hits

KNALLBRA TRENINGSØKT

Jepp, det var ingen unnskyldninger for å droppe treningsøkten selv om det var pent vær ute i går. Jeg og Nadine var super klare for en hard økt, og gjett om den ble det! Jeg lærte meg utrolig mange nye øvelser til ben og rumpe, takket være Nadine som er super flink til å trene. Kjenner at rumpa mi er på god vei til å bli skikkelig støl nå. På en side er det deilig, på den andre siden er det irriterende. Jeg har også alltid bare tatt squats med 15 kg fordi jeg har trodd jeg ikke har klart mer. Men klarte over det dobbelte, så det er vel litt bra det. Ga ikke opp, og det er nøyaktig sånn jeg ønsker at det skal fortsette med.

I dag vet jeg ikke helt hva jeg har planer om enda. Kanskje stranden siden det er så nydelig vær ute. Man må jo utnytte det fine været på det fulleste, vet aldri når det brått snur! Dere får i hvert fall kose dere super mye i dag ♥ 


 Hva er dine planer for i dag & har du noen gode rumpeøvelser du vil dele med meg?♥

15 kommentarer

Flinke=)

Beste rumpeøvelse: Hipthrust/glutebridge m vekt

thetestsite: Uff, den hater jeg nesten fordi det ser så spesielt ut å ta den øvelsen. Men har jo rom man kan trene i, så må skjerpe meg der!

Så flink du er :) er jo så varmt nå imponert over at du orker :)

så flink du er! du kan jo prøve hipthrusts :)

Hipthrust og utfall med vekter :) Har ikke tenkt over selv at det ser dumt ut, men det funker hvert fall. Og det var en stor lettelse for meg da jeg skjønte at få rep. med tunge vekter er det beste. Savner ikke akkurat 100-200 squats, dønn kjedelig, synes jeg. Bra jobba i alle fall!!

which app do you use to edit photos iphone?

You are fantastic! Or you use a computer program?

Your blog is so original ... <3

hvilken app bruker du til å redigere bilder iphone?

du er fantastisk! Eller du bruker et dataprogram?

Bloggen din er så original ... <3

:$

knallbra skrives i ett ord

Stilig blogg!

Legg den gjerne til på våres nye nettside og la dine venner stemme på deg: www.norgesbesteblogg.net :)

Ha en fin dag videre!

Hvilke nike-sko har du?:)

kettelbels, går i hovedsak på rumpe og lår, Men også stabilisering av resten av kroppen. Liker de øvelsene, enda det er inni granskauen tungt,men deilig etterpå :)Knebøy på bosu funker også :)

Mener ikke noe negativt med dette, men du er utrolig tynn.. Håper ikke du går ned i vekt, for begynner å se usunt ut.. Fra en jente som selv har slitt med vektskomplekser

Skriv en ny kommentar