hits

DAGENS ANTREKK 20.SEPTEMBER.14

I dag åpnet jeg på Urban, og jeg våknet av meg selv 06:00 i dag. Jeg vet ikke hva som foregår for tiden, men når jeg våkner har jeg en grue-meg følelse. Jeg hater det, men jeg blir ikke kvitt den så jeg kan egentlig ikke gjøre stort. Sov èn time til, etter jeg våknet og da følte jeg meg som en dass. Da var det på tide å føle meg litt bedre ved å bruke den nye cardiganen min fra Urban, som er tidenes fineste cardigan! Kjørte også på med caps i dag, siden jeg ikke orket å fikse på den ødelagte midtskillen min.. Og siden jeg er inne på Urban; Vi søker etter en ny ekstrahjelp på Urban Moss, du MÅ være 18 for å søke!!

Jeg får dessverre ikke blogget mer i dag, siden jeg skal drikke med de gale jentene mine i kveld. Det er så lenge siden nå, så jeg gleder meg stort til å endelig kunne være med dem. Endelig er alle samlet igjen, og Anne-Berit som studerer i Ålesund har kommet hjem en tur. Blir bare bedre og bedre dette her. Håper dere kommer til å kose dere like mye som meg ♥ 
Cardigan, t-skjorte & caps fra Urban // Bukse fra Ginatricot // Klokke fra Nixon // Armbånd er en gave // Ringer fra H&M

Hva synes du?♥

17 kommentarer

Nydelig caridgan!

Kos deg masse i kveld <3

Digger deg, og digger antrekket, bortsett fra det smykke. Synes virkelig antrekket hadde vært myyye finere uten ;)

Men du er fin uansett

Du kler snapback mye bedre enn vanlig caps ^_^

Jeg vet ikke om anst og/eller depresjon er noe du vet du sliter med, eller om det er det i det hele tatt, men den "grue seg"-følelsene kjenner jeg mye på pga angst. Det å vite at jeg har ansvaret for å f.eks. åpne på butikken, gjøre det jeg skal osv. Så tenker jeg "tenk om jeg forsover meg, om jeg ikke får til det jeg skal, skuffer noen på en måte" Helt forferdelig å ha det sånn, men er ikke noe man kan gjøre noe med annet enn å gjøre det uansett. Å ikke la angsten vinne, for da blir det bare verre.

Smilet ditt, det er sick

ååh, du er så fin! :)

Har du en mail man kan sende inn søknad og cv? Jeg flytter snart til Moss, så akkurat nå har jeg ikke mulighet til å dra innom butikken i Moss og gi den..

Så nydelig antrekk! Kos deg masse :D

Så fin du er. Liker oufitet!! :-)

Smilet ditt <3 flott antrekk, digger cardiganen! Ett smil er det beste tilbehøret en jente kan ha! Håper du får en flott kveld, flotte deg <3

Fy fader å pen du er! og stilen din,elsk <3

Du er en vakker jente, men vær SÅ snill ikke tegn på bryna dine slik. Hvis du først skal tegne ikke tegn så tjukt det ØDELAG alt! .

Ida Vinda: Hjertelig takk for det! Digger den skikkelig selv, såå fin :-) Håper du koste deg i går!

Emma Frisli Jacobsen

Emma Frisli Jacobsen

Du har så mange fine sko, og jeg lurte på om du værsåsnill kunna ha skrevet et innlegg med skocollectionen din, men link til hvor du fikk tak i dem?:)

Nydelig er du, som alltid!!! Og jeg dør etter d smykket ditt! Hvor har du kjøpt det?

Hva bruker du på leppene her? Utrolig fin farge

Karina: Tusen takk! Jeg bruker faktisk kun en leppomade fra Nivea som heter Nivea Vitamin Shake Acai & Wild Apple. Den kan du kjøpe på H&M og i matbutikker :-)

Skriv en ny kommentar