hits

ANTREKK 090215

Siden midnatt har jeg måttet faste helt frem til jeg fikk tatt blodprøver hos legen i dag klokken 11:30. Jeg trodde fastingen ville bli null problem, frem til jeg selv forstod hvor matmoms meg faktisk er. Helt siden jeg var liten, har jeg hatt vonde og dårlige minner med sprøyter osv med tanke på operasjonene mine som har vært mer smerte enn glede. Etter operasjonene mine på barneskolen, måtte jeg ha full narkose for å rotfylle en tann. Og til å komme til denne narkosen var ikke bare bare, skal jeg fortelle dere. En av sykesøsterne skulle stikke en nål inn i blodåren min, men bommet over 5 ganger før hun endelig trodde hun fikk det til. Plutselig begynte det å sprute blod ut av hånden min fordi hun ikke hadde fått det til ordentlig - og da gråt jeg skal jeg si dere. Så helt siden da, må jeg faktisk følge med helt fra de setter en sprøyte/ nål i kroppen min, helt frem til de tar den ut.

Hele grunnen til at jeg har tatt blodprøver er bare for å få svar på hvordan det går med kroppen min. Det er viktig å ta vare på seg selv, og et legebesøk eller to er riktig vei å gå da. Selvfølgelig er det litt skremmende å vente på svar, jeg føler meg frisk og ser frisk ut. Men likevel kan det være noe skjult i kroppen min som ikke er bra - og derfor synes jeg det var på tide å ta en sjekk. I tillegg til at jeg allerede har vært hos legen 2 ganger på 2 uker, skal jeg dit allerede nå til onsdagen for å sjekke litt av hvert, en av tingene jeg må sjekke er den ene føflekken jeg har på underarmen min. Føflekker kan ha kreft i seg, og flere i familien har måttet fjerne føflekker på grunn av denne risikoen. Heller et legebesøk for mye, enn et legebesøk for lite.
Jakke fra Mistress Rocks // Bukse fra Weightless // T-skjorte fra Urban // Sko fra Junkyard  (sponset) // Solbriller fra Rayban

Hva synes dere?♥

21 kommentarer

Du er så nydelig! Utrolig fint antrekk :)

kan du legge ut linken til buksen?? den var kjempe fin😍

Herregud, elsket jakka! 😍

Hvilken str har du den i?

Elsker jakken og hele antrekket! :D

hvor er leppestiften fra og hva heter den? syns den passet deg utrolig bra!:)

Silje Helen: Den har jeg i størrelse medium! :-D

synne: Jeg tror dette er den riktige: http://weightless.no/wr-upr-denim-7-8-zip-j7y.html

Anonym: Den er fra Mac og heter Matte Taupe :-) Tusen takk!

Har selv vært å fjernet en føflekk idag, veldig fort gjort! Og veldig greit å gjøre det på denne årstiden siden du må gå 3 måneder uten å få sol på arret, slik at det skal gro fint. Hadde derfor vært veldig kjedelig å måtte unngå solen hele sommeren. :)

Fint bilder!😍

I really like your blog Madeleine!

Little kiss from Italy xoxo :)

Den jakken vaar syykt fin

Du er så flott, men jeg synes du skal slutte å legge farge på øyebrynene dine slik som du gjør nå! Mye penere uten:))

Det er HERLIG å se litt vårstemning på klærne :)

Hei Madeleine!!

Jeg vil bare først begynne med å si at selvom jeg ikke kommenterer på bloggen din ofte, er jeg fortsatt fast leser og det har jeg helt siden 2012. Liker å tro det er en god stund, men om jeg ikke tar feil har du drevet bloggen enda lengre. Men jeg skal hvertfall begynne å kommentere oftere, for jeg har skjønt det at det kanskje er kjedelig å legge så mye tid i bloggen, men få litt lite respons.

Så vil jeg si at du er den absolutt fineste jenta jeg vet om! Selvom jeg ikke kjenner deg personlig, så virker du som ei ordentlig hyggelig og koselig jente. Du er min inspirasjon når det gjelder stil, for wow så kult og tøft du kler deg! Drømmer meg alltid bort hver gang du poster antrekkes bilder!!

Kan du plis fortsette som du gjør nå, å aldri slutte å blogge? Ikke i nærmeste framtid hvertfall.

Take care❤️❤️

Du er så fiiin! Du kler rett og slett alt, hehe! :-D

Elsker jakka!!! Kan du legge ut link til den? :D

I have the same Sneakers, and love them

Skriv en ny kommentar