hits

ONSDAG

Jeg sov dårlig i natt, så endte med at jeg lå 1 time lenger enn det jeg egentlig skulle i dag. Men det ble fremdeles mange timer på stranden, og kjente at jeg burde dra litt tidligere hjem fra stranden i dag. For i dag var det utrolig varmt, så varmt at til og med JEG ble rastløs. Nesten like greit, for da får jeg og Caroline mye bedre tid til å trene og slappe av etterpå, før vi skal ut å spise på Safran. Siden vi trente 2 dager på rad nå sist, var begge så støl i både ben og armer, at vi tok oss en fridag med god samvittighet. Blir å trene ekstra bra i dag! Vet tross alt ikke hvor flink jeg vil være hjemme med treningen...Hva er dine planer for i dag?♥

6 kommentarer

Ser utrolig deilig ut og ligge langs strankanten!

er hos mamma og bare koser meg her :D

Misunner deg sånn, åååååh!

Så deilig! Kos deg masse :-D Jeg holder på med skolearbeid, noe såå givende, haha! Kos deg litt for meg også!

Kos deg masse :) i dag har jeg vaska, det o'gode mammaliv :-) hehe

Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

Skriv en ny kommentar