hits

ANTREKK 130115

I går kveld kjedet jeg meg så sinnsykt mye at jeg begynte å gjøre så sylt mye unødvendig dritt. Da snakker jeg om å bare flytte på ting på rommet, og så sette det tilbake fordi det så teit ut. Dette gjorde jeg i sikkert 2 timer, før jeg kom opp med en ny idè. Jeg har fremdeles ikke fått vist dere alt jeg kjøpte fra New York, på meg - blant annet litt ting jeg har fått til jul også. Så jeg la frem sikkert 5-6 antrekk på sengen som har blitt stylet opp med dette + sponset ting. En av de smarteste tingene jeg gjorde, var å ta bilder av antrekkene før jeg la det tilbake. Det hadde vært så sykt kjedelig å komme på dette etter man hadde ryddet alt vekk. Nå vet dere hvor fornuftig kveld jeg hadde i går, haha.

Antrekket mitt i dag, er desidert et av mine favoritter fra alle de jeg la frem i går kveld. Carhartt genseren tror jeg er den kuleste genseren jeg eier for øyeblikket, samt mine favoritt sko som jeg bare måtte style opp med denne genseren. Jeg synes i tillegg at skoene passet veldig bra til mine boyfriend jeans. Noen ganger kan jeg slite med å finne ting som jeg kan style denne buksen opp med, men det er jo lett som en plett! Er bare ikke alltid jeg føler for denne "slække" stilen nedentil og dessuten så er det en stor forandring fra å gå fra alle disse SUPER tighte buksene jeg bruker, til boyfriend jeans. Men dette er noe jeg må bli vant til, fordi boyfriend jeans er drit kult.

Jeg har en liten gladnyhet til dere som er klokke-elskere som meg; På NickCabana.com kan du nå få 15% rabatt på ALLE produktene helt frem til 15.februar. Bruk rabattkoden "maddepaddee" som gir deg 15% rabatt på alt på nettbutikken. Kanskje du vil gi deg selv en litt sen julegave eller en tidlig bursdagsgave til en av dine kjære?♥
Carhartt genser & boyfriend jeans fra Junkyard (sponset)  // Nike sko fra Urban // Klokke fra NickCabana

Hva synes dere?♥

45 kommentarer

du er seriøst min definisjon av perfekt! elsket outfitten! hvor i allverden kan jeg få tak i genseren og buksa?? elsket det!

Mathilde: Woooooow, tusen takk for så fine ord! Genseren er det direktelink til under det siste bildet, og buksen er fra Junkyard XX-XY :-) <3

Du er sååå fin men øyebryna dine ser skikkelig rare ut .. du trenge ikke å gjøre dem så masse større, dem er fine naturlig så eneste du bør gjøre er å tegne over dem viss du skjønner..

maya: Gjør dem kun fyldigere, eneste stedet jeg tegner på litt ekstra er innerst ved brynene siden de ikke er like fyldige der som på resten av brynene. Men forstår absolutt hva du mener :-)

Hei:) Så utrolig kult! Har lyst å bestille buksa, men syns det er så vanskelig med str! Bruker s til vanlig, men vil jo gjerne ha den litt "baggy"! Kan du hjelpe meg litt her? =p

Mari: Jeg bruker XS til vanlig, og denne boyfriend jeansen er i den samme størrelsen, men likevel baggy. Så hvis du bruker S til vanlig, er det bare å ta S i denne buksen, den er baggy nok :-)

ååh, så fin du er! Hva heter fargen på leppestiften? :)

Åå, så utrolig kult antrekk! Digger det rett og slett :D Har du link til buksa?

Hvordan foundation bruker du? Huden ser smaashing ut:)

Hei, du er fantastisk pen! Lurer på om du kunne gitt meg en direkte link til buksa? Digger stilen din!

Thea: Bruker bareMinerals original foundation! Anbefales på det sterkeste :-) Gir en ekstra glød i ansiktet ditt.

Guro: Tusen takk! :-) <3 Fargen på leppestiften er Mac, Satin Captive.

Hvilken størrelse har du i genseren? kjempefin! :D

Maria: Den har jeg i xl, kunne gjerne tatt l for den blir litt lang på armene... haha!

