hits

SUNDAY

Denne helgen har vært veldig koselig, selv om jeg ikke har vært helt frisk. Jeg var på tacokveld hos Martine, som vi ikke har hatt siden i sommer. Det er så utrolig koselig å være hos hun fordi jeg føler meg hjemme der, og den følelsen er den beste følelsen. Vi slappet bare av etter maten og koste masse med hunden og katten hennes. Jeg er så glad i dyr, så det får meg fort i godt humør - ikke at jeg var i dårlig humør. Men skulle nesten tro at dyr gjorde meg frisk. Enda bedre humør ble jeg da Didrik overrasket meg med å komme hjem fra Bergen tidligere. Jeg elsker slike små overraskelser, og hvert fall når jeg faktisk blir overrasket.

Lørdagen var det på tide med kosekveld hos Anni som var veldig koselig, vekker så mange gamle minner gjennom årene. Derfor har vi allerede planlagt en ny slik kveld veldig snart! Jeg selv trodde at etter jeg hadde vært litt ute disse dagene, ville jeg bare bli verre igjen som de andre fortalte meg. Men der motbeviste jeg både meg selv og dem, formen er mye bedre og jeg er nesten helt frisk. Jeg er veldig klar for denne uken, både med bloggen og ting utenom bloggen. Jeg har så mye jeg vil vise dere og spesielt sminken min for tiden. Håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør! Endelig friiiiiisk♥
Det som er så flott med å blogge, er at du alltid tar litt for mange bilder til et innlegg så du har dem til en annen gang. Med andre ord; disse er ikke tatt fra i dag.

Hvordan har din helg vært?♥

15 kommentarer

Dyr er så koselige, utrolig hva de kan gjøre ♥

du er bare såå pen!

Håper det er sminkevideo. Still waiting hehe

du er så skjønn! :)

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Du ser skikkelig fresh ut på bildene da! ;)

Veldig freshe bilder av deg :D

Marlene Nilsen: Tusen takk! :-) <3

Marion: Godt å høre, tusen takk :-)

Kamilla Haaland: Tusen takk <3

Linn Therese: Åh, dette var virkelig koselig å lese igjennom. Tusen takk for litt ekstra motivasjon og forståelse. Masse lykke til videre med din egen blogg :-) <3

Edel Kristina: Åh ikke sant!!! Måååå bare elske dyr <3

Skriv en ny kommentar