hits

RIVER ISLAND

VINNERNE AV BILLETTER TIL NATT TIL 17. BLE TONJE MOBERG, KRISTIN LIE, THIHOA, KAROLINE STAR, MARINA, ANNA GILBERG, MARIEM, SARA BLOMSØ, KAREN & HERA FURE! Gratulerer så innmari mye til dere. Dere vil bli kontaktet veldig snart :-)

Da har endelig vesken jeg har ventet på en stund nå kommet. Jeg hentet den på posten i går og måtte selvfølgelig åpne den med en gang jeg satt meg inn i bilen. Hvem klarer å vente med å åpne ting til de kommer hjem? Ikke jeg i hvert fall. Vesken bare strålte da jeg åpnet esken. Vesken er helt perfekt, både i størrelse og selvfølgelig med designet. Dette er min første veske/ bag, og den er helt sinnsykt kul! Jeg gleder meg så innmari mye til å style denne opp med antrekk. Blir ikke vanskelig å få en kult antrekk når vesken er prikken over i'en. Den kostet egentlig 467 kr, men siden jeg ventet til dagen etter (som jeg hadde veldig flaks med) hadde prisen gått ned til 280 kr. Så billig for en slik veske, da måtte jeg bare kjøpe den. Den er dessverre solgt ut nå for øyeblikket.


 Likte du denne bagen?♥ 

13 kommentarer

kjempefin!!

Sinnsykt stilig!

Åh,sinnsykt kul! Har aldri vært noen veske-jente,men denne fikk jeg utrolig lyst på! :D hva heter den?:)

Og kunne du forresten kanskje hatt et innlegg der du viser bilde av alle vans-parene dine?*.*<3 og kommer sminke video? Hehe,gleder meg sååånn!((:

Ikke helt min stil, men den var absolutt ikke stygg. Godt vi alle har ulik smak også! Du får nok til et flott antrekk kombinert med den, det er jo noe du er flink til :-)

Du er sikkert opptatt med mye annet, men når du har tid, kunne du lagd et sånt innlegg med vår/høstjakker? Trenger ny jakke mot den milde temperaturen som er nå, men aner ikke hva jeg skal velge. Kanskje fra junkyard eller noen forskjellige nettbutikker? :-)

Anonym: Det kan jeg prøve på! De fleste butikker har ikke fått inn vårjakker enda, men skal se an. Vet at Urban har et par tynne jakker, en som heter Shiboya - den har jeg selv og den er jeg veldig fornøyd med :-)

Utrolig fresh, digga den!

Så utrolig gøy! Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar