hits

KONKURRANSE: VINN EN UKE PÅ LAPOINT SURFCAMP BALI FOR 2 I SOMMER

Ja, dere hørte riktig. Dette må være den sykeste konkurransen jeg noensinne har kjørt på bloggen. Det skal mye til for å toppe denne! Som dere husker skal jeg til Bali med Lapoint, men når har jeg ikke bestemt enda. Så i mellomtiden har jeg fått lov til å kjøre tidenes konkurranse her på bloggen i samarbeid med Lapoint. Dere kan nå vinne 1 uke for 2 i Bali med alt inkludert til en verdi av 10.000 kroner. Sjekk ut full pakke level 1 her.  Ikke bare skulle min drøm gå i oppfyllelse, men nå får jeg gitt dere denne muligheten også. Konkurransen er for alle, men for de som er under 18 år så vinner de en uke på Lapoint's Ungdoms surfeleir på Stad i Norge. Link til surfcampen finner du her

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:
♥  Like fanpagen til Lapoint på facebook her.
♥ Svare på hvor på Bali Lapoint campen ligger og sende det til konkurranse@lapoint.no - Gå inn på Lapoint's Bali sider for å finne ut hvor det ligger.
♥ Fortelle meg hvorfor akkurat du og din venn skal få dra på denne fantastiske opplevelsen i kommentarfeltet.
 ♥Legge igjen mailen din, skrive hvor gammel du og din venn er slik at Lapoint får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren i kommentarfeltet.

Vinneren vil bli trukket av ingen andre enn Lapoint selv. Vinneren annonseres på facebooksiden til Lapoint 15.april, så følg med. Den som svarer rett på spørsmålet, og har den kuleste grunnen til hvorfor akkurat han/ hun og vennen bør vinne vinner premien. Lykke til!♥ 


Likte du denne konkurransen?♥

// I samarbeid med Lapoint

228 kommentarer

ah, så herlig!

Et spm bare, hvilken størrelse har du i den grønne og beige jakka fra sweet skbts?

Jeg er 17 år og det er venninen min og) Jeg vil ta med min fantastiske vennine på dette eventyret fordi hun fortjener det! hun har aldri vært utenfor Norge og har hele livet jobbe hardt men hun har aldri opplevd noe slik fordi hun ikke har råd. Det ville vært en drøm å ta henne med på noe slikt. Jeg krysser fingrene <3

Jeg har lyst å ta med en vennine til Bali på Surfecamp for å overasske henne med noe. Hun var den jeg kjente som hadde mest fotballglede, og etter hun røk leddbåndet og korsbåndet i kneet var hun borte ett år fra fotball, etter ett år tilbake på fotballbanen skjedde det samme. Nå får hun aldri lov til å spille fotball igjen og hun har vært ganske nedfor for dette.

Derfor har jeg lyst å overasske henne med dette så hun får postivt å se frem til og ikke må gå rundt å tenke på fotballbanen heletiden.

Vi er begge 17 år.

haugenskole@hotmail.no

Hei. Jeg er 18 år gammel, og han jeg vil ta med, er nettopp fylt 23 år. Jeg vil veldig gjerne vinne denne turen for oss, fordi vi kunne trengt å oppleve noe morsomt sammen. Vi har hatt en litt kjip periode, og det hadde vært godt å kunne glede seg til noe sammen. Vi ser hverandre sjeldent på grunn av avstand og skole, så det å dra på ferie, og samtidig få lære noe nytt, ville virkelig vært noe for oss. Jeg krysser alle fingre!

utrolig bra konkurranse! :D

miriamfnetskar@live.no

Min venn og jeg burde vinne denne fantastiske opplevelsen pga. vi har lyst til å oppleve noe morsomt sammen. Vi ble når vi begynte i 1 vgs (hvor vi går enda) og siden da har vi blitt bestevenner. Folk tror vi har kjent hverandre i flere år. Vi begge elsker å reise og oppleve, så å oppleve noe sånt sammen hadde vært kjempe kult. Har blitt så utrolig glad i denne jenta. To eventyrlystene jenter som vil prøve ut nye ting.

Mail: kariiinalundmo@hotmail.com

Alder: Begge er 17.

Hei, jeg og min venninne er 16år og vi har lenge hatt lyst til å lære oss å surfe. Dette er virkelig en stor drøm for oss og det ville ha vært utrolig kult å fått dratt på denne campen i Norge så fort som mulig for å få lært oss grunnleggende surfing, siden vi har planer om å dra på campen demmes i Bali når vi blir 18. :)

For en fantastisk konkuranse, jeg har vel lov til å drømme litt jeg og. Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med meg en vennine som jeg er kjempeglad i og som har hjulpet meg gjennom veldig mye. Helt siden jeg var liten har jeg vært livredd for vann og vært dårlig til å svømme. Tror dette kom fra en ulykke jeg hadde som liten. Uansett bestemte jeg meg for at dette ble for dumt og er veldig hypp på å bli kvitt denne fobien helt. Så hadde vært helt fantastisk å dra på surfecamp!

Ellers tenker jeg bare at det hadde vært utrolig gøy å reise og oppleve noe sånt, selv har jeg ikke reist så veldig mye rundt i verden men det er noe jeg har veldig lyst til :)

Jente, 16!

WOW KULT, det så heeelt fantastisk ut å dra dit!

Jeg har alltid ønsket meg å lære å surfe, jeg har sett så mange filmer og bilder av surfere, og det kiler nesten i magen bare av å se på det. Den følelsen av å ri bølgene må jo være heeelt fantastisk, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne oppleve det. Jeg føler at jeg ikke er flink til så veldig mange ting i livet, men å kunne mestre å surfe hadde rett og slett vært magisk for meg. Hvis jeg hadde fått muligheten til å dra dit med en venn, så ville jeg valgt å ta med meg en av mine beste venninner fordi hun hadde virkelig fortjent det. Venninnen min har vært gjennom mye og vært gjennom litt for mange nedturer. Så å kunne ta henne med på en slik tur så kunne hun ha fått en skikkelig opptur, og ikke bare en opptur - men en tur opp på bølgene.

mail: em_cb95@hotmail.com

Vi er 18 og 19 år :)

Hei!

Jeg er 20 og min venn er 21 år. Vi lærte oss å surfe sammen, men er fortsatt veldig nybegynnere, derfor har jeg veldig lyst til at vi skal bli flinkere til å surfe og å lære det sammen på fantastiske Bali!

Helene Nilsen

Helene Nilsen

Jeg og min venninne er 17 år gamle. Vi bor begge i en liten by og har derfor lyst til å utforske verden litt.

Jeg og min venninne burde få reise til Bali fordi vi er to livsglade jenter, som elsker å utforske nye ting. Vi er glade i å lære oss nye ting, og er villig til å gi alt for å klare dette også. Det har alltid vært en drøm for oss å kunne surfe og å kunne mestre dette, nettopp fordi det ser så utrolig gøy ut!! Min bestevenninne fortjener også dette fordi hun er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Hun har gått igjennom mye som en jente på hun sin alder ikke fortjener. Moren hennes fikk kreft, og døde av dette i 2013. Og hun har i ettertid av dette vist alle hvordan sterk person hun er. Hun fortjener dette mest av alle nettopp fordi hun viser at hun er villig til å klatre opp igjen når ting er helt på bunn, og hun har en viljestyrke som er større enn de fleste andres.

Mail: helene.nilsen@live.no

(Venninnen min fyller 18 i mai og jeg i juli)

Heisann hoppsann!

Jeg vil bare begynne med at det ikke er jeg som fortjener denne reisen - men venninnen min. I fjor var jeg på utveksling i USA, noe som gjorde at det var vanskelig å holde kontakten med tanke på tidsforskjell og slikt. Likevel følte vi vel egentlig hele tiden at ting var som de skulle - trodde jeg.

Det jeg ikke visste var at hun slet veldig med depresjoner og hadde det veldig vanskelig hjemme. Jeg hadde som sagt ingen anelse om dette før for litt siden - og det kom som et stort sjokk for meg. Vi har sklidd veldig langt fra hverandre etter jeg kom hjem i juni i fjor.

Hun er verdens beste jente og fortjener denne opplevelsen! Hun sliter fortsatt med depresjoner og har det fortsatt veldig vanskelig - og en opplevelse som dette kunne fått hjernen og hjertet hennes på andre spor. I alle fall for en ukes tid.

Jeg er 18 og hun er 19. Mailen min er pernillenybakken@hotmail.no :-)

Hei, er ei jente på 16 år som gjerne vil være med i denne konkurransen. Hadde jeg vunnet ville jeg tatt med meg min fantastiske venninne. Den dagen vinneren blir trukket har faktisk venninnen min bursdag så det hadde vært utrolig kult å overraske henne med dette. Krysser fingre!

Hei! Utrolig kul konkurranse :-D

Hmm.. hvor skal jeg begynne.

Jeg og bestevenninnen min Veronika vi har vært bestevenner siden barneskolen, og nå går vi på hver vår videregående skole. Nå som vi har begynt på videregående har vi ikke fått møtt hverandre så mye, noe som jeg synes er veldig trist. Jeg vil virkelig ikke miste den personen som skjønner meg mest, og jeg klarer å være 100% meg selv når jeg er med henne. Veronika betyr alt for meg, og hadde jeg/vi vunnet denne konkurransen kunne det kanskje fått oss til å være mere sammen og dette hadde vært en perfekt surfecamp ferie for oss! Vi har også snakket om at vi ville prøve å surfe så dette hadde vært perfekt!

Hadde jeg/ vi vunnet så hadde det betydd alt for meg! Jeg har ikke så flaks når det kommer til konkurranser, så jeg håper virkelig jeg vinner denne gangen. Jeg krysser fingrene!

Vi er begge 16, snart 17. 1997.

- Madeleine Thoresen Hongslo (madeleinehongslo@outlook.com)

Hei! Jeg syntes meg og bestevennen min skulle fått dratt. Vi har aldri vært på ferie sammen og tilbringer alt for lite tid sammen nå når vi går på vgs. Hadde vært kjempe gøy å dratt der sammen!:) Vi er 16, blir 17 i år. email: julie-sandnes@hotmail.com

Anna Engelund

Anna Engelund

Hei, og for en utrolig spennende konkurranse. det hadde vært utrolig morsomt å vinne. Jeg hadde tatt med meg bestevennen min Synne (16) som virkelig fortjener en tur. Vi begynner snart på hver vår videregående, og det hadde vært utrolig minnerikt å få oppleve dette sammen! En drøm som hadde gått i oppfyllelse om vi kunne lært oss å surfe, sammen. Krysser fingrene!

Jeg er 15, og hun er 16. Født i 1998 begge to.

For en fantastisk konkurranse!

Jeg har veldig lyst til å ta med min bestevenninne , fordi hun fortjener det veldig mye! Hun har vært gjennom mye og ikke hatt så mange oppturer i livet så dette hadde det vært fantastisk og få oppleve med henne! Når vi begynt på videregående i fjor, skjedde det noe som gjorde at vi mistet veldig mye av kontakten vi hadde med jentegjengen fra ungdomsskolen, vi hadde det veldig tungt og følte oss ikke så velkomne hos de lenger. Dette er noe som har gjort at vi står sterkere sammen og har bedre kontakt enn noen gang. Vi har ikke opplevde så mye sammen, så dette vil virkelig toppe alt! Vi begge elsker å reise og oppleve ting, og vi snakker stadig om hvor sykt kult det hadde vært å surfe! Vi elsker å møte nye folk og få nye opplevelser. :)

Vi er begge 17 år(fyller 18 i år)

rebekkaskog@outlook.com

Jeg har kanskje ikke den kuleste grunnen til å vinne, men jeg har en veldig stor drøm om å komme meg ut i verden! Jeg har vært syk en stund, og det har stoppet meg i å gjøre det meste jeg har ønsket så langt i livet. Det siste året har jeg begynt å kjenne på at det er å dra rundt i verden og oppleve noe nytt som jeg ønsker å gjøre ut av livet mitt. Kjenne hvordan det er å leve. Desverre stopper økonomien min det hele. Jeg har alltid hatt liten tro på meg selv og er nå klar for å gå ut av komfortsonen min på mange områder. Jeg hadde blitt så glad om jeg kunne delt dette med et søsken av meg. Etter angsten min kom for fullt og jeg flyttet ut fra hjemme, så har vi sklidd ifra hverandre. Noe som gjør veldig vondt, for vi har hatt et så nært fint forhold fram til da. Så det å kunne komme ut i verden og samtidig glede en jeg ikke vet hvordan jeg skal vise hvor masse jeg bryr meg om, hadde vært så fantastisk!

