hits

NY HEADER

Akkurat nå skulle jeg egentlig blogge om noe annet, men så ble jeg plutselig veldig irritert over hvor lei jeg er den gamle headeren min. Derfor bestemte jeg meg for å bare se om jeg fikk til noe enkelt i PhotoScape2. Jeg liker det veldig enkelt, så det glir rett inn i alle blogginnlegg og designet på bloggen. Valgte derfor å vende bildene mot hverandre og bare legge på en vanlig tekst hvor det står "Madeleine Pedersen". Enkelt og greit. Jeg føler denne beskriver meg på en komisk måte, hårete. Gjør den ikke? Haha. Husker hvor lang tid vi brukte på å få håret så stort som dette på shooten, det tok litt over 1 time å bare kreppe det før vi skulle gre det og forme det. Må si det er utrolig deilig å bare se noe nytt på bloggen min, og det håper jeg dere synes også. Forhåpentligvis liker dere den litt. Om jeg ikke får laget en bedre header enn dette, blir det denne headeren som vil være her en stund. Men som det er nå, føler jeg denne kun er en midlertidig header - spørs litt på hva dere synes også ♥


Hva synes dere om headeren?♥

25 kommentarer

Hårete ja :p

Så fin header! Liker selv noe som er enkelt og fint, så denne var nydelig :)

Kamilla Rindal Krogstad: Wi, så hyggelig å høre at du likte den! Åh, nå ble jeg glad :-)

Hei! jeg prøvde å sende deg en mail for ei uke siden, med en header jeg laget. men jeg vet ikke om mailen stemte. Ville bare vite om du fikk den?

Likte den ikke jeg. Jeg synes den headeren du hadde var fin fordi den viste fram den utrolig fine stilen din. Hvis jeg hadde gått inn på bloggen din nå uten og ha vist hvem du hadde vert tror jeg neppe jeg hadde lest den. Men det er det jeg synes da :)

Vakker :) Likte den!

Syns den ikke er helt deg.. men den var fin!

Enig med Julie. Synes ikke den gjenspeilet deg og bloggen din i det hele tatt. Hadde automatisk trodd at det var en veldig overfladisk (misforstå meg rett - ikke at du er det, men bildet er jo veldig styla og glamorøst) blogg, og det hadde ikke fått meg til å lese videre heller. Men alle er jo forskjellig :-)

Anonym: Hei du! Tror ikke jeg har fått den da. Sendte du til maddepaddeeblogg@hotmail.no? :-)

Likte den veldig godt jeg :)

Utrolig kul! Likte den kjempegodt! :D <3

Likte den gamle bedre siden den hadde så fine bilder og farger!😃

Anonym: Favoritten min også, men den er så utrolig gammel nå og jeg er så desperat etter å få ordnet noe nyt :-(

Likte den gamle mye bedre, denne her var helt ærlig ikke noe fin i det hele tatt haha... Eneste jeg ser er en munn og nese, og resten bare masse edderkopphår.

Liv: Forstår det godt! Har laget et par nye nå, så skal høre med resten av leserne mine om hvilken header de liker best. Vil ha en mye mer livligere header enn dette selv, men jeg tar ikke så mange "header" bilder som blir fine til å faktisk ha som header hvis du forstår..

den var kjempefin og håret ditt er bare perfekt!

Men du har helt ærlig ett forferdelig blogg-design og det er slitsomt å lese pga. all reklamen på siden osv. :)

Anonym: Det kan jeg dessverre ikke noe for da jeg jobber for Side2. Mange blogger for Side2, for eksempel Livingdoll og Fotballfrue, de må også ha denne reklamen rundt bloggen :-)

Forresten, tusen takk! Litt delte meninger, så hyggelig at noen liker den også.

Et tips om folk vil slippe reklama: last ned adblock :-) Jeg får ikke opp reklame her :)

Jeg synes den var kjempekul, fikk litt sånn fashion/loreal reklame feeling... Bare kjempekul!

Marionista: Hjertelig takk!! :-) Morsomt å høre.

Kristine Lenes

Kristine Lenes

Jeg likte alle de surfestil-headerne! de var så kule! hadde likt og sett dem igjen :)

Bruk en av de du tok på photoshoot :)

Ja jeg gjorde det, jeg sendte den til den emailen :S

Skriv en ny kommentar