jeg starter litt tidligere på kveldsvakten på Urban i dag, så jeg begynte smått på dette innlegget i går kveld før jeg skulle legge meg. Jeg trenger å ha god tid på morningen, uten å måtte haste fikse meg. For da blir jeg alltid stresset og glemmer noe som mest sannsynlig var ganske viktig å få med seg på jobben. Hver eneste morgen før jeg skal på jobb, må jeg ha litt over 1 time på å fikse meg og faktisk bare ta det med ro. Derfor, for å ha litt bedre tid i dag - trengte jeg kun å ta bilder til dette innlegget og så er det klart til publisering! I en stund nå, har jeg tenkt meg litt om med hva som er litt rart/ typisk meg. Og da kom jeg brått på flere ting, og tenkte derfor å dele dette med dere nå. Det er vel litt moro?

♥ 1. Jeg har en greie for sjiraffer, elefanter og ugler. Jeg synes dette er noen av de fineste skapningene på jorda.

♥ 2. Da jeg var liten hadde jeg naturlig blondt hår - da snakker jeg nesten platinablondt hår. Med årene har det bare blitt mørkere og mørkere.

♥ 3. Jeg er ganske hard mot meg selv og er mega flink til å få meg selv i veldig dårlig humør. Hvis jeg først er i gang - da torturerer jeg meg selv med alt det fæle jeg har opplevd.

♥ 4. Hver eneste gang jeg åpner på Urban, må jeg alltid på do når klokken er 10:00. Det er sinnsykt merkelig, hver eneste gang jeg føler jeg må på do, ser jeg på klokka og da er den enten 10:00 eller bare noen minutter over.

♥ 5. For kanskje nærmere 1 år tilbake, samlet jeg på skoesker og Gud vet hvorfor. Jeg synes bare alle skoeskene var så sinnsykt fancy, at jeg ikke ville kaste noe så "fint". Tenkte alltid at jeg kunne bruke det til å opprettholde andre ting i dem eller ha dem til desember, så jeg kunne pakke inn gaver mye finere. (er det mulig)

♥ 6. Hver eneste gang jeg skaffer meg en ny Mascara må jeg ALLTID lukte på den. Skjønner ikke helt greia med det, eller hvor jeg har fått det fra. Men plutselig sitter jeg der og færsker meg selv i at jeg lukter på en ny mascara.

♥ 7. Jeg har spilt Mall World på facebook i 3 år og er på 4.plass i hele verden på fashion shows. Ikke annet enn flaut - men enda flauere er det at jeg betaler 99kr i måneden for å være VIP medlem. Og tror jeg glemte å nevne en ting for dere, jeg er 20 år :-))))))))))

♥ 8. Jeg tar vare på alt for mye som er unødvendig. Tenker alltid "kan sikkert få bruk for dette i en senere anledning". Vips har det gått 1 år og ligger fremdeles på det samme stedet ubrukt.

♥ 9. Jeg spiser aldri ordentlig frokost, selvom dette er det viktigste måltidet. Jeg erstatter det heller med macaroni og fløte, pizza eller varmer opp gårsdagens middag og spiser det til frokost. Jeg er et middagsmenneske.

♥  10. Det kan plutselig komme til en dag hvor jeg bare står og stirrer på klesskapet mitt i full frustrasjon fordi jeg ikke husker hvordan stilen min er eller hvordan jeg styler meg selv opp. Da ender jeg som regel opp med joggebukse og godteri i sengen.Visste du noe av dette & kjenner du deg igjen av noen de?♥

19 kommentarer

MiddagsmenneskE. Ikke et.

I'm a big fan of your hair !

so long and beautiful !

Blog- www.amandavonseeland.squarespace.com

Woow, du er nydelig!! Du virker som et utrolig fint menneske <3

Ha en fiiin dag flotte deg :) Må bare spør..er der din naturlige hårfarge? Håret ditt e bare så utrolig vakkert!!!! ♥

Du er så vakker!

Hvor er genseren din fra? Og hvilke strl bruker du i den? 😍

I was wondering, how much you weigh ? What are your measures :)

Jeg er et middagsmenneske selv :)

Jeg er faktisk ekstremt lik i veldig mange av tingene du nettopp skrev! hahah, skikkelig vittig å se at andre også gjør/tenker likt som en person! Veldig bra og vittig innlegg (:

Du virker så kul!

Oi, jeg skvatt skikkelig da jeg så at jeg hadde vunnet!!

Tusen tusen takk!! <3

Så mange morsome fakta om deg!

haha jeg lukter også på mine mascaraer! :D du er ikke alene!

Bra fakta. Jeg visste ikke dette.

haha jeg så det igår når jeg var innom Urban før jeg dro hjem til Askim :D

Is it a good thing that i ship you with Harry? xP (Styles)haha

Så gøy!

Kjenner meg igjen på flere her... Men tror ikke jeg noen gang har hatt en greie for giraffer...men så en dokumentar om hvordan de slåss med å slenge halsen/hodet på og rundt hverandre :O Snåle dyr :p

et spørsmål, klypper du håret ditt?

Anonym: Hver 3-4 måned :-)

Ingrid Elise Bråten

Ingrid Elise Bråten

2, 5, 8, 10..

Jeg har en hylle med BARE oransje NIKE bokser - er avhengig.. Men er jo faktisk ikke så dumt om man klarer ha et system på dem:)

Skriv en ny kommentar