hits

TRIANGL

Jeg har vært flink å jobbet i dag også, ikke som om det er så lett å slippe unna det. Men nå nærmer det seg endelig varetelling, alt i butikken er nesten under kontroll. Gjelder bare å finpusse på det litt i morgen. Jeg har jo blitt skoansvarlig på Urban i Moss, så det har vært ganske mye å gjøre for meg som gjør dette for første gang. Martina var heldigvis snill og hjalp meg med resten i dag. Blir en litt stressende dag i morgen, men skal bli deilig å bli ferdig. Vet jeg har skrevet dette sikkert 4 ganger allerede, men må jo ha noe å se frem til!!

Gjennom Instagram har jeg fått to nye bikinier fra Triangl. Jeg har vært så misunnelig på alle de som har kjøpt slike bikinier. De er så fantastisk fine og elsker at de er så knalle i fargene. Jeg valgte bikiniene i orange og turkis. Ville ha de så sterke som mulig i fargene, for da hjelper det meg litt med å se brunere ut på sommeren (haha). Tenk deg å være sommerbrun og bruke en så flott bikini som dette, det blir ikke annet enn bra. Trist at jeg ikke vet om jeg skal til syden i sommer eller ikke, men jeg håper virkelig på at jeg får ordnet noe veldig kjapt. Må jo få brukt disse bikiniene på et eller annet vis ♥


 

Den orange bikinien finner du her & den turkise bikinien finner du her.

Likte du dem?♥

16 kommentarer

De er sååå utrolig fete! love them!

Ha en koooselig helg! Klem Prinsessen <3

prinsessen: Helt forelsket!!!!

CAROLINE MARIA</h: Så deg med den turkise bikinien, herlighet hvor flott du var i den!

åååå vedder på at du ser fantastisk perfekt ut i begge to❤️

Så fine!! Hvordan er størrelsen? Er det bare meg eller ser bikinitrusen litt tykk ut? haha

De er såå fine! Så de på insta,og ble helt frelst,haha :D

Synne: Stoffet på bikinien er bare litt spesiell, trodde den var litt tykk selv. Men kun stoffet,haha! Jeg bruker til vanlig XS, men tok denne i S og passet kjempe bra :-)

Wow de var utrolig fine :) Blir nok fin i dem du kan jeg tro! Du som er så pen og har den fine kroppen! <3

Kos deg masse i helga da :)

De er så utrolig fine! Elsker de :)

Wooow! Utrolig fine!!! Må skaffe meg en sånn! ❤

Utrolig fine! Hvilken størrelse valgte du i overdelene?:-)

Hei,

Hvilken strl har du i bikiniene? Og hvilken strl har du til vanlig?

Lise: De har jeg i S, jeg har vanligvis XS - men var redd de ville være for små. Jeg kunne egentlig tatt XS i disse bikiniene, de er helt normalte i størrelsen :-)

Tusen takk for svar :) . Har lest endel på nettet ang strl. og det er så mye forskjellig informasjon ang om man opp eller ned en strl. ol. Siden jeg har veldig små pupper tror jeg at jeg går for XS top og S i underdel. Får håpe de passer!

Noen som vet om man må betale mye i frakt og eventuelt toll?

Takk for svaar <3

Skriv en ny kommentar