hits

AUQUA SWIMWEAR

I dag hadde jeg alarmen på klokken 10:00, altså 09:00 hjemme hos dere hvis dere ikke har fått det med dere. Jeg ville ha god tid til å blogge, siden jeg bare blogget èn gang i går. Det ble så fort mørkt ute at jeg ikke rakk å fikse meg til å ta bilder ute engang. Kanskje fordi vi ble på standen til 17:00, i tillegg til da jeg og sis kom tilbake på hotellet, gikk vi ned for å trene. Men i dag blir det IKKE trening på oss for å si det sånn.  I dag skal jeg derfor planlegge mye bedre, så jeg rekker å ta antrekksbilder mens det er lyst ute. Derfor drar jeg tidligere på stranden, for så å dra litt tidligere tilbake på hotellet igjen.

Jeg har på meg den nye bikinien min i dag, som er fra Auqua Swimwear. Jeg har blogget om den litt tidligere, men ikke vist hvordan den er på. Bikinitrusen er dessverre litt for stor rundt hoftene mine, så ble til at jeg skiftet til en annen bikinitruse etter at bildene ble tatt.
Fin skille ;PP

Likte dere bikinien?♥

14 kommentarer

Skikkelig fin! Hvor mye koster den? (:

Å den var skikkelig fin :) har de en nettside?:)

så fin bikini! du er pen :D

Wow! Du er så flott! Lekker bikini :-D

åå så fin den var! og for en kropp du har omg

Den satt veldig fint på! Husker du hvor du kjøpte den grønne bikinitoppen? :)

Nydelig bikini i en nydelig jente! :)

Drøøømme kroppen, herregud! perfekt bikini også

Anonym: Oi, tusen takk!! :-)<3

Karen: Det gjør jeg vettu, den er fra Cubus og kostet bare 79kr hvis jeg ikke tar feil :-)

har du fått spiseforstyrrelse igjen? jeg synes du har veldig fin kropp, men du er vel litt i det tynneste laget...

Anonym: Jeg har aldri hatt spiseforstyrrelser, men var på veien til å få det. Jeg har ikke noe form for problemer med mitt forhold til mat nå. Men jeg hadde en liten tøff periode for litt siden hvor jeg var veldig deprimert og da spiste jeg mindre enn det jeg gjorde/ gjør til vanlig. Men jeg spiser godt med mat nå, og er i godt humør :-)

du ser nydelig, for alle som er interessert i bikini du kan kjøpe fra www.auquaswimwear.com

Skriv en ny kommentar