hits

DANIEL WELLINGTON LOVE

I løpet av i dag eller i morgen skal jeg få handlet disse nye hyllene, da blir det mye mer system i alt jeg har på dem. Ikke minst så blir det mye finere også. Nå er alt egentlig fylt seg opp til å bli et tårn med solbriller og klokker, ikke noe fint i det hele tatt. Endelig fått tilbake gløden av å ordne ferdig rommet - wohoo! Jeg skal være med Ida i dag, så kanskje jeg rekker å få kjøpt det, og litt mer i dag. Vi får se, uansett blir det en fantastisk dag vet jeg. Solen stråler og jeg er kjempe klar for denne dagen. 

Dere må ikke glemme å bruke rabattkoden som gir 15% på ALT på nettbutikken til Daniel Wellington, den er kun gyldig til slutten av denne mnd. Rabattkoden er  "madeleine" ♥


 

Har du noen planer for i dag?♥

14 kommentarer

Elsker den med brun reim, æh!

Silje Jensen: Elsker den selv, favorittklokken min uten tvil :-)

Hvor lang er leveringstiden? Tenkte å kjøpe en til meg og kjæresten :) sååå fine og tidløse..

www.mydirtysho.es

Cornelia: Kjøpte en til kjæresten for litt siden faktisk, alltid greit med en rabattkode til flotte og dyre klokker som dette. Leveringstiden er på rundt 1 uke, eller litt mer :-)

Takk! Da rekker jeg det før jeg reiser bort.

Kan jeg spørre hvilken du kjøpte til han? Tenkte på en med sort reim til meg og kanskje en av dem med farger til ham. Men vet ikke om han vil bruke den like mye om den er fargerik??

Cornelia: Kjøpte denne klokken til kjæresten min, det er akkurat den samme jeg har på bildene bare uret er større og er for herre: http://www.danielwellington.com/us/classic-st-andrews

De enkle er alltid et sikkert valg! Så er de faktisk utrolig fine, jeg selv liker disse enkle klokkene best :-)

Så klassiske, så fine. må virkelig få kjøpt meg en slik en :)

Så utrolig fine! :)

Får man toll når man bestiller her?

takketakk! Da er de bestilt, jippi!

Martine: Jepp, toll på alt som er fra utlandet :-)

Håret ditt ble kjempefint! For et nydelig hår :)

ChiChi.no: Det var ikke jeg som klippet meg altså, haha :-)

Skriv en ny kommentar