Ser også at vinneren trekkes i april, og da har jeg bursdag. Hihi.

mari_korshavn@hotmail.com

Både jeg og venninne min blir 18 år i år. Jeg vil vinne denne konkurransen for at både jeg og min fantastiske vennine fortjer å reise og oppleve fantastiske eventyr sammen. Vi er begge begeistret for actionsport, så dette har passet oss perfekt. Vi har ikke fått mye tid sammen etter vi begynte på hver vår videregående sklole, så dette er en mulighet for å oppleve drømmen og samtidig fått kvalitetstid sammen

Silje.veronica@hotmail.com

Julianne Berg Larsen

Julianne Berg Larsen

Jeg klarte ikke sende mail med det første, men sender det så fort de åpner i morgen! For en mulighet, haha, det sier jeg til meg selv hver gang jeg melder meg på en konkurranse selv om jeg vet hvor liten sjangsen er for å vinne. Men noen må jo vinne, sant?

Hver gang jeg har meldt meg på lignende konkurranser, har jeg gjort det med hensikt til å glede min søster Henriette. Hun er 19 år i år, altså russ, og jeg har vel aldri truffet helt på bursdagsgavene hennes. Haha, alle gavene er blitt mine. Men å dra til syden med lillesøstra alene med søsteren før hun flytter til Volda til høsten tror jeg hadde blitt en gangske bra sommergave!

Jeg blir selv 17 år i sommer. Jeg går almenn videregående og vurderer IB til høsten. Ennå ikke helt sikker, men liker å reise og oppleve, samt å bruke språk. Jeg vet egentlig ikke hva jeg kan påføre for at dere skal bli interessert, men om det er tvilen om jeg virkelig ønsker dette skal dere ikke tvile. Og å kunne skryte om hvor flink surfer jeg er blitt, vil være ganske kult.

Om dere skulle ønsker å mere av meg kan dere besøke Julianneblarsen, hvilket er brukeren for min instagram eller sende meg en mail til julianneberg.larsen@gmail.com

Mvh

Julianne Berg Larsen

Jeg og min venninne er 18 år, begge blir 19 år i løpet av mars, og ønsker gjerne å vinne denne konkurransen!

Jeg har aldri møtt ei jente som er mer lik meg selv, og begge har stor interesse for skating, streetwear-fashion og ikke minst surfing! Vår største drøm er å kunne reise på ferie sammen, men vi ønsker ikke å dra på en vanlig sydentur hvor alt du gjør er å ligge og sole deg, men heller å oppleve noe vi vil huske for alltid! Å lære å surfe har alltid vært en stor drøm, og å få kunne gjort dette i fantastiske Bali ville gjort opplevelsen hundre ganger bedre. Dessuten ønsker vi å kunne dra på en surfecamp nå som vi begge to begynner å studere til høsten, og kanskje dessverre må flytte til to forskjellige byer.. Vi har det så sinnsykt fantastisk sammen, og det er ingenting annet jeg vil gjøre akkurat nå, enn å dra på tidenes surfecamp med verdens beste venninne!

Cecilie.lien@hotmail.com ♥

jeg og min venninne er begge 17 år, men jeg fyller 18 om 24 dager!

Jeg er en jente som brukte å være fullstappet med energi og elsket livet,en av mine yndlingsplasser var og være i vannet, havet, basseng eller bare hjemme i badekaret hehe! som liten brukte jeg å ligge på boogie board etter bølgene å ble kastet inn mot stranden, noe jeg elsket mer enn alt, følelsen den ga meg, bare det å være i havet gjorde meg glad! men når jeg kom i tenårene var det noe som skjedde, noe jeg ikke klarte å forklare. Jeg hadde konstant ondt i kroppen, energien min ble sugd ut av meg og det eneste jeg ville var å ligge i sengen på grunn av smertene, vi fant senere ut at jeg hadde en kronisk sykdom som angrep systemet mitt, men fokuserte mest på musklene og leddene mine. Det var en stund hvor det var så vondt at jeg ikke klarte å gå, men etter en stund på medisiner ble jeg bedre, å kan si nå at jeg enda har smerter men prøver så hardt jeg kan å være den glade å energifulle jente jeg en gang var! jeg har en drøm, og det er å ri bølgene, føle havet under meg og det adrenalinet det gir! jeg har allerede gjort meg bestemt på å studere i utlandet en plass hvor jeg har tilgang til havet sånn at jeg kan lære meg å surfe, slik blir det bare, jeg lar ingenting stoppe meg! men vist jeg hadde fått muligheten til å få denne opplevelsen i bali, så hadde jeg vært takknemlig for resten av livet.

jeg klarer ikke forklare de følelsene jeg prøver å vise over tekst, men jeg prøver. etter mange utfordringer i livet så er jeg enda hær og kjemper for å oppleve min lille men samtidige store drøm.

vanjaandersen@hotmail.no

- Likt og sendt!

- Jeg har alltid likt surfing, og jeg har hørt om lapoint campene mange ganger og det høres heelt fantastisk ut! leve livet, lære å surfe, bli kjent med nye folk, og mye annet. å lære å surfe har alltid vært en drøm som jeg en gang vil oppfylle, og da er jo denne sjangsen helt topp! :-) Det er jo to biletter også, og det som kan gjøre alt bare mye bedre, er jo å ha med seg en god venn. Jeg er desverre ikke 18 år, so da betyr at jeg ikke kan reise til Bali, men campen på Stad høres akkurat like bra ut.

- amalie.ullestad@hotmail.com (16år)

Jeg ønsker å vinne dette så jeg og venninnen min kan komme oss ut i verden sammen. Etter videregående har vi forskjellige planer, og jeg ønsker virkelig å gjøre noe som dette med henne. Vi har snakket mye om å reise sammen, men så lenge vi flytter hver vår veg for å gå videre med studier, er det liten sjanse for at det kommer til å skje. Derfor hadde det vært utrolig gøy å få dratt på en slik tur sammen, når vi begge har kjempelyst til å lære å surfe! Hun er 18, og jeg fyller 18 tidlig i juni.

guroellevseth@hotmail.no

Jeg ønsker å vinne fordi surfing virker drit kult, men jeg har ingen mulighet til å prøve det. Mitt ønske om å surfe begynte å blomstre etter jeg så soul surfer som var en helt utrolig stor inspirasjon. Nå skal jeg ikke skrive mer klisje tekst om hvorfor jeg vil vinne ;P

miaemoen@gmail.com

14år (15 i april)

HEI! Wow, dette må være den beste konkuransen du har hatt til nå!

Det har vært en helt utrolig opplevelse å fått være med på surfecamp! Jeg elsker å være i vannet og jeg har alltid hatt lyst å lære å surfe!Det høres helt fantastisk ut! Hvis jeg vinner vill jeg ta med min bestevenn, Thea! Da vi gikk på barneskolen flyttet hun til Trondheim som er 6 timer unna hvor jeg bor. Vi har alltid hatt kontakt og hun er fortsatt min bestevenn. Vi får ikke så ofte sett hverandre siden det er så land avstand mellom oss to,så det ville ha vært sykt kult å fått vinne dette og oppleve dette sammen med henne. Når jeg var der i vinterferien fortalte hun meg hvor mye hun har lyst til å lære å surfe!(Hun hadde en gutt som surfet som bakgrunn på mobilen sin) og jeg synes hun fortjener å vinne, for hun betyr mye for meg! Hvis vi har vunnet ville det ha vært en perfekt surfecamp ferie med mange minner og mye morro. Surfing ser helt utrolig ut og det har ville være morsomt å kunne si at jeg kan det.

Jeg vinner ikke så mye, så jeg håper virkelig at jeg vinner denne gangen for det ville virkelig vært den beste konkurransen å vinne!

Vi er begge 16 år og blir snart 17 :)

Email: tora.stein@hotmail.com

Julie Nilsen Berg

Julie Nilsen Berg

Jeg elsker denne konkurransen! Jeg og min kjæreste var nettopp på ferie til Tenerife og bestemte oss for å prøve surfing. Det var vanskelig og veldig gøy! Jeg føler ikke vi fikk god nok tid til å få det til og vil gjerne prøve mer. I tillegg har vi fundert en del over hva vi skulle gjøre sammen denne sommeren da vi begge ville gjøre noe litt mer utenom det vanlige. Så dette hadde vært perfekt for oss og vi vil så gjerne vinne! Vi er begge 20 år og mailen min er Julieberg93@hotmail.com

Halla ^^ I høst bodde jeg i Sør-Afrika i 3 måneder og ble kjent med noen fantastiske folk. Da jeg var der skulle vi få en egen surfeuke, og det fikk vi. Men det var veldig skuffende, siden det ikke var nok utstyr til at alle fikk surfet. Det endte med at vi fikk prøve å surfe 2 ganger. Og uten ordentlig instruksjoner. Derfor har jeg lyst til å ta med meg den gamle romkameraten min, som jeg ikke har sett siden jeg kom tilbake fra Sør-Afrika med til Bali. Slik at vi kan få den surfe opplevelsen vi betalte masse for nede i Sør-Afrika og ble veldig skufet over.

Bjerkeng@live.com (19 og 20 år)

Ann Helen Hareide

Ann Helen Hareide

Jeg og min venninne har alltid ønsket å lære å surfe. Vi kan sitte flere timer og se på bilder av folk som surfer på weheartit, det virker så fantatisk!! Forløbig har vi verken hatt penger eller mulighet til å dra noen plass for å prøve det ut, men det er drømmen! Det virker også utrolig kjekt å bo på en camp, der man blir kjent med mange andre, og få nye venner! De som reiser får nok en opplevelse for livet, og hadde det blitt oss, hadde det blitt den beste ferien noen sinne! Bali virker også som et fantastisk sted, alt er så vakkert der, så å få være der å surfe må være perfekt! :) Vi er begge 18 år, og mailen min er annhelen_hareide@hotmail.no

Hei!

Jeg har lyst til å reise til Bali med typen som jeg møtte da jeg studerte i England. Jeg bor nå i Norge og han bor fortsatt i England, og på grunn av dårlig råd er det vanskelig for oss å se hverandre. Han har heller ikke vært utenfor England og det hadde derfor vært utrolig å kunne overaske ham med en opplevelsesrik tur til Bali og ta ham med på å se verden, og for ikke å glemme få tilbringe litt tid sammen.

Jeg er 18, han er 21

tonje.egeland@kleppnett.no

Jeg vil gjerne ta med min veninne til Bali fordi hun virkelig fortjener det!

Vi har hatt våre vanskelige tider nå, og har rett og slett ikke hatt noe særlig kontakt, men jeg er helt sikker på at hun blir i hundre om hun fikk vite at hun skulle til Bali! :-)

theabskott@hotmail.no

Vi er begge 15 år :)

Når er siste frist for påmelding? :-)

Martine Karlsen

Martine Karlsen

Midt i blinken konkurranse for meg og min kjæreste, og nedenfor skal jeg fortelle hvorfor!

Jeg og kjæresten min har vært sammen i ca to og et halvt år. Jeg ble ferdig med videregående i fjor og har friår for øyeblikket. Det jeg tenkte når jeg sa jeg skulle ha friår var og jobbe et halvt år og reise resten. Det har desverre ikke blitt noe av fordi jeg ikke klarte og fullføre fag på videregående og derfor må lese og ta eksamen til våren. Det var ikke en del av planen, men sånn ble det. Kjæresten min studerer på NKH i Oslo og trives med det, mye jobb og lite tid til lek og moro. Hun kunne trenge litt fri med null beskymringer, annet enn og klare å stå på to ben på et surfebrett med en drink i hånden. Senke skuldrene helt og ikke se seg tilbake en hel uke på vakre Bali. Høres ganske deilig ut om du spør meg!

Med vennlig hilsen

Martine 20

Karoline 21

Martinekarlsen@hotmail.com

Agnete Hivand

Agnete Hivand

Jævlig rått da! Surfing er jo en super sport. Selv om jeg aldri har prøvd det da, men det virker jo så morsomt.