Elise: Tusen takk! Selvfølgelig skal du få direktelink til denne herlige buksen: http://www.junkyard.no/jeans-petra-snow-wash

Oda: Tusen takk! :-) <3 Her er link: http://www.junkyard.no/jeans-petra-snow-wash

you are a perfect girl,but you need haircut right now!!

horsy: Oh I know! I'm going to cut my hair tomorrow, haha!

det var stilig :) Så er du veldig pen også!

Vakker du Madde,kjempefin genser virker som deg er stor og herlig og ha på seg.

Du har vist klokkedilla eller??

Klokka du har var veldig fin,hvor mange klokker har du?

Har du noen Nixon klokker?

du er utrolig fin, men jeg må bare si at en ser veldig godt at du har tegnet ovenfor dine naturlige bryn, hadde vert så mye finere hadde det sett mer naturlig ut:) Elsker outfiten forresten;*

Så fint antrekk! Øsnker meg de boyfriend jeansa, må spare meg opp til det først. Elsker stilen din:))

Nina: Åh, hvis jeg ikke har telt feil nå så har jeg 13 klokker :-) Jeg har en Nixon klokke, The Kensington i gull.

elsker stilen din!! vet du hva klokken heter? eller har du en direktelink til den?❤️

synne: Her er link til klokken: http://www.nickcabana.com/sv/home/31-elixir-silver.html <3

åhh, den buksen var bare drit kul! helt perfekt! bruker vanligvis xs i bukser fra bikbok ol, men kan noen ganger bli litt trangt i livet. Burde jeg da velge s i buksen, tror du? :-)

Marthe: Jeg bruker xs i alle mine trange bukser fra Urban BikBok, Ginatricot osv. Så hadde jeg vært deg, hadde jeg satset på xs, men hvis du vil ha den litt ekstra stor ta s. Jeg har xs i buksen på bildene over, så du kan tenke litt ut i fra det også :-)

tusen takk! den var sykt fiin<3

Herregud, DIGGER outfitet!!!!

antrekkene dine er så utrolig fine at jeg blir helt blåst av banen, hvor finner du inpirasjonen fra? om det er weheartit / pinterest etc, kan du legge ut linker til boards/collections?

Hei!

Dette antrekket elsket jeg! Spesielt buksen. Lurte foresten på hva modellen i den svarte buksen fra topshop heter? Skal dit nå snart!! Håper på svar :) digger deg.

Anonym: Jeg finner det på tumblr og på instagram bare. Ofte bare legger jeg fram klær på sengen min, og prøver å se hva som ser best ut sammen. Det er slik dette antrekket kom til! :-D Kjempe koselig å høre at du liker antrekkene mine!

Maria: Tusen takk, Maria! Modellen til den scarte buksen fra TopShop heter Joni - de er suuuuper fine. Jeg kan love deg at du kommer til å ta med sykt mange bukser inn i prøverommene der, og finne de perfekte for deg! De er helt AMAZING! God tur :-D

Du ser alltid meget smashing ut!

Synne Nordeng

Synne Nordeng

Stilen din😍 elsk 💎

Synne Nordeng: Tusen takk! :-) <3

Drit tøft outfit! :))

lurte bare på kass str bokså er? ønkser å kjøpe bøyfriendjeans sjøl men eg, som du og går i heilt stramme boksår, men så e jo boyfriendboksår så kule så eg vil kjøpa sjøl. e det den som hette "petra snow wash"?

hei igjen, bokså ser veldig kort ut på junkjard sin side, men på dine bilder er an jo ikje kort, er derfor litt redd når det gjelder str så går det ann å sende tilbke om den ikke passer?

Maja Saur Ødegård

Maja Saur Ødegård

Heisann! :)

Eg e STOR fan av boyfriend jeans, men syns da e litt vanskele å finna overdela so passa fint ilag me da! Kunne du eventuelt lagt ut eit innlegg der du vise ulike outfita med baggy bukse?

Du ser helt smashing ut, elsker outfiten! Ååh, baggy-love <3

Har veldig lyst på de skoa, men hvilken modell er de?

Lisa: De heter Nike Air Max Thea :-)

Skriv en ny kommentar