hits

SØNDAG

I natt koste jeg meg med White Collar, som jeg ikke har fått sett på, på over 2 uker. Jeg er så hekta på det, at det er trist at jeg snart er ferdig med sesong 3.. Ser det på Netflix, så der er det bare 3 sesonger - ikke at jeg egentlig aner hvor mange sesonger det er da men, haha. Jeg la meg forsåvidt veldig tidlig, siden jeg var sliten og veldig trøtt. Det var derfor veldig godt å kunne sove ordentlig ut i dag, på denne fine og rolige søndagen. Jeg startet dagen med å dusje, og så gå RETT ned for å varme opp biffstroganoff-gryten som mamma lagde i går. Allerede der, var dagen min sykt bra.

Siden jeg ikke har hatt noen planer for i dag, og fremdeles ikke har noen. Tenkte jeg å jobbe litt og få gjort ting unna. Jeg skal derfor svare på viktige mail, skatte og betale regninger. Alltid deilig å ha dette på plass! Selv om det er kjipt å betale skatt og regninger, det å se at kontoen din bare synker og synker, er det fremdeles deilig å tenke på at da har man èn mindre bekymring. Den følelsen er så innmari god. Apropos en annen følelse, formen min begynner sakte men sikkert å bli bedre - så jeg er ganske happy i dag ♥

 Hva synes du & hva er dine planer for i dag?♥

26 kommentarer

Kjempefine bilder!

Skal nok bare slappe av :)

Susann: Tusen takk! Du får ha en nydelig søndag, Susann :-) <3

Du er utrolig nydelig! :)

Idag skal jeg bare gjøre litt skolearbeid og ta meg en treningsøkt litt senere i kveld :)

Åssen hårprodukter bruker du? :)

så fine bilder! du er utrolig pen :)

Den perlerekka der er mer smittsom enn noe virus

Superfin er du! Og forresten, siden du jobber på Urban, vet du om dere skal ta inn Svea jakkene i grå slik som du har i år? Har veldig lyst på den fargen og ser den ikke har kommet ut enda, men det kommer vel kanskje etterhvert?:)

Du fantastiske vakre og nydelige skapning

De bildene var utrolig fine :) i dag skal jeg bare slappe av og må lese litt. Håper du har en fin dag :)

Du har så langt og fint hår <3 Heldig!!

Fine bilder! Ha en fin søndag videre :)

Du er så fin! På amerikansk netflix er det 4 sesonger <3

Ææ, elsker white collar! Er 5 sesonger av serien, lover deg at det blir bare mer og mer spennende, spesielt den aller siste episoden i sesong 5!GLED DEG :)!

Anonym: Tusen takk! Det vet jeg faktisk ikke, men det kan jeg få svar på veldig fort <3

Hvordan får du så glansfult og friskt hår?

Wææ du er så perfekt!

Du har virkelig modell trekkene!!

du er så utrolig pen, men går det bra med deg? du virker veldig sliten ut, men du ser helt stårlende ut alikevell liksom. Men føler du har blitt litt tynnere, eller det kan være meg. Håper du har det bra :D

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er fysisk mulig å være så vakker!?

Hei Madde! Jeg har lest bloggen din i mange år nå, men jeg kjenner jeg savner litt mer personlige innlegg fra deg. Hvordan har du det egentlig? Hadde vært fint å fått et mer innblikk i livet ditt enn bare det overfladiske/materielle. Men har selvfølgelig full forståelse for at du ikke vil dele alt av privatliv osv.med leserne dine, følte bare du var mer personlig før! :-) Uansett, så gjør du en bra jobb.

klem fast Leser!

Alltid syntes at du ser helt AMAZ ut og du blir bare penere og penere!!

Æææ, du er så flott!!! :-D Ha en strååålende mandag skjønne deg <3

Tusen hjertelig takk!! Så snill og god du er som gidder å finne det ut for meg. Du er en av få du, Madde! :)

Brun og fin woop woop :-D

Du er så pen! Hvilke hårprodukt bruker du? Håret ditt er så nydelig!!

Skriv en ny kommentar