hits

NYTT FRA GET INSPIRED - ADIDAS

Som jeg smiler fra øret til øret nå. Formen min er blitt mye bedre bare på denne dagen, så jeg skal straks ned til byen for å trene litt rumpe med Ida. Jeg har ikke trent siden jeg var i Tyrkia, så nå skal det bli godt å komme tilbake til det. Både å trene bedre og spise bedre. Det passet meg derfor midt i blinken å få nytt treningstøy fra Get Inspired. Jeg har fått en ny sporsbh og en ny treningstights fra Adidas. Disse produktene er bare helt RÅ! Men, jeg vil spare denne tightsen til jeg har noe rumpe å vise frem, så jeg har et lite mål, eller hva jeg kan si.. Haha. Spare det beste til slutt! Tightsen sitter bra, men om jeg bare får litt mer rumpe så vil den sitte som et skudd. Så jeg kommer til å trene mye rumpe og lår fremover, litt mage også. Siden jeg kun har ribbein på den ene siden, må jeg trene magen ekstra for at ribbeinet ikke skal bli så synlig på magen - men at det heller vises litt mer muskler. Da, håper jeg at jeg blir kvitt et problem til. Og at jeg endelig kan se muskler, men ikke bare ribbein når jeg ser meg i speilet.

 
Sportsbh her. (Sponset)


Treningstights her. (Sponset)

Hva synes dere?♥

16 kommentarer

Digger treningstightsen<3

for en fancy tights!! kunne godt ha tenkt meg en sånn! :)

Digg med nye treningsklær! Digger tightsen!

Du har skrevet at du sliter med å gå opp i vekt, men sånne nærings shaker funker bra, er kalorier og masse næring i. Smaker ikke så godt men.. Jeg gikk på det for å gå opp i vekt det hjalp :) bare et lite tips.

Wææ, digger tightsen! :O

Hvordan er buksa i størrelsen? Og hvordan er frakten på nettbutikken til get inspired?:-)

Må si, æ synes ikke ribbeinan vises, æ synes du har my muskla som vises, og æ e DRIT sjalu på å villa ha kroppen som du har, æ synes du verken e for liten eller for stor, og i tillegg har du muskla som SYNES.

Ha en fin dag videre og kos dæ på trening! :-)

Så snygg Madde! :) <3

fine treningsklær og er helt enig at du trenger og gå litt opp i vekt synd du har blitt så mager :/

Anonym: Dette hjalp veldig å høre akkurat nå, så tusen hjertelig takk for det :-)

Caroline: Buksen er helt normal i størrelsen! Og frakten er ganske rask, maks 1 uke :-)

You have a perfect and normal body. People who think that you are too skiny are haters :)

Står på siden at man skal ta en størrelse mindre en vanlig, men hvor lang er den? er litt høy så redd for at den skal bli for kort om jeg kjøper xs :p

Skriv en ny kommentar