hits

PÅSKEFERIE I BERGEN

Da har jeg endelig kommet hjem fra tidligvakten på Urban. Det gikk helt supert på jobben i dag, snakket med kunder som om jeg nesten hadde kjent dem i en god stund. Jeg jobbet med Haakon, som til vanlig jobber på Urban i Fredrikstad. Kjempe artig fyr! Han var så snill og reddet meg litt da han sa at han kunne ta vakten min nå til lørdag. Jeg kan være med til Bergen og ha en liten ferie der sammen med Didrik. Han har jo familie der oppe, så må jo dra dit så ofte vi får det til. Siden Didrik dessverre har blitt syk og kastet opp flere ganger i dag, utsetter vi flyturen til i morgen og satser på at han er friskere da. Det blir uansett koselig å dra til fine Bergen for å slappe av litt der, det trenger vi begge to ♥Hva skal du denne påsken?♥

15 kommentarer

åå dere er utrolig fine sammen! Kos dere masse i Bergen, god påske videre :-) <3

Så koselig! Kos dere masse i Bergen <3 Jeg skal bare være hjemme og slappe av, så ikke så mye, haha!

Åå, dere er så søte sammen!❤️ Kos dere masse og god påske videre❤️❤️

Jeg skal en tur på hytta i det fine påskeværet, håper det blir vellykket😄❤️

Så koselig! skal faktisk til Bergen i morgen jeg også! :D

Dere får kose dere masse i påsken! Håper Didrik blir friks da, god bedring<3

God bedring til Didrik! Håper dere kommer dere avgårde! :D God påske! <3

Kos deg masse :) Eg får besøk av kjæresten i mårra, skal feire bursdagen til mamma og så skal eg en tur til Florø :)

Så flotte dere er :) Nydelig bilde :)

han er smittefarlig i 48 timer etter siste tømming, så det å fly i morgen vil vel egentlig være toppen av egoisme i forhold til alle andre på flyplassen og flyet. Det er slik omgangssyken rekker å spre seg.

Hei! Dette spørsmålet er ikke relatert til dette innlegget, men jeg kjører på og spør likevel! Du har jo så mange fine klokker, både fra DW og larsson and jennings, du har ikke tilfeldigvis lyst til å selge en av larsson and jennings klokkene dine? :-)

Hvor kjøpte du solbrillene du har på headeren? Sykt kule!

Kos dere videre (:

Så deilig da! Må kose deg masse i Bergen snuppa! Slapp av og spis masse godteri! Det er et godt råd, hehe =) GOD PÅSKE!! Ps! ELSKER solbrillene du har på headeren.

Anonym: De er fra Madlady,se :-D

Skriv en ny kommentar