hits

SYK

I dag hadde jeg masse energi da jeg våknet i dag, jeg tok helt av med snapvideoer til Ida og bare visste denne dagen ville bli bra. Jeg var super gira da jeg åpnet på Urban og startet raskt med å gjøre jobben som trengtes. Men da klokken var rundt 11:00 følte jeg meg plutselig ikke så bra, fikk feber og hodepine. Jeg fikk heldigvis tatt smertestillende mot hodepinen men feberen gikk ikke bort, frem til jeg begynte å bli veldig kvalm. Jeg kjente plutselig at det var på vei opp i halsen og måtte derfor be noen om å passe på butikken mens jeg måtte på do og kaste opp. Tok ikke lang tid etter jeg hadde kastet opp at jeg fikk noen til å ta resten av tidligvakten min, heldigvis. Trodde jeg klarte å holde ut, men da jeg kastet opp ville jeg bare hjem dessverre. Så jeg har vært i sengen helt siden jeg kom hjem og skal tilbringe resten av kvelden i sengen. ♥  Skal heldigvis ikke jobbe før til fredag, så har god tid til å bli frisk igjen. Blir å slappe av med tvprogram, god mat og koseklærne mine nå. Ha en fin kveld videre! 


Brukte de nye skoene mine fra New Balance i dag, utrolig fornøyd med at jeg valgte dem i svart.

Hvordan har din dag vært?♥
 

22 kommentarer

Uff,så kjipt! Masse god bedring til deg!

Uff så utrolig kjipt! good bedring søteste Madeleine <3

god bedring! hvor er skjerfet fra?

Huff :( God bedring da :)

Åh,uff! God bedring:(( i går i 6 tiden ble jeg sykt dårlig og hadde syyke smerter i magen lenge og i hodet og i hele kroppen egentlig..Klarte bare ligge i sengen i mørket..så kasta jeg opp flere runder..så i dag har jeg vært hjemme fra skole og andre aktiviteter og har blitt litt bedre..Men er fortsatt veldig svak i kroppen og kan ikke spise alt det gode jeg egentlig ville spist,hahah..så dagen min har ikke vært noe bra egentlig:/går nok ikke på skole i morgen heller..

Håper du blir bedre da❤️

Klem!

hvor er det blitt av didrik ?

Usj da.. Kaste opp er det værste jeg vet! Håper du snart blir bedre! Masse god bedring! :)

Hvor er buksene dine fra? :-) - God bedring!

Ikke noe gøy å være syk. Jeg hater det. God Bedring.

Å elsker skoene! Vet du hva prisen er?

Hejhej!

Vill bara säga att din blogg är så sjukt bra och din stil skitsnygg! Är från Sverige men hoppas du förstår ändå haha! :)

Beatrice: Ææh, så utrolig hyggelig å høre at jeg har lesere fra Sverige! Tusen takk :-D

Solveig: Disse kostet 799 kr, og jeg er helt forelsket i dem. De er så lette og gode å gå i!

Håper du er bedre nå! Jeg lurer på om du kunne lage et innlegg/eller videoblogg og hvordan du får håret så langt og sunt? Tips og produkter til sunt og langt hår? Ønsker meg det virkelig, håret ditt er til å dø for <3 :)

MIchelle: Buksene mine er fra GinaTricot :-) Tusen takk!

caroline: Han er i Bali :-)

Sigrid: Åh, stakkars deg... Dette hørtes ikke noe særlig godt ut. Jeg har heldigvis blitt bedre i dag, så det var nok bare noe jeg hadde spist i går. Ønsker deg masse god bedring <3

Emilie: Jeg gjør faktisk ingenting spesielt med håret mitt, bruker bare vanlig shampoo og balsam (eller bare tar det mamma og pappa kjøper i butikken). Men utrolig hyggelig å høre uansett <3

Vurderer svart eller hvite new balance jeg også, men tenker at de hvite kan bli skikkelig skitten etter en stund. De svarte var jo veldig kule da :)

guroee: Jeg vurderte hvite jeg også, men så tenkte jeg bare at svart er svart - det kler absolutt alt. Bare prøv dem på, så finner du med en gang ut hvilken farge du liker best :-)

Hei! Hva heter den New Balance modellen? Og hvor er jakken fra?

caroline: Modellen heter New Balance U410, elsker den! Og jakken er fra Urban :-)

Skriv en ny kommentar