Hahah, uansett. Jeg vil gjerne lære surfing i et sånt paradis, både jeg og bestevenninna mi bor høyest opp i nord. Så er ikke så varmt hele tida. Vi begge har svært interesse for sånne ting, også selv bruker vi skateboard og longboard som kan være litt likt surfing på sinne veier.. Men er litt stoka på å få kunne overraska hun med en sånn tur, hadde vært sirup på loffen! Vi begge blir 15 i April.

Lykke til, til alle her! :)

aggibaggy@hotmail.no

Jeg og min venninne er 18 år begge to :)

Grunnen til at jeg vil vinne er fordi jeg vil gi min aller beste venninne denne opplevelsen fordi hun fortjener den så utrolig mye! Vi har vært bestevenner helt siden vi var små, og hun er den beste personen jeg kjenner. Jeg og venninnen min har ikke vært på noen ordentlig vennninnetur sammen, spesielt ikke til utlandet. Både jeg og hun har alltid hatt superlyst til å lære å surfe og ingen av oss har vært på Bali før, så dette hadde vært midt i blinken for oss! Etter sommerferien flytter vi til to forskjellige byer som ligger langt fra hverandre, noe som betyr at vi nesten ikke får sett hverandre det kommende året. Dette er kjempetrist, for vi pleier å være med hverandre veldig ofte. Hvis vi vinner denne konkurransen så hadde vi hatt mulighet til å få en helt utrolig opplevelse og mulighet til å ha en knallbra reise sammen før sommeren er over og vi flytter vekk fra hverandre!

min e-post adresse er: heidiengel95@hotmail.com

Is it international or only for the readers from Norway ?

Jeg og min vennine er 15 år begge to

Grunnen til at jeg synns vi børr vinne er egnetlig rett og slett fordi vi har alltid hatt utrolig lyst til å lære å surfe og snakker utrolig mye om det hele tiden og dette hadde vært en fantastisk sjanse til å la drømmen vår gå i oppfyllelse!! <3

lise98@online.no

Hei! jeg vil faktisk ikke vinne denne konkurransen for meg selv, selv om jeg alltid har hatt lyst til å lære meg å surfe! jeg vil vinne den for min eks-kjæreste (20 år). han er en av de snilleste jeg noen gang har møtt og det finnes ikke noe vondt i han i det heletatt! bruddet vårt var veldig tøft for han, og jeg vet ikke helt hvordan jeg kan hjelpe han og komme seg gjennom dette! jeg vet at alt ikke blir bra av å få dra til Bali, men jeg vil virkelig gjøre noe som kan hjelpe! Plis, la meg vinne denne konkurransen for han og en kompis han vil ha med! aina.haugen@hotmail.com

Hei! Jeg har veldig lyst til å vinne denne konkurransen fordi surfing er noe jeg alltid har hatt lyst til å få gjøre. Jeg har selv sett på lapoint sine destinasjoner og tilbud. Jeg har sittet i evigheter å drømt meg bort. Jeg og min bestevenninne har sammen sagt at dette må vi en dag. Dessverre har ingen av oss penger til dette akkurat nå, så vi vet ikke når denne drømmen vil kunne gå i oppfyllelse. Om jeg hadde vunnet denne konkurransen hadde det vært midt i blinken. Jeg og venninnen min er begge eventyrlystne og hadde helt sikkert elsket Bali og surfing!

Vi er begge 18 år. Bvan95@hotmail.com

Åå, denne konkurransen har jeg så lyst til å vinne pågrunn av at jeg har i hele mitt liv hatt lyst til å surfe. Hver gang jeg ser et fint bildet av noen som surfer tenker jeg bare, "å herremin, skulle ønske det var meg!" Jeg vet jeg kanskje er veldig ung i forhold til alle andre som har meldt seg på, men dette er noe jeg har såå lyst til (life is too short to wait for something you want to). I tilegg har jeg aldri vært i Bali, og om jeg har en sjanse til det er dette nok den eneste. Å kunne ha et sånt minne med min beste venninne i livet mitt hadde vært en ære, sånn seriøst. Kan bare ikke se for meg noe bedre, enn bare å leve et strandliv i tilegg til surfing med venninnen sin. Og ikke bare har jeg lyst til å surfe, men ta noen skikkelig flotte bilder til bloggen! OMG, tenk hvor fine bilder man kan få der. Jeg setter så stor pris for alle konkurransene du har, det gjør jeg virkelig. Kan bare ikke vente til de trekker vinneren, og om jeg ikke vinner er jeg så glad på hennes/hans vegne:)

lore0.blogg.no@hotmail.com (12 & 12 år)

Hei!

Jeg har veldig lyst til å ta med meg en venn til Lapoints surfecamp i Bali, rett og slett fordi jeg har veldig lyst til å lære å surfe. Det er en av de "målene" jeg har lyst til å oppleve før jeg dør, og da ser jeg og vennen min på dette som en syykt fet mulighet til å kunne gjøre nettopp dette! Vi har jo heller ikke penger til dette så det blir jo ganske så vanskelig å kunne oppfylle dette da... Har sett mange bilder på diverse blogger og lignende, det virker dødsfett. Vi er begge gira på å oppleve verden, så dette hadde vært supergøy, vi kommer til å elske å surfe i Bali. Vi fyller begge 18 i 2014.

malin-ellingsen@hotmail.com

Hei! For litt siden så jeg bloggeren Marthe Borge skrev om at hun hadde vært på Lapoint surfecamp og etter det var jeg bitt av basillen! Jeg har søkt meg opp på alle Lapoints eventer og drømmer meg bort :) Jeg ville tatt med meg venninnen min Karine fordi vi har snakket mye om at vi vil på en slik camp i fremtiden. Det hadde vært en helt syk opplevelse! Vi er begge 16.

marisnuska@hotmail.com

Celin Brorstad

Celin Brorstad

Jeg og bestevennina mi har lenge ønsket å dra til steder, men aldri hatt mulighet til det. Og nå er den her!!:) Vi har opplevd mye tøft sammen og mye bra, og hun fortjener virkelig det beste. Hun er en venn for livet og jeg hadde blitt opprømt hvis jeg kunne overrasket henne med en tur til Bali og et minne for livet! Yndlingsporten hennes er surfing så det er jo et pluss:) jeg derimot har aldri prøvd det, men alltid hatt lyst til det så det hadde vært utrolig kult! Hva er bedre enn å gjøre man elsker mest med den man er mest glad i? Ingenting spør du meg:) derfor håper jeg Lapoint vil være så kule og la oss vinne denne fantastiske turen;)

Mvh Celin Brorstad (15 og 15)

E-mail adresse: celin.brorstad@icloud.com

Jag har älskar att resa och har länge velat lära mig surfa. För 5 år sedan reste jag med min familj till Australien och stannade där i några månader, men eftersom ingen annan i min familj ville testa på surfing och jag inte själv vågade gå en kurs blev det inget av det. Jag har ångrat det så att jag inte tog chansen när jag en gång hade den! Det är någonting speciellt med surfing- det är en slags livsstil. Synd att jag blev född på fel plats på jordklotet!

Även min vän är "into" surfing, och vi båda ser ofta på olika surfingvideor och filmer. Tänk vad coolt om man själv någon gång skulle kunna göra likadant!

Vi är båda 18 år.

evelina.holmback@hotmail.com

Hei! Jeg ønsker å ta med meg kjæresten min som fyller 20 år i juni. Selv fyller jeg 18 i august. Vi har begge snakket på at det hadde vært kult å lære seg å surfe.

For tiden er ca alle vennene hans borte, enten i militæret eller at de har flyttet for å gå på skole. Derfor får han ikke møtt de så ofte, og det virker som det går litt inn på han. Dette får jeg jo ikke gjort noe med, derfor er det litt kjett for oss begge, for jeg vil jo at han skal ha det bra. I høst skal han forresten flytte til Oslo, og selv bor jeg 2 timer unna, så da får vi dessverre ikke sett hverandre så ofte.

Han har alltid vært der for meg, og når jeg har vært nedfor har han stilt opp og snakket med meg og gjort alt for å få meg i bedre humør. Derfor føler jeg det er min tur til å stille opp for han. Å vinne en konkurranse som denne hadde vært helt fantastisk, og han hadde fått tidenes sjokk hvis jeg fortalte han at vi skulle på surfcamp sammen før han flytta. Han hadde blitt så utrolig glad, og vi hadde fått en super opplevelse sammen, noe jeg føler vi trenger sårt før han flytter. Jeg krysser fingrene! :)

anjamobk@hotmail.no

Gjort :-D

Venninna mi flytta til Narvik i sommer - vi har vært bestevenner siden vi var 2, og det meste vi har vært fra hverandre siden det har vært 3 uker i en eller annen sommerferie.. Nå har vi siden sommeren møttes rundt 5 ganger.. Jeg er sykemeldt og får støtte fra nav, mens hun studerer ingienør og er borteboer - vi har dermed verken tid eller råd til å besøke hverandre og ihvertfall ikke råd til å reise vekk sammen - noe som ville vært utrolig godt for begge to (meg for å få en pause fra sykdom og en ekstremt asosial og kjedelig hverdag mens hun for å få en pause fra harde studier i en kjip by.. Og ikke minst - jeg trenger å få vært litt med bestevenninna, og det ville vært en fantastisk opplevelse å ha sammen <3 Jeg blir 20 om en måned, og bestevenninna blir 20 femten dager etter. Krysser fingerne, ville vært helt utrolig <3

Jeg og kameraten er 17 og 18 år og vil vinne denne konkurransen fordi vi begge elsker vannsport og har snakket om denne campen lenge, men har ikke fått råd til og dra dit. Vi bor midt på landet, og det er ingen muligheter for surfing her. Vi vil vinne for og dra og ha det fett!

Andreashansen96@hotmail.com

Maria Eikrem Fiskaa

Maria Eikrem Fiskaa

Jeg har veldig lyst til å vinne denne konkurransen fordi det virker helt sykt å lære å surfe skikkelig i Bali. Jeg har surfet en gang før, men det var i Norge og uten instruktør. Siden den gang har jeg tenkt at det hadde vært gøy å lære det skikkelig med en instruktør. Jeg er også veldig glad i å reise nye steder, oppleve nye kultur og jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg har som de fleste andre på min alder lite penger til ferie, og derfor hadde det vært ekstra kult om jeg hadde vunnet. Venninnen jeg vil ha med meg på denne turen er den jeg aller helst har lyst til å dele denne opplevelsen sammen med. Vi kjenner hverandre utrolig godt, og jeg er utrolig glad i henne.

Den første bloggeren jeg leste om som har reist med Lapoint er Marthe Borge, og da var jeg inne på nettsidene deres og leste på alle destinasjonene de kunne tilby. Jeg digger konseptet med Lapoint og jeg synes at alle destinasjonene virker sykt bra. Bali er nok det stedet jeg helst ville reist til i og med at det ligger i Asia og jeg lenge har hatt en drøm om å reise dit.

Mailen min er Mariafiskaa@hotmail.com

Både jeg og venninnen min er 18 år og vi blir 19 i år.

*Krysse fingrene.

Min venn, eller kjæreste i dette tilfellet og jeg burde vinne denne fantastiske reisen til Lapoint Surfcamp, fordi til sommeren så har vi vært sammen i 1 år. Så dette hadde blitt en fantastisk jubileumstur for oss. Vi har veldig gjerne lyst til å reise sammen i sommer, og oppleve noe nytt og spennende før vi blir studender til høsten. Og dette virker som en kjempe mulighet for oss!

Jeg har veldig lyst til å overraske kjæresten min, for han er verdens herligste person. Jeg håper virkelig på positiv tilbakemelding.

Mvh Andrea :-)

Epost: andrea_slettedal@hotmail.com

Min venn, eller kjæreste i dette tilfellet og jeg burde vinne denne fantastiske reisen til Lapoint Surfcamp, fordi til sommeren så har vi vært sammen i 1 år. Så dette hadde blitt en fantastisk jubileumstur for oss. Vi har veldig gjerne lyst til å reise sammen i sommer, og oppleve noe nytt og spennende før vi blir studender til høsten. Og dette virker som en kjempe mulighet for oss!

