hits

GOSSIP

Ordet gossip, helt ærlig - hvem liker ikke å høre litt saftig gossip nytt om andre, spesielt kjendiser? I kjendisverdenen så er det alltid mye som foregår, rykter som både er sanne og falske. Men gossip trenger ikke nødvendigvis å være noe sladrete. På Gossip.no som nylig ble lansert, skal det foregår mye mer enn kun saftige rykter om kjendiser. Dette vil bli en ny norsk underholdningsside som tilbyr internasjonalt kjendisstoff (FINALLY). Innholdet på denne nye nettsiden vil bestå av film/ tv-stjerner, fashion, musikk, gossip, topplister, røde løperen og mye mye mer! Det beste av alt er at denne nettsiden er basert på video. Dette vil si at du slipper å lese stoff i en all evighet om det nye om kjendisene, men heller lene deg tilbake og følge med på hva videosnuttene har å by på. Så er det jo alltid litt artigere å se kjendisene i action, if you know what I mean. Det vil være morsomheter med for eksempel hva kjendiser er med på, flauser, skandaler, stjel stilen osv. Alt du vil vite om kjendisene, publiserer Gossip.no på deres nettside før du vet ordet av det. Vi får med andre ord de siste og beste kjendisnyhetene innenfor fashion, skjønnhet, styling, underholdning, forhold, trening, romantikk og generell gossip. Alt vi ønsker å vite om kjendiser, nå på et og samlet sted.

Er det noe jeg fant litt artig å lese om på Gossip.no så var det 15 bevis på at kjendisene en gang så ut som dine klassekamerater som du kan lese om her, Kardashians hushjelp forteller hvem som roter og griser mest i huset som du kan lese om her og bli med Triana i garderoben på Paradise Hotell som du kan lese om her. Triana bruker alltid de fiiiineste kjolene på dette programmet og derfor synes jeg det er ekstra spennende å få en liten rundtur i garderoben hennes under denne innspillingen. Så er det jo bare super moro å høre litt gossip fra selveste hushjelpen til Kardashian familien, haha!

Følg gjerne facebooksiden til Gossip.no HER for mer informasjon og oppdateringer om kjendiser♥Hva synes du om denne nettsiden & hvilke kjendiser er du fan av?♥

// I samarbeid med MTG TV

5 kommentarer

4 reklameinnlegg på rad.

jeg er ferdig med den bloggen her :(

Anonym: Synes det er litt feil og faktisk litt morsomt at du klager over 4 reklameinnlegg på rad. Du har din måte å tjene penger på, jeg har min måte. Dette blir sett på som en jobb for meg, og jeg går ikke akkurat løs på noen som jobber 4 dager på rad (om du skjønner). Hvis jeg skal tjene, må det innebære reklame på bloggen og det må til noen ganger. Synes heller vi skal respektere at alle tjener penger på forskjellige måter, uansett hva det må innebære :-) Men for all del, skjønner at dette ikke er noe alle er begeistret over eller kanskje har en forståelse for.

Kjempe kult at det blir tatt initiativ til en kjendis side. Nå kjenner jeg til kjendis.no, men tror gossip.no kan bli spennende å følge med på :-) Nå er jeg veldig glad i the kardashians og Channing tatum, han blir bare hottere og hottere!

There's a long list hahah One direction, selena Gomez, Taylor Swift , 5sos for example!

Skriv en ny kommentar