hits

MIDTSKILL OG OBEY

Får jeg stående applaus for alle mine super gode overskrifter på hvert eneste innlegg? Ikke det? Nei, det forstår jeg dere veldig godt for. Men dette innlegget blir ikke mer interessant enn det. Jeg valgte å kjøre på med midtskill i dag, rett og slett fordi jeg var litt lei av å gå med sideskill som jeg alltid går med. Jeg tror jeg skal begynne å gå med håret slikt oftere, veldig deilig å ikke hele tiden få håret i øynene som jeg får når jeg går med sideskill. Siden jeg har sideskillen på høyre side, får dessverre ikke så veldig mye av håret plass bak operasjonsøret mitt - så det er en av grunnene til jeg liker midtskill bedre. 

Det er utrolig varmt ute, så i dag tar jeg meg litt fri fra solsteken for å fokusere litt på å rydde her hjemme. Didrik kommer hjem fra Bergen i dag, og da er det greit å komme hjem til et ryddig hus. Jeg må også en tur på butikken etterpå for å kjøpe meg nye roser. Jeg har blitt veldig glad i roser for tiden, som jeg har sagt tidligere til dere. Lurer på hvilken farge jeg skal gå for i dag! Men det kan jeg tenke på etterpå, for nå må jeg begynne å rydde her ♥


 


Noen har spurt hvilken rettetang jeg bruker og hva slags hårprodukter jeg bruker for tiden. Jeg bruker en rettetang som heter Philips, som koster under 1000 lappen & jeg bruker en olje på håret mitt fra Kevin Murphy som heter Young Again.

Hva skal du i dag & har du noen anbefalinger av hårprodukter?♥

19 kommentarer
Smilla Bertine

Smilla Bertine

First

Smilla Bertine

Smilla Bertine

Glem det

Wow så pen du er! Nydelig blogg har du også !

Smilla Bertine: HAHAHA åååh

thefashionablemom: Wiiii, tusen takk skal du ha! Kjempe hyggelig å høre :-)

Nydelig! Har du forresten friår fra skole i år, eller er du helt ferdig med studiene dine? Og jobber du 100 % på Urban? Ha en fin dag videre :-)

Jlb: Tusen takk! Jeg har friår, og venter på at jeg skal finne ut av hva jeg vil studere. Så i steden for å bare sove hele dagen og ikke ha noe å gjøre, fikk jeg meg en jobb som ekstrahjelp på Urban. Men jobber alt fra 3-4 ganger i uken. Ha en fin dag du også!

Hehe, det hørtes veldig fornuftig ut :-) Du er flink!

You are perfect to me ! I have a question about your amazing skin ,how often do you go to the solarium?

Bes wishes from Bulgaria :))

Har du søkt på noen skoler til høsten :)?

horsy: Wow, thank you! I go to the solarium four times a month or less :-)

HÅRET DITT!!!!!

Fine deg :) Snill som rydda og gjer det koselig til kjæresen kjem heim.

Ååh,du er så nydelig❤️ Hvor er Obey toppen fra? Super kul!((: klem

Fine fine deg!

Tumblr din er en av mine favoritter, og du følger meg også noe jeg er kjempe glad for. Jeg syns theme du har er kjempe fint og lurer på om du kunne kanskje hjelpe med å fikse på mitt? trenger litt sommerlig, fint, enkelt et. Gjerne send meg tilbakemelding enten her eller på tumblr vodkarainbow.tumblr.com :)

http://www.iglow.no/produkter/produkt/kevin_murphy_young_again_100ml/

Wow for et hår. Nydelig jente :-) Er det denne du bruker? (se link over)

Karoline: Åh, mange takk for det! Den jeg bruker ja. Synes den er sååå bra :-)

Skriv en ny kommentar