Jeg er 20år og min kjære blir 22år nå i April, jeg har veldig lyst til å overraske kjæresten min, for han er verdens herligste person. Jeg håper virkelig på positiv tilbakemelding.

Mvh Andrea :-)

Epost: andrea_slettedal@hotmail.com

Første gang jeg leste om Lapoint var i et costume-blad. Siden da har jeg hele tiden drømt om å dra for å lære å surfe. Jeg går ut av 3. vgs nå til sommeren og skal rett ut i en friår rett og slett fordi jeg er dritt lei alt som heter skole. Drømmer om å reise vekk og feire 13 års skolegang og personen jeg ville tatt med meg er kjæresten min, som er minst like skolelei og eventyrlysten som meg :)

Mvh. Lina :)

Epost: Linalindegaard@gmail.com

Første gang jeg leste om Lapoint var i et costume-blad. Siden da har jeg hele tiden drømt om å dra for å lære å surfe. Jeg går ut av 3. vgs nå til sommeren og skal rett ut i en friår rett og slett fordi jeg er dritt lei alt som heter skole. Drømmer om å reise vekk og feire 13 års skolegang og personen jeg ville tatt med meg er kjæresten min, som er minst like skolelei og eventyrlysten som meg :)

Mvh. Lina :)

Epost: Linalindegaard@gmail.com

Alder: Begge to er 18 år :)

Grunnen til at jeg syntes jeg fortjener å vinne denne konkurransen er for å ta med min beste veninne litt bort fra ting her hjemme. Hun mistet moren sin til kreft for 1 år siden, og ting har ikke vært lett, så derfor syntes jeg hun fortjener dette. Hun har alltid snakka om hvor kult det hadde vært om vi surfa på bølgene sammen, så det hadde jo bare vært midt i blinken om vi vant dette! Vi er begge veldig eventyrlystne og elsker å reise, og vi har drømt oss bort når vi så bildene fra Lapoint sin side i Bali.

Med vennlig Hilsen Lillian :)

Mail: Lillian.009@hotmail.com

Alder: begge to er 17, jeg blir 18 i juni og veninnen min i september :)

wow, dette er virkelig den sykeste konkurransen på en blogg noensinne. Lei alle ''vinn sminke, vinn ditt og datt''. Dette er en rå konkurranse som virkelig hadde vært midt i blinken for meg. En bedre sommerferie kunne jeg rett og slett ikke bedt om. Både veninnen min og jeg er 22 år.

Hei!

Jeg syntes jeg fortjener og vinne er for at jeg har lyst til å ta med kjæresten min med på en utrolig ferie til feriestedet hun alltid har hatt lyst til å dra. Jeg har vært på utvekslingsår i år og vi har vært 10 måneder fra hverandre og jeg syntes dette hadde vært en perfekt måte å feire at vi har klart hele året fra hverandre på!

Med vennlig hilsen Anders

mail: anders-mendoza@hotmail.com

Alder: Jeg er 17 og kjæresten min er 17 :)

wow, dette er virkelig den sykeste konkurransen på en blogg noensinne. Lei alle ''vinn sminke, vinn ditt og datt''. Dette er en rå konkurranse som virkelig hadde vært midt i blinken for meg. En bedre sommerferie kunne jeg rett og slett ikke bedt om. Når jeg var 12 år, hadde jeg ett veldig skummelt møte med bølger og havet generelt, noe som har gjort at jeg har vært redd for havet - inntil i fjord hvor jeg var ute å reiste over en lengere periode og fant ut at jeg må rett og slett ''face my fear''. Tok blandt annet dykkelappen som ga meg verdens beste mestringsfølese. Surfet ikke, noe jeg angrer veldig på den dag i dag for om det er noe jeg hadde fått til så hadde det bare vært en helt fantastisk. Men ett steg og gangen, å nå er jeg klar for å innta surfebrettet! Både venninnen min og jeg er 22 år gamle.

Karoline Aarvik

Karoline Aarvik

Hei!

Å lære meg å surfe har lenge vært en stor drøm for meg. Om jeg ikke vinner denne konkurransen så kommer det fortsatt til å stå på min ønskeliste over ting jeg skal gjøre før jeg dør! Grunnen til at jeg gjerne vil oppleve dette sammen med min bestevenn er fordi hun er en fantastisk person som det er umulig og ikke bli glad i. Hun er så ambisiøs, har god tro på seg selv og andre. Hun heter Caroline hun også! Kan alltid være meg selv med henne og vi er nok så gode venner fordi vi er like gale begge to! Vi har mange av de samme interessene, begge liker å tegne, vi elsker en god latter og ikke minst: begge to ELSKER alt som har med vann å gjøre! Hadde jeg vunnet denne konkurransen ville det blitt den beste (en sen, men bedre sent enn aldri) bursdagsgaven jeg noensinne kunne gitt til noen. Og er det en som fortjener det så er det henne. Hun setter alltid andre først, så nå er det min tur til å sette henne først. Vi har snakket om å lære oss å surfe sammen i mange mange år, så å lære det i Bali ville vært en opplevelse vi sent vil glemme. Hun skal også inn i militæret etter sommerferien, og jeg ser henne lite nok fra før av. En perfekt(men sen) bursdagsgave og en avskjedsgave. Savner å ha den solstråla rundt meg, og jeg vil så gjerne vise henne at jeg setter utrolig stor pris på henne. For jeg er virkelig evig takknemlig for å ha en så god venn som henne.

Vi er begge 18 år. Mailen min: karo.vik@hotmail.com

Jeg har lyst til å reise til Bali med kusina mi Silje, som også er min beste venn. Vi har planer om å reise rundt hele jorda sammen, og er det noe bedre måte å starte den lange reisen enn på Bali? Vi har lenge hatt lyst å dra til Bali, og vurderte faktisk å ta en PT udanning der, bare for å bo på Bali, men skjønte fort at det ikke var den smarteste måten å oppleve surfeparadiset på. Vi er begge nybegynnere på surfing, jeg har surfa før og elsket det! Vi er veldig nære hverandre, og er så heldig å ha fått vokst opp sammen og deler samme familie. Silje er den eneste jeg stoler 100% på, og den eneste jeg kunne tenke meg å reise til Bali med. Ikke bare har vi lyst å dra på lapoint campen pga Bali, men også for opplevelsen av å bo med andre som deler de samme intressen som oss! Vi vil ha en sommer utenom det vanlige, og det er jeg sikker på at vi vil få med lapoint, da jeg har hørt masse positivt om campene og bildene og videoene på hjemmesida deres snakker jo for seg selv. Noe vi begge kunne trengt var å komme oss vekk fra alt kjært og nært, bli kjent med nye mennesker, oppleve en ny kulutr og ha det utrolig gøy sammen med hverandre og andre. Så til syvende og sist er vi ute etter å ha det morro, og å lære surfe!

Jeg, Renate er 19 år og Silje er 20 år . Mail : Renate-karlsen@hotmail.com

Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe. Det virker både kjempe morsomt også er det super bra trening - noe jeg elsker!!

Jeg elsker å reise, oppleve nye ting og gå utenfor komfortsonen min. For det er da du virkelig lever og opplever spennende ting som du kan huske resten av livet!

Og det blir ikke bedre enn å kunne dele noe sånt med en veninne!

19 år

Margrethe Ekra

Margrethe Ekra

Hvis jeg vinner vil jeg ta med meg kjæresten min, Jonas! Han er verdens beste gutt, som fortjener en opplevelse. Han reiser i militæret etter sommeren, hvis jeg kunne overrasket han med tidenes surfecamp før han drar ville det vært helt fantastisk! :-) han liker ikke vanlige sydenferier hvor man bare ligger på stranda og sløver (men det gjør jeg, hehe..) så dette passer han perfekt! En siste kjærestetur før vi ser hverandre sjeldnere.

Margrethe, 18 år.

mail: margrethe.ekra@hotmail.com

Dette er jo helt perfekt! Jeg og kjæresten min har sett på Lapoint sine surfecamper i evigheter, begge to har så utrolig lyst å reise ned dit. Men dessverre så har vi ikke råd. Vi er begge to veldig eventyrlysten og ELSKER aktiviteter som surfing, sykling osv. Begge to blir 18 før sommeren, så det hadde vært utrolig gøy å overraske han hvis jeg hadde vunnet, jeg tror han hadde fått sjokk, haha. Å få reise med Lapoint tror jeg hadde vært en opplevelse for livet, jeg leste Marthe Borge sin blogg mens hun var med Lapoint og jeg var så utrolig misunnelig på henne. Det så virkelig fantastisk ut! Det hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse. Hvis jeg ikke vinner, skal vi prøve å spare slik at vi kan reise med Lapoint til neste år :) Hilsen Silje

Jeg om min venninne fylte akkurat 18 år. Ble kjent med ho for noen år siden, og har elsket henne siden. Ho er en av mine bestevenner, men ho bor dessverre et stykke fra meg nå, ho startet på en annen skole etter ungdomskolen, savner henne hverdag. Det at vi to sammen kunne opplevd noe så kult som dette, hadde vært fantastisk. Har virkelig lyst å gi henne en fantastisk og eventyrisk gave, og en uke i Bali på surfekurs hadde vært den perfekte gaven. Vi er begge veldig glad i nye eventyr, utfordringer og holde oss aktive. Det å kunne si at en har vært en uke i Bali med Lapoint å lært seg å surfe, er vel en ting mange ville skryttet av.

Hilsen Nadja :))

Eg ønsker å ta med min forlovede<3 Vi skal gifte oss og dette hadde vært den perfekte turen for oss, siden vi liker å holde på med aktiviteter når vi er på ferie. Hadde vært helt fantastisk å kunne overraske han med denne ferien. :)

Hei!

Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten min (som selvfølgelig også er min bestevenn) på en tur til Bali. Han blir 20 år i sommer, og vi har ikke avtalt noen reise fordi vi rett og slett ikke har råd. Da hadde det jo vært fantastisk å overraske han med en tur.

Surfing har vi jo begge alltid hatt lyst til å prøve. Snakket faktisk om å reise med Lapoint en dag når vi bar penger nok.

Jeg krysser fingre og tær!

Adelevran@hotmail.com

Adele Vrangen

Klem

Hanne Winje Bjerkelund

Hanne Winje Bjerkelund

Hei! jeg og min venninne er 18 år! vi elsker fart og spenning! vi begge elsker også og prøve ut nye ting! drfor melder jeg oss på denne konkuransen! vært topp for meg og min venninne! drømmer meg bort ved å se på slike reiser.

krysser alt jeg haar! :D

Hanne Winje Bjerkelund

Hanne Winje Bjerkelund

glemte mailen min: hanne-bj@hotmail.com

Kine Frydenlund

Kine Frydenlund

Heihei!

Hvis jeg vinner denne turen velger jeg å ta med meg min kjæreste som også er min bestevenn. Vi begge er 19 år. Det hadde vært helt fantastisk om jeg kunne ha fått overassket han med denne turen, når han er ferdig i militæret til sommeren. Jeg har en god stund tenkt å reise på surfecamp, men pengene strekker nok ikke til med tanke på at jeg skal flytte til høsten. Men dette hadde vært helt fantastisk å oppleve sammen med han, og ikke minst de andre som reiser dit samtidig. For en opplevelse!

kine.frydenlund@hotmail.com

Veronica Eidsvik

Veronica Eidsvik

Vi alle har våres historier og grunner og har allerede sett masse fint som er blitt skrevet. Jeg skal prøve å ikke skrive noe novelle og jeg er ganske uheldig av meg og vinner ikke en gang på bazar, hehe, men denne personen jeg vil gjøre dette for betyr så ubeskrivelig mye for meg og har lenge hatt lyst å gjøre noe spesielt for han.Han er en av mine bestevenner og vi har vert gjennom veldig mye sammen. Jeg fikk kreft for litt over to år siden og det var ingen som der så mye for meg som han og jeg hadde nok aldri klart å kjrmpet så mye som jeg gjorde hadde det ikke vert for han. Håret var mitt alt, var tykt og helt ned til korsryggen .. det datt sagte men sikkert av men til slutt var den han som barberte alt vekk. Jeg føler aldri jeg kommer til å klare å vise han hvor takknemlig jeg er så å vinne noe som dette hadde vert magisk for oss begge. Han har aldri vert utlands og vi begge har alltid snakket om å lære å surfe sammen. Vi begge er 23, full i drømmer men bare med lommerusk .. dette hadde vert perfekt på.mange måter så takk for super konkurranse og at det var mulig å delta!

E-mail: veronica.eidsvik@hotmail.com

Benedicte Hoddevik

Benedicte Hoddevik

Hei! Eg har alltid hatt lyst til og surfe for eg syns det ser så gøy ut! Og eg har en venninne som også har veldig lyst og surfe, og vi har snakket om å reise på surfeskule en eller annen plass. Så og få reise til Bali for å lære og surfe hadde vært et minne for livet. Eg har nesten aldri vært i utlandet, så det ville vært gøy og få oppleve noke!

Eg er 17, og min venninne er 16.

benedicte.hoddevik@outlook.com

- Benedicte Hoddevik

Jeg vil ha med min kjæreste Siri Kjærstad, fordi jeg egentlig aldri har fått gitt henne noen dyre gaver. Hun har alltid, og gir alltid meg dyre gaver. Noe jeg får dårlig samvittighet for fordi jeg aldri har penger og når jeg har penger så pleier jeg som regel å bruke det på meg selv.

Eller så ville jeg kanskje tatt med meg mamma, fordi hun fortjener en slik avslaapende reise.

Viktoria Forsland

Viktoria Forsland

For en fantastisk konkurranse! Jeg ville faktisk tatt med meg min kjæreste pappa. Grunnen til dette er at vi som familie har vært gjennom veldig mye den siste tiden. Jeg har sett at dette er noe som har gått veldig inn på pappa, han har ikke helt vært seg selv, og jeg har sett at han rett og slett har vært veldig nedfor i en periode. Både jeg og pappa har lyst til å oppleve mest mulig i løpet av livet, og det å prøve ut nye ting å oppleve nye steder er noe vi begge elsker. Jeg har lyst til å skape et lyspunkt i hverdagen å overraske han med noe vi kan gjøre sammen. Vi begge elsker å dra på nye eventyr sammen, og jeg tror dette er noe som kunne betydd utrolig mye for oss begge. Jeg og pappa er verdens beste venner og han betyr så utrolig mye for meg. Jeg vet at det denne opplevelsen ville vært noe pappa hadde satt stor pris på.

Jeg (Viktoria Forsland)er 18 år, og pappa (Ronny Forsland)er 42 år.

Min mail: viktoria.forsland@outlook.com

Chantel Merchant Sunde

Chantel Merchant Sunde

Hei! Dette var litt av en flott konkurranse! Kjempe gøy :)

Jeg ville tatt med min bestevenn/samboer, nettopp fordi vi har, siden vi møttes for 3 1/5 år siden, hatt en felles drøm om å lære å surfe og samtidig dra sammen på deilig ferie. Dessverre har vi ikke hatt mulighet til noen av delene gjennom disse årene, nettopp fordi jeg er student og har ikke pengene til disse drømmene helt enda. Samboeren min er er min fantastiske kjæreste, samtidig som han er min aller bestevenn. Det hadde vært litt av en fantastisk overraskelse til han om jeg kunne gitt han dette etter at han har hjulpet meg gjennom så mye disse fine årene sammen, samtidig som han kunne fått sin første ordentlige ferie fra jobben sin som elektriker. Det hadde han så veldig veldig fortjent.

Navn: Chantel Merchant Sunde

E-mail: chantel-merchant@live.no

Alder: 21 og 22 år

For en utrolig konkurranse! Jeg og bestevenninnen min har lenge hatt lyst til å dra på ferie sammen, der hvor vi kan lære oss å surfe. Vi har lenge lurt på om vi skal bestille tur via lapoint før, men det har alltid kommet noe problemer i veien. Både jeg og venninnen min bor uten foreldre, så det er ikke så god økonomi hos oss. Jeg har også lyst til å gi henne noe spesielt siden hun fortjener det virkelig, siden hun har gått igjennom veldig mye nedturer de siste årene. Likevel klarer hun å komme seg igjennom det. Og det er virkelig en fin gave å få gitt henne vil jeg mene.

Navn: Monica Lindstad

E-mail: monicalindstaad@gmail.com

Alder: 18 og 18 :)

Hei!

Wow, for en konkurranse! Jeg er 21 år, og student. Jeg har det siste året slitt med kraftige depresjoner, og angst. Det begynner heldigvis å gå oppover, men jeg er alltid redd for nedoverbakken. Både leger og psykologen har fortalt meg at jeg har godt av å gjøre ting, trene og ha ting å glede meg til. Dette er noe jeg alltid prøver å gjøre, både for min egen del og for dem rundt meg. De rundt meg er virkelig fantastiske mennesker, familie, venner, og samboeren min. Samboeren min er nok han som har sett mest til mine dårlige dager, i og med at vi bor sammen. I fjor sommer spanderte han tur til Paris på meg, og han stiller opp, er der og elsker meg like mye uansett. Han fikk nettopp fast jobb i firmaet han har vært lærling i, og jeg er så stolt! I og med at jeg er student, har jeg ikke så god råd, og dette er en opplevelse jeg virkelig kunne tenke meg å gi han, etter alt han gjør for meg. Så kunne vi gledet oss sammen, og ha noe fantastisk å se frem til, det hadde vært så kjekt, og ikke minst så sunt for meg! Jeg har alltid vært interessert i uike aktiviteter som ridning og svømming og egentrening, og surfing har vært noe jeg har drømt om - det må være så utrolig godt for kropp og sjel å ha lange dager i vannet og solen, det har jeg utrolig stor tro på. Samtidig tror jeg at hvis jeg lærer meg å surfe, hadde det vært en mestringsfølelse uten like, og det hadde jeg virkelig hatt godt av selv. Jeg tror det å være sunn og være i aktivitet er nøkkelen til å ha det bra i seg selv. Samtidig, kanskje viktigst, hadde det betydd en hel verden for meg å få lov å gi noe tilbake til kjæresten min, å kunne si "se hva jeg har fikset for OSS TO!" etter alt som har skjedd det siste året.

Krysser alle fingre, fantastisk konkurranse Madeleine! Du og bloggen din er hverdagsinspirasjon for meg iallefall!

PS. glemte å si at han jeg vil ta med er 20!

Victoria Brodersen

Victoria Brodersen

Jeg håper jeg vinner, for som du vet er jeg ganske lik som deg i stil osv! Jeg ELSKER virkelig skating, surfing, snowboard og alt sånt. men jeg har aldri fått sjansen til å prøve å surfe eller lære det selv.. og det hadde bare vært helt utrolig! Men jeg har ikke råd til det.. Men fyy, det hadde vært den beste uken i mitt liv, og jeg har også en veninne som har superlyst til det.

Jeg er 23 år og har en samboer på 30 år. Vi har ikke fått reist så mye sammen. Det har dukket opp mye problemer for oss. Og forholdet har vært berg og dal bane. Og det hadde vært fantastisk å reise for å få kjærligheten igjen. Og komme vekk fra alt problemet vi har her i norge

thuytrang23@hotmail.com

Hei!

Åhh herlig konkurranse!

Jeg og min bestevenninne er på alder av 18 og 19 år. Å få kunne vinne denne fantastiske opplevelsen hadde virkelig vært noe! Har alltid hatt lyst til å lære å surfe, men har dessverre aldri hatt pengene til dette. Men det mest viktigste er bestevennen min. Hun har alltid hatt lyst til å lære å surfe også, men aldri turt. Hun er der alltid for meg, og ber meg følge drømmene mine og det jeg har lyst til. Derfor vil jeg kunne gi noe til henne som takk og vise at jeg er der for henne også. Hun fortjener kun det beste, å kunne gi denne opplevelsen, å gjøre henne glad, hadde virkelig betydd veldig mye; både for meg og henne. Det er sikkert mange som fortjener å vinne denne opplevelsen, men håper allikevel dette blir tatt i betraktning, fordi som sagt, hun fortjener det virkelig. Og skal ikke lyve, det hadde vært utrolig kult for oss begge!

e-mail: ellen_marie_sornes@hotmail.com

Krysser fingrene og håper på det beste:)

Stå på videre med bloggen!

Grunnen til at jeg burde vinne denne surfeuken på Bali er fordi jeg alltid har hatt et stort ønske om å lære meg å surfe. Jeg elsker vann, og syntes det ser kjempegøy ut å kunne surfe! I tillegg har min veninne også kjempelyst til å lære å surfe, så det hadde vært utrolig kjekt å kunne tatt henne med meg på en slik opplevelsesrik og minneverdig tur. Både jeg og veninnen min hadde blitt uendelig glade for å vinne denne turen.

Jeg er 18 år i april. Veninnen min er også 18 år.

ida_h.a@hotmail.com

Hi! :)

I'm 18 years old girl from Finland and I have been dreaming all my life that I could go to Bali and now if I win this camp ,I'll take my lovely twin sister there with me.We haven't ever travel just two of us so it would be amazing. And she has also dreamed that she could move there some day so it would be awesome to go and check out what kind of place it is. :)

Jeg har veldig lyst til å vinne denne konkurransen fordi jeg og min venninne, begge 18 år, lenge har ønsket oss å reise rundt i verden og oppleve nye ting og møte nye mennesker. Vi har også snakket om hvor gøy det hadde vært å lære å surfe. Lapoint sin surfecamp på Bali er derfor perfekt for oss! Vår drøm har i mange år vært å reise verden rundt. Vi har reist litt sammen allerede, men ikke på lengre turer. Bali er et sted vi begge har et sterkt ønske om å få oppleve. Vi er to jenter som ikke er redd for å prøve nye ting. Vi liker å finne på noe nytt, som for eksempel longboarding, fjellturer, klatring, hytteturer, svømming, skiturer også videre. Vi er absolutt to sosiale jenter som elsker å få nye venner, både gutter og jenter.

Håper vi får en sjanse til å få oppleve dette sammen :)

Hanna Indrelid

Hanna Indrelid

Jeg(16 år, 29 juli) vil ta med meg min søster (19 år). Både jeg og min søster har alltid hatt lyst til å lære oss å surfe. Vi har hatt så lyst til å dra til feks. Hawaii, og denne sjansen er jo helt fantastisk! Søsteren min er en helt utrolig herlig person, som alltid har tatt vare på meg. Jeg har lyst til å ta med henne fordi hun går siste året på videregående, og jeg går i tiende. Så dette hadde vært en feiring på en måte fordi vi begge er ferdig på skolen. Jeg er ferdig med 10 år grunnskole, og hun skal strate å studere. Hun er veldig glad i å reise, og jeg har lyst til å ta med henne til Bali, så vi kan oppleve noe sånt sammen! :)

hanna.indrelid@hotmail.com

Ble så gira når jeg så denne konkurransen, hadde vært en helt fantastisk og unik opplevelse!

vell, jeg og min venninne er 17 år. vi er to jenter med tæl og elsker å prøve nye ting og det å kunne få muligheten til å reise til Bali for å surfe ville vært en drøm! jeg skulle på surfcamp en gang før for et par år siden, men det skjedde ikke når jeg fordi jeg mistet min morfar i kreft og dro aldri etter dette. dette er en god stund siden nå, og jeg og bestevenninnen min har lenge snakket om å reise sammen for å kunne komme oss bort og oppleve noe nytt. det ville vært fantastisk å kunne få reist på surfcamp, og med min beste venninne ville reisen blitt komplett. det ville vært fantastisk å oppleve bali, og lære å surfe på balisk vis!

anneli_borge@hotmail.com

Elisabeth Mathisen

Elisabeth Mathisen

Åh!! Jeg (16 år) og min kjærest (19 år) har kjempelyst å reise bort på ferie og surfe. Vi har bare denne sommeren igjen før han reiser hele landet bort fra meg. Vi har lenge snakket om å reise bort å finne på noe annet som å surfe.

Elisabeth_m97@hotmail.com

Denne premien har jeg lyst til å vinne for meg og kjæresten min! Han er på utveksling og til sommeren blir det nesten ett helt år siden jeg så han sist. Vi har snakket masse om hvor magisk det hadde vært å lære å surfe og jeg har faktisk en så stor drøm om å lære meg å stå på et surfebrett at jeg får en helt starstruck følelse når jeg tenker på det. Blir nesten flau over meg selv. I fjor sommer holdt jeg på å bestille en uke på surfcamp med Lapoint, men siden jeg fylte 17 år den sommeren bestemte jeg med for å vente til jeg kunne melde meg på campen for dem over 18 år. I år fyller jeg 18 og jeg må bare dra. Bali med den herlige kjæresten min og surfing får faktisk ikke blitt bedre! Jeg vet han kommer til å elske det minst like mye som meg, og det hadde vært utrolig gøy å overraske han med denne premien.

Begge to blir 18 år i sommer! Tina_haandball@hotmail.com

Martine Bergersen

Martine Bergersen

Hei!

Jeg og min venninne Emilie (begge er 14) burde vinne denne konkurransen fordi, jeg har pratet lenge om hvor mye jeg har villet lære meg å surfe. Jeg driver med svømming og har vært en super fan av Bondi Rescue siden jeg var 9/10 år gammel, en eller en annen dag skal jeg til Australia-Sydney for å surfe på Bondi Beach. Venninnen min har også lyst til å lære og surfe. Hun hadde absolutt fortjent og vinne for hun er alltid positiv og får andre til å smile. Vi har vært bestevenner siden barnehagen og finner alltid på noe gøy sammen. Det hadde vært helt sykt og få dra på Surfecamp, men enda bedre og dra med min beste venninne!

Martine.bergersen@gmail.com

Åh, ej har alltid hatt lyst å lære mej å surfe.. Skulle egentlig gjør det sommeren 2013, men ej feiga ut. Nokke ej virkelig angra på! Ej vil ha med kjæresten min på en tur, det hadde vert magiskt! Og virkelig fantastisk, den mest fantastiske personen på den mest fantastiske øya. Vi kunne virkelig trengt nokke slikt i sommeren vår, vi he ingen plana for dinna sommeren. Ej e 16 (98'er) og han e 17 (96'er) elisabeth_h_lie@hotmail.com

Jeg er 18 år gammel og emailen min er isabel_ekevik@hotmail.com

Min største drøm i alle år, har vært å lære meg å surfe, men verken tid eller penger har strukket til. Surfing virker som en utrolig morsom sport å lære, hvor man både er aktiv og er i vannet! Jeg absolutt elsker å være i vannet og det samme gjør bestevenninnen min Maiken som jeg også synes fortjener å vinne denne turen. Vi begge ELSKER å være aktive og være sammen generelt så tenker dette hadde vært en perfekt mulighet for å slå to fluer i en smekk. Vi har ikke vært så mye sammen i det siste etter vi startet på forskjellige skoler på vgs. så kvalitetstid med henne, hadde vært helt perfekt!

Heisann!

For en flott konkurranse! Og for en fin blogg! :-)

Jeg hadde vært utrolig takknemlig hvis jeg hadde vunnet en uke på Bali. Hadde jeg vunnet dette, hadde jeg tatt med meg min nydelige kjæreste, Sofie. Hun er en fantastisk person som har altfor mye å gjøre på fritiden. Hun trenger en pause. Derfor synes jeg at HUN fortjener denne ferien. Skulle så gjerne gitt henne en reise, slik at hun forstår hvor mye jeg setter pris på henne. Å reise til Bali hadde vært en utrolig fin opplevelse å dele med henne. Derfor er denne konkurransen perfekt.

Ingen av oss har vært på Bali før, men vi har veldig lyst til å dra dit! Nydelig sted.

Håper på det beste!

(Jeg er 18 og kjæresten min er 17)

Jeg og min bestevenninne, Signe, bestilte oss tur til Hoddevik høsten 2012. Det var med lapoint. Vi gledet oss masse, har alltid hatt lyst til å surfe. Men på grunn av min sykdom fikk vi ikke dratt. Etter det har det ikke blitt noe av. Hun har alltid vært der for meg, og stilt opp, noe jeg er evig takknemelig for. Hun holdt kontakten med meg, og besøkte meg der jeg var innlagt - selv om det var mange timers tur.

Nå som jeg er på bedringens vei har drømmene kommet tilbake! Jeg skal virkelig lære meg å surfe, og det sammen med min bestevenninne - som også har et stort ønske om det samme. Jeg synes hun fortjener noe tilbake for alt hun har gjort for meg. Dette hadde vært den perfekte sommeren for oss før vi flytter til forskjellige steder. Min bestevenninne får meg alltid til å smile, hun er en livlig jente som får alle i godt humør.

Vi er begge født i 1995. Fyller 19 før sommeren begge to.

p-letrud@hotmail.com

Heii:) jeg og min venninde fortjener å vinne fordi vi har begynt å miste kontakt pga vi jobber forskjellige skift og det hadde gjort seg med en ferie sammen ;)

Kort sagt

Åherreguud så sykt bra konkurranse!

Jeg har faktisk vært å kikket på la point sine nettsider i mange uker og siklet på alle bildene og videoene fra sufecampene. Det ville serriøst vært en drøm å få ta med min beste venninne ut på surfetur til drømmestedet BALI!!! Jeg har ingen helt superspesiell grunn for at du skal velge akuratt meg og min venninne. Men jeg vil så utrolig mye oppleve noe slikt med min bestevenninne som vi vanligvis ikke har råd til!

Jeg har også lyst til å gi hun noe stort tilbake for at hun er den hun er. Hun støtter meg alltid, vet alltid hva hun skal si for å få meg til å føle meg bra. Hun er verdens beste som fortjener verdens beste gave.

mailen min er synnefurnes@gmail.com

Venninnen min og jeg er 18 år.

Jeg har veldig lyst til å dra til Bali på surfecamp med min bestevenn fordi vi har vært venner veldig lenge og vi begge elsker å reise, men vi har nesten ikke fått sett hverandre de to siste årene siden jeg bor i England og hun bor i Norge. Jeg har veldig lyst til å dra på ferie sammen med henne denne sommeren så vi kan få tilbrakt tid sammen og få oppleve noe nytt og spennende! :D

Vi begge er 18 år.

cathepuzen@hotmail.com

Jeg har veldig lyst til å dra til Bali på surfecamp med en venn fordi jeg har så enormt lyst til å oppleve og utforske verden! Jeg elsker å tilbringe tid i naturen og gjøre noe nytt, og surfing takker jeg ikke nei til! Slike fysiske utfordringer tar jeg med strak arm!

Jeg har lyst til å ta med meg min fantastiske mamma(hvis det er lov) fordi hun er en person jeg virkelig unner å få oppleve noe nytt, og enda kulere hadde det vært å gjøre det med dattra si :)

Jeg blir 18 rett før sommeren, 18 juni. Mamma er 40, men ung til sinns ;)

Hei! grunnen til at jeg har så lyst til å vinne er rett og slett fordi jeg elsker å surfe og møte nye mennesker, nå skal det siees at ja jeg har surfet tidligere, men det vell ikke en grunn til at jeg ikke fortjener det, har i tillegg velidg lyst til å få surfe sammen med bestevenninna. ( vi er begge 18 år ) Gidder ikke å syte over hvor grått og trist det er i Norge, for det er jo sånn for alle, haha :) hadde vært så gøy å vinne. mail; nadia-j@online.no

Alle har lov å drømme:)

Vi er 19 begge to og begge er to ivrige og livsglade jenter som elsker å møte nye mennesker. Å lære seg å surfe har vært en drøm for oss begge, og i tillegg reise til bali (for blant annet møte mennesker) har vært en stor drøm. Begge har tittet mye på akkuratt denne reisen med lapoint, men har utsatt og utsatt å bestille, ikke vet vi helt hvorfor, men kanskje fordi vi ikke helt har turt å hoppe i det. Men å vinne en sånn tur er jo en drøm, og vi har alltid missunnet de som har fått oppfylt denne drømmen. Har fler venner som har vært på surfecamp tidligere og har bare hatt positive tilbakemeldinger om dette, i tilegg fått venner for livet. Kanskje vi aldri har turt å hoppe i det? Men dette hadde jo vært en drøøm!

Og helt enig, er ikke mye som kan slå denne konkuransen. GOOOD tur (veldig minnunerlig) til de som vinner :)

Mail: nyestelise@hotmail.com

Jeg burde vinne denne konkurransen fordi: jeg har skikkelig lyst å glede venninna mi, Pernille med denne fantastiske premien. Og om det er noen som virkelig fortjener å bli overrasket med noe slikt er det hun! Ikke bare fordi hun en utrolig snill, bra og sterk jente som elsker å være ute å kjøre snowboard, og drømmer om brett både på snø og vann. Men for ett og et halvt siden hadde vi planlagt, bestilt og betalt for surfetur til Hoddevik hvor Lapoint også har camp. Vi gledet oss skikkelig og var ordentlig klare for noe vi hadde jobbet og spart penger til i lang tid, det skulle bli så rått å endelig få surfe. Men så ble Pernille syk, sånn syk at psykologen hennes ikke ville la hun dra på denne surfeturen. Det var en skikkelig nedtur å måtte avlyse turen og tape både pengene men mest av alt denne opplevelsen, og spesielt for Pernille. Skuffelsen hjalp vel heller ikke så veldig på sykdommen. Skal ikke gå i detalj på det, men som du kanskje skjønner hadde det vært så utrolig gøy og motiverende å ha en surfetur til Bali å se frem til. Både jeg og hun ER den typen jenter og denne ferien hadde passet oss helt perfekt. Jeg hadde blitt så veldig glad for å hjelpe Pernille med å gi henne noe å se frem til, for hun fortjener det så inderlig og er tross alt min aller beste venn :-)

Med vennlig hilsen Signe Lindstad Isum, 19 år. Pernille er 18.

signelindstadisum@gmail.com

Wow, dette hørtes helt fantastisk herlig ut!! Virkelig flott konkurranse :- D

Jeg er ei jente på 17år(blir 18 nå i april) og ønsker å ta med meg ei venninne(min søster) på snart 21 år. Vi begge er to aktive, glade, sosiale jenter som elsker å reise og er klare for nye opplevelser. Å få dele en slik reise med henne, og bare få tatt henne med bort fra det vanlige, det hadde vært den mest fantastiske bursdagsgave vil jeg tro!!(dette er jo slikt en bare har drømt om) Ja vi har nok hatt våre uenigheter, oppturer og nedturer, men hvem har ikke? Å få gi bort noe slikt spesielt og minneverdig til henne har jeg alltid kunne tenkt meg. Liksom det å kunne gi tilbake til henne og vise hvor mye hun betyr for meg, og ikke minst oppleve en trolig fantastisk uke som vil gi oss et minne for livet sammen. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe og samt utforske verden og få se hva den har å by på. Har drevet å oppsøkt masser av steder en kan dra for å lære seg å surfe(surfcamper), men aldri kommet lengre enn bare å drømme meg bort. Dette er en reise jeg tror min søster ville elsket siden den ser ut til å være fylt med både aktiviteter, mye sosialt, latter og moro.

Dette er virkelig en drømmereise! Jeg sier tvitvi til alle sammen, krysser fingrene og venter spent på resultatet. Elsker bloggen din forresten, stå på!!

e-post: silje.lerfald@hotmail.no

Jeg ville delt denne premien, og opplevelsen, med ingen andre enn min søster, men også min bestevenn. Vi har siden vi vært små vært bestevenner, gjennom tykt og tynt. Til tross for dette er vi som natt og dag. Jeg hopper i ting og tenker ikke i hjel en tanke, men min søster tørr aldri å hoppe i det. Hvis hun vil noe, kommer hun opp med tusen unnskyldninger for å ikke gjøre det, selv om hun faktisk har lyst. Så det å plutselig overaske henne med en tur for to til selveste BALI, hvor hun ikke trenger bekymre seg for annet enn hva hun skal pakke. Skal jeg personlig pakke kofferten hennes og sørge for at hun for oppleve noe annet enn lille Norge. Fordi vi deler jo tross alt blod, og jeg vet hun har det i seg, hun tørr bare ikke få seg selv til å bestille eller bruke penger på noe nytt, eller på seg selv. Så alt i alt vil jeg gi min pingle søster blod på tann og smaken på eventyr! Og selvfølgelig vinner jeg på dette også, da jeg får en opplevelse for livet men min bestevenn :)

Jeg er 18 og min søster er 21 :)

Mailen min er : Vilde_rokne@hotmail.com

Grunnen til at meg og min venn skal få dra på denne fantastiske opplevelsen er fordi vi ikke får tilbringt så mye tid sammen på grunn av skole. Hun er min beste venn og hun støtter meg gjennom tykt og tynt. Og jeg vet at jeg alltid kan stole på henne, jeg kan fortelle henne alt uansett hvor rart og kleint det er. Vi begge er ikke mye på reisefoten og derfor hadde det vært helt utrolig om vi hadde vunnet denne premien. Vi prater alltid om å reise sammen når vi blir eldre, men vi vet at det kanskje ikke kommer til å bli mulig. Så derfor håper jeg at vi vinner og kan få dele denne utrolige opplevelsen sammen.

Mail: irjamarie.hakkebo@gmail.com

Jeg er 17år og venninnen min(Anette) er 16år, men hun blir 17 den 30.mars.

Grunnen til at jeg vil vinne er for at jeg vil sende min fantastike søster og hennes vennine på en fantastik opplevelse. Venninnen til søsteren min har vært ganske sjuk en periode men er tydelig på bedringensvei. De begge har flyttet ut og det hadde vært deilig for dem begge å komme seg vekk og fått en tur. Det fortjener dem.

Søsteren min har alltid vært der for meg så jeg vil gjerne gjøre dette for henne. Venninnen hennes er en fantastisk person og de er veldig gode for hverandre. Holder sammen og støtter hverandre uansett hva.

Jeg er veldig stolt av søsteren min, Eira, ho smiler uansett hva og er sterk og et fantastik forbilde for meg, som hun har vært hele livet mitt. Jeg er en veldig stolt lillesøster.

Begge fyller 21 i løpet av 2014.

Mail: embla.akselberg@hotmail.com

Silje Nyhagen

Silje Nyhagen

Jeg vil gjerne vinne det her for å overraske kjæresten min. Han har dilla på surfing og snakker om å ta med meg rundt om for å surfe. Og nå har jeg muligheten til å ta med meg han på akkurat dette! Vi er og to stykker som liker å reise, men har ikke alltid mulighet til dette pga tid og penger. Og siden han alltid gjør ting for meg som jeg vil, så vil jeg gjerne gi noe tilbake! Så hadde vært utrolig gøy om dette gikk min/vår vei :)

Jeg blir 19 og han blir 21 i 2014 :)

Mail: siljeee95@hotmail.com

Hei! Først og fremst, for en fantastisk konkurranse. Denne kan man virkelig ikke bla forbi. Jeg har så uendelig lyst til å vinne denne konkurransen og dra med min beste vennine på surfecamp i Bali. Vi er begge 18 år og går siste året på videregående. I sommer er siste året vi har mulighet til å reise sammen, før vi drar hver våres vei for å studere. Det å kunne ta med henne på denne turen før vi splittels, hadde vært en drøm og jeg krysser alt jeg har for at det kan oppfylles:)

jeg vill gjærne vinne dene ferien fordi jeg vil utforske nye ting . noe jeg elsker sååååå mye. vis jeg hadde tid ville jeg reist verden rundt og utforsket ute i verden som kulturer og osv?

26år

Skateboard er mitt hjem i snart et tiår

Mye knall og fall jeg pådro

Derfor vil jeg bytte i et friår

Slik at mine sår kan gro

Alle og enhver som surfer

burde fått sin plass på Bali;

De av oss som ikke har finanser

Prøver lykken støtt og stadig

Jeg vil dra på tur med damen

Vår første tur i lag det blir!

Hun har akkurat fylt atten

nitten senere i år jeg blir

Hun har alltid vært forelsket

Både for et brett på vann og tre

Men også for en mann hun elsket;

Derfor vil jeg hun bedåre

Dette er min gode grunn til reisen

Vi alle her så gjerne vil få eie

Slik kan vi beholde lommebok og helsen

Og jeg kan gi min kjæreste sin pleie

Min mail: Joakim.rasmussen95@gmail.com

Jeg og venninna mi har drømt om og dra på surfekurs i flere år. Men pga. alder + penger der lommeboka ikke strekker til. Jeg skal begynne og jobbe til høsten, så håper på og få spart opp penger nokk til og dra på surfekurs til neste år om vi ikke vinnner. Det hadde vært så gøy og dratt på surfekurs med henne, og spesielt ettersom vi ikke har møttes så veldig mye det siste halvåret, ettersom skolen har vært veldig intens og vi driver med forskjellig idrett. *Krysser fingrene* :-)

Rikke Hultgren

Rikke Hultgren

Grunnen til at jeg ønsker å vinne denne turen er rett og slett fordi det virker heeelt fantastisk. Uansett om det er i Bali eller på Stadt høres det ut som en opplevelse man aldri vil glemme! Den tanken på å surfe rundt på bølger, prøve, bli bedre, prøve , bli bedre er utrolig motiverende og gjør bare at jeg vil at sommeren skal komme i morgen. Jeg og venninnen min Marte er mer som søstre enn venner, men vi ser hverandre altfor lite etter at vi begynte på ungdomsskolen. Så dette hadde vært en topp opplevelse for oss begge. Nye bekjentskap, sport, aktiviteter, sosialt og rett og slett en opplevelse for livet!

e-post: rikke.hultgren@hotmail.no

Idyll, solnedganger, surfing og ikke minst: kvalitetstid med min beste venninne. Akkurat nå er dette fire ord som smaker helt himmelsk. Mens jeg scroller gjennom kommentarene over her så tenker jeg: 'hva gjør at akkurat JEG fortjener å vinne et slikt surfekurs?' Min begrunnelse er rimelig enkel: jeg vil rett og slett vinne fordi jeg har så utrolig lyst til å dele en slik opplevelse med min aller beste venn, og fordi vi sammen fortjener å ha en opplevelse som dette som vi kan leve på til vi får grå hår. Selv vet jeg at sjansene for å vinne noe slikt er minimale, men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å krysse alt jeg eier og har. Kjære Bali, la oss oppleve det du har å by på! Wonderlust sier jeg bare.

Vi er begge 20 år :)

Heihei. jeg er en jente på snart 17 år og det er venninnen min og. Vi har utrolig lyst til å dra på denne turen. Vi hadde planer om å dra, men har ikke nokk penger. Det hadde vert en drømmeferie for oss begge. Jeg ville hatt henne med for å vise hvor mye hun betyr for meg, og for å gjøre henne glad. Det er sikkert 1000 folk som fortjener dette mer enn meg. Men det hadde vert en fin start på en bedre periode, etter ett litt tøft år.

e-post: malen.jallow@hotmail.no

Hei!

Herre-gud for en konkurranse!! MÅLLØS!!

Wow, altså det å surfe på Bali med Lapoint er noe jeg virkelig har drømt om så lenge jeg kan huske - og her snakker vi ikke bare en sånn drøm man tenker man har lyst til også glemmer man den etterhvert som tiden går. Dette er noe som jeg virkelig har tenkt så fælt på i flere år at samboeren min som også virkelig brenner for dette, måtte be meg begynne å snakke om andre ting til tider, hehe. Hver eneste dag tenker jeg på å få realisert drømmen min, å få surfet i bølgene på Bali, men nå er jeg jo student, og økonomien hører jo da deretter noe som gjør at pengene rett og slett ikke strekker til. Jeg tror faktisk ikke jeg ville klart å beskrive hvor mye dette ville betydd for meg, men jeg kan ihvertfall fortelle at når andre har fortalt om at de vil reise til New York eller Paris osv, har alltid mitt svar vært: Ingenting kan overhode kan måle seg med drømmen om Bali, og at det faktisk kan bli virkelighet er en smule surrealistisk.

Dette er noe jeg ville hatt med meg for resten av livet som en drøm som faktisk ble virkelighet.

Jeg er så spent at det nesten gjør litt vondt, herregud altså - takk for at det faktisk finnes slike muligheter.

Klem i fleng fra Marita.

18 år gammel jente fra Oslo! Etter chartertur på chartertur har jeg gått for fristelsen og prøve å lære meg surfe, "special price just for me??" hvem kan vel ikke takke nei til det? Først 1 time tørrtrening på land (safety first you know), instruktøren går over og over igjen med samme bevegelse, holder nærmest et foredrag om kysten vi er rettet ut mot og pluttselig har vi hoppet over til landest historiske høydepunkter..og rett før vi nærmer oss en avslutning.. "TIMES UP! 1 lesson more? in water yes? I will give you nice offer", og her må man jo nesten takke ja? Og ut i vannet bærer det, instruktøren blir igjen ved strandkanten "my swimming is not that good", nei men det var betryggende å høre! Fall etter fall, flis i foten og et dusin blåmerker senere.. er man ikke i nærheten av en oppreist posisjon på brettet.."times up, one more, special offer for you pretty woman?".. hell no!

Jeg fortjener å vinne denne reisen fordi jeg så utrolig lenge har ønsket å lære meg å surfe, og prøvd har jeg gjort, og svindlet har jeg blitt.. igjen og igjen! Hadde satt så stor pris på denne utrolige muligheten, fått tatt igjen det tapte.. både erfaringsmessig, tid og økonomisk!

@: celine_klemp95@hotmail.com

Jeg er en jente på snart 17 år og det er venninnen min også :)

Dette høres først og fremst bare helt fantastisk ut! Bali er et sted jeg har hatt på bucketlisten min og jeg vil gjerne dra dit så mange ganger som mulig. Jeg har så utrolig lyst til å dele den reisen med en av venninnene mine også - da hadde virkelig Balituren blitt komplett. Så til surfingen: hvilket annet sted høres mest utrolig ut til å lære å surfe, en fantastiske Bali? Dette er er mulighet jeg har så lyst til å være en del av, en eller annen gang.

mail: helenemelby@hotmail.com

Herregud. Hadde vært en dream come true det. Å dra på surfecamp er noe av det jeg ønsker meg mest her i livet! haha det er definitvt noe jeg bare skal oppleve i løpet av livet mitt. Og i tillegg til at der er på Bali, WOW sier jeg bare. Alltid hatt lyst til å surfe og oppleve paradiset "bali" Jeg vil ta med besteveninna mi for hun fortjener det mer enn noen andre. Jeg hadde blitt overlykkelig om jeg skulle fått oppleve noe sånt. Vi to elsker å oppleve ting, elsker å ha det gøy og bare le sammen. jeg har selvfølgelig alltid hatt lyst, men føler ikke det kommer til å skje med tanke på at det er dyrt osv. men å faktisk ha mulighet til noe sånt hadde vært helt vidunderlig herlig!

Fantastisk konkurranse foresten!

Vi begge er 16, blir 17 snart.

Mail: kainatkhalid5@gmail.com

På lik linje som deg har jeg alltid hatt en drøm om å surfe. Jeg henter mye inspirasjon og finner livsglede i kunst, musikk og ikke minst kulturen surfing har å by på. Følelsen av å bli kjent med et annet lands grunn er helt fantastisk! Jeg elsker å dra på ferie, og ikke minst de minneverdige opplevelsene jeg kan ta med meg videre. Hadde vært helt utrolig for meg å få dra til Bali, og ikke minst å få muligheten til å surfe. Det hadde vært en AHA-opplevelse uten like! Om jeg skulle bli den heldige vinneren, ønsker jeg å ta med meg kjæresten min. Jeg er en 18 år gammel jente, og kjæresten min fyller 18 i sommerferien. Det hadde vært en herlig mulighet til å ferie at vi har vært sammen i 1 år!

Til sommeren dimmer kjæresten min i militæret og etter 1 år hvor jeg kun har møtt han 7 ganger i løpet av året, har vi veldig lyst på en ferie sammen, men vi har ikke råd. Etter sommeren skal han 2 år til i militæret og derfor er denne sommeren veldig viktig for oss. Vi begge ser på en surfeferie som noe vi virkelig vil og en opplevelse vi aldri glemmer.

Jeg er 18 og han er 20, men blir 21 år denne ferien så dette hadde blitt en veldig fin bursdagsgave fra meg til han.

Mail: hanade@ostfoldfk.no

mathildesanne97@gmail.com

Jeg har lyst til å vinne denne fordi jeg alltid har drømt om å bo i Australia og surfe hver dag. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe, og meg og bestevennina mi hadde hatt det så utrolig gøy på dette kurset i Hoddevik!! Vi hadde egentlig lyst å dra på det uansett, men har ikke økonomien til det.

en sånn komkurranse har jeg ventet lenge på. Jeg er 18 år og fyller 19 i mai. Jeg er snart ferdig på vgs, og alle mine venner vil forsvinne til nye byer og land. Jeg vil veldig gjerne få en fin avslutning for meg og min bestevennine som er 19. Vi har vært gjennom mye sammen, og er nærmere enn aldri før. Hun er ei jente som har hjulpet meg enormt gjennom harde tider da hun var utvekslingsstudent i USA i andre våret vårt. Jeg har og alltid drømt om å lære å surfe, men aldri fått gjort det. Jeg har sett på timesvis av surfevideoer og tumblr bilder av fantastiske bølger. Jeg er en drømmer som vil gjerne oppleve noen nytt enn en kjedelig norsk kystby uten slike muligheter. Jeg har tenkt på å reise til surfecampen før, men økonomien rekker ikke helt til. Dette var mange grunner til hvorfor jeg vil vinne, men størst av alt, for å få en fantastisk tur sammen med vennina mi før vi reiser hver for oss.

tomine.evenbye@gmail.com

Hvis jeg vinner vil jeg gjerne ta med bestevennen min, som virkelig fortjener en tur som dette! Ingen ting hadde vært bedre enn å overraske henne med noe så fantastisk! Vi drømmer om å reise sammen neste år når vi er ferdige på vgs, og en opplevelse som dette må slå det meste. Vi drømmer begge om å lære oss å surfe, men en sånn reise koster masse penger vi ikke har, så det hadde vært helt fantastisk!! Bestevenninnen min er virkelig verdens beste og fortjener det her mer enn noen annen jeg kjenner. Hun stiller alltid opp for meg uansett, som nå, når jeg akkurat har brukket beinet og hun kjører meg overalt når som helst! En opplevelse som surfecamp hadde også vært supert for meg etter mange kjipe uker uten å kunne gjøre stort!

Jeg vurderer også å ta studier på Bali neste år, så dette hadde vært en super mulighet til å se om det kunne vært noe for meg! :D

Heisann :)

Jeg ønsker å vinne konkurransen for å glede venninna mi som kanskje ikke har det så enkelt: hun har flytt fra hjemlandet sitt og det har ikke alltid vært enkelt å få nye venner. Men hun har sagt til meg at hun føler at den hun kan rette seg best til her i Norge er meg. Og nå skal vi faktisk flytte sammen og gå på skole i Oslo. Men det er der problemet kommer: det å prøve å glede en person når du begynner på skole og flytter er jo penger. Når ting ikke er helt økonomisk så får du ikke reist, så enkelt er det. For vi er to veldig eventyrlystne jenter, elsker fart og spenning og kunne trengt et godt pust i bakken sammen. For det å flytte fra dem man er glad i, er ikke lett uansett hvor langt du flytter, så det kunne vært morsomt med en ferie sammen, både for å ha noe annet å tenke på, men også for min del å se smilet til venninna mi.

mail: siv-eline@hotmail.com

jeg er nå 19 blir 20 snart og venninna mi er 20

Mail: Cool.thea@gmail.com

Jeg heter Thea Bakkeli og venninen jeg vil reise med er Tora Johnsen. Vi er begger 16 og blir 17 år.

Grunnen til at jeg og bestevenninen min skal får oppleve denne fantastiske reisen er for at vi skal få tid sammen. Når jeg startet i 5. klasse så flyttet jeg fra henne, vi har hadd kontakt med hverandre helt siden, sendte brev til hverandre hver måned. Og ennå har vi lyst til at jeg skal flytte tilbake. Siden vi forlot hverandre har begge hadd problemer med venner. Vi har hverandre, men vi bor 6 timer unna hverandre... Så klart har vi begge samme interesse, og er utrolig intressert i surfing.

Håper vi blir de heldige vinnerne.

Hei!

Det hadde vært helt fantastisk å få ta med seg bestevenninna på en slik tur. Jeg og bestevenninna mi møttes da vi var 2 år gamle, og har holdt sammen siden den tid. Vi var gjennom en veldig tøff periode, hvor vi begge mistet et søsken da vi var 8 år gamle. Den trøsten, støtten, hjelpen og forståelsen hun ga meg kan ikke sammenlignes med noe annet. Det var gull verdt å ha noen som viste akkurat hva du følte, som alltid sa de riktige orda og alltid satte et smil på munnen din. Da jeg var 11 år fikk jeg vite at jeg skulle flytte til Fredrikstad, som er 7 timer unna. Det ble mange tårer, men det var bare neste steg som nok en gang skulle bevise hvor sterkt vårt vennskap er. Avstand er vi gode på, for etter 7 år er hun fortsatt min aller beste venn. Alt vi har gått gjennom har bundet oss enda nærmere hverandre, og vi har et vennskapsbånd av stål. Vi ser hverandre ca 3-4 ganger i året, noen ganger mindre. Jeg skulle så veldig gjerne få tilbragt mer tid med hun, og en uke på Bali hadde blitt uforglemmelig. Vi er langt ifra pyser, og er klare til å ta fatt på bølgene med et stort smil om munnen. Vi elsker utfordringer, fart og spenning og gir oss ikke før vi når mål. Vi trenger og ønsker oss venninnetid, og vi hadde begge blitt evig takknemlige. Å overraske hun med noe slikt hadde rett og slett vært helt fantastisk.

Jeg er 18, og hun fyller 18 i april.

svanemyr96@gmail.com

Ingvild Myrvang

Ingvild Myrvang

Hei!

En slik reise hadde vært fantastisk å få tatt min eldre søster med på. Kjæresten min gjennom 7 og et halvt år tok livet av seg 1. januar i år. Søsteren min er to år eldre enn meg, og han har gått i klasse med henne siden barneskolen, så dette er en tøff periode for oss begge. Jeg tror vi hadde hatt godt av å komme oss bort sammen, men vi er begge studenter, og har derfor ikke så mye å rutte med. Har aldri vunnet en konkurranse før, men akkurat nå tenkte jeg at det var bedre å prøve, for nå vil jeg gjøre alt for å kunne se lysere på livet igjen.

Jeg er 21 og hun er 23.

ingvild_myrvang@hotmail.com

Hei :)

grunnen til at jeg og min beste venninne skal vinne denne konkurransen er fordi jeg har utrolig lyst å overraske henne. Hun bor i USA og skal bo der i 3 år til for å spille basketball.Derfor få vi ikke vært med hverandre noe særlig. Bali hadde vært perfekt for oss. For å være med hverandre og lære noe helt nytt.

Hun er uten tvil Norges beste basketball spiller og den personen som virkelig elsker å spille basket, men hun har slitt mye med kneskader og kyssesyken, derfor synes jeg at hun fortjener å reise å gjøre noe helt nytt med sin aller beste venn.

Vi begge to har alltid hatt utrolig lyst til å lære å surfe og reise vekk sammen, men har ikke hatt økonomien til det, derfor synes jeg akkurat vi fortjener det.

Jeg er 19 og hun er 20, og vi begge heter Stine :)

stine_karlstad@outlook.com

Hei :-) Jeg og min venninne burde vinne denne reisen her, rett og slett fordi hun fortjener det. Hun stiller alltid opp og er en skikkelig god-jente! Hadde vært utrolig deilig med en tur til Bali ettersom vi går det siste året på vgs og alle flyr til hver sine retninger etterhvert. Bare tenk å få lære å surfe med sin beste venninne!

Silje Nordvik

Silje Nordvik

Hei! Grunnen til at jeg og min beste venninne skal få lov til å reise til Bali er fordi vi begge liker å reise og oppleve nye ting sammen. I ganske lang tid har vi begge hatt lyst til å lære oss å surfe, men det er jo ikke så lett å få til i Norge. Etter at vi startet på forskjellige videregående skoler har vi mistet kontakten litt og tror vi kunne kommet litt nærmere hverandre ved å oppleve noe såpass kult og nytt!

Jeg heter Silje og er 16 år (født i 1997) og venninnen min heter Marie og er også 16 år (født i 1997) :)

silje.norway@hotmail.com

Hei! Jeg og bestekompisen min burde få lov til å vinne denne konkurransen for så lenge jeg kan huske så har vi alltid hatt lyst til å surfe. Vi elsker også å reise og det hadde vært fantastisk å få oppleve Bali samtidig! Vi har mistet litt kontakten siden han nå har flyttet bort fra hjembyen, men han fortjener denne reisen fordi han alltid har vært der for meg og støttet meg. Tror at en slik reise og opplevelse garantert hadde gjort oss godt!

Jeg er 17 år og han er 18 :) eileen_svardal@hotmail.com

Min beste venninne og jeg, aka Knoll og Tott, er 21 og 22 år. Når vi er sammen sitter vi aldri stille, alltid noe morsomt å finne på og aktivitetsnivået og humøret er alltid på topp! Det eneste som er litt trist er at vi nå bor på forskjellige steder i Norge, og får derfor ikke sett hverandre så ofte. Så en surfetur til Bali ville vært helt prima!

Jeg har kjent Stine omtrent siden før jeg lærte å gå, og vi har vært bestevenner veldig lenge nå. Men vi har et års alderforskjell, noe som i flere tilfeller har vært et problem. I fjord begynte jeg på VG1, som da er 30 minutters reise, og før jeg begynte var vi begge to veldig redde for at denne avstanden skulle ødelegge for det fantastiske vennskapet våres. Derfor mener jeg at en surfecamp (noe vi begge to lenge har ønsket å oppleve) hadde vært en perfekt måte å "feire" at vi fortsatt har det flotte vennskapet i behold. Vi har også ønske om å delta i en av campene utenlands når vi blir gamle nok, så å få lært det grunleggende her i Norge hvor vi i tillegg fikk møte nye folk hadde vært helt perfekt!

Vi er da 15 og 16 år gamle.

Mail: annodl@hotmail.com

Hei Madeleine!

Om jeg vinner ønsker jeg å invitere min beste venninne, Marie. Hun er en fantastisk person, som fortjener å bli påspandert en feire.

Det har seg slik at jentegjengen vår reiser på ferie sammen i sommer, men Marie fikk ikke mulighet til å bli med. I tillegg flytter hun til Tromsø for å studere etter sommerferien, så dette hadde vært en perfekt avslutning før vi drar til hvert vårt!

Vi er begge fylt 19 til sommeren.

Mail: live_aamo@live.no

Gjøril Fjeldstad

Gjøril Fjeldstad

Hei! Storebroren min er veldig flink til å surfe, og han har alltid vært en stor inspirasjonskilde for meg, både innen snowboard og innen alt egentlig. Det var vel egentlig sånn jeg fikk øynene opp for den sporten, og har siden alltid hatt en drøm å lære meg å surfe som en gud! Men jeg har på en måte aldri fått muligheten. Har selv sittet og sett på surfereiser, men det koster så mye. Dette hadde vært en perfekt mulighet! Og hvis jeg er den superheldige vinneren har jeg veldig, veldig lyst til å ta med meg kjæresten min, Anders. Vi har vært sammen i 2 år nå om et par uker, og jeg vet at han hadde blitt dødsglad! Vi har nemlig aldri vært på utenlandstur sammen, men snakker ofte om at vi har så lyst til det. Jeg hadde blitt evig takknemlig om dere vil sende oss på en reise vi aldri vil glemme! Vi er begge fylt 20 år til sommeren.

Mvh Gjøril.

Mail: gjorilbf@hotmail.no

Hvis jeg vinner denne konkurransen vil jeg ta med den kule vennina mi. Jeg er 18 år og hun fyller 18 i år.

Begge er kjempeinterrsserte i snowboard, og det hadde derfor vært gøy og videreføre dette til litt mer sommerlige forhold. Vi bør vinne denne konkurransen fordi dette er det året vi fyller 18, og endelig kan utnytte dette med å reise alene. Takker aldri nei til noe nytt og spennende, så derfor passer en tur til bali for å lære og surfe perfekt! :-) Begge drømmer om å oppleve verden, og surfcamp er en opplevelse som definitivt ikke ville gått i glemmeboka.

Renate Johnsen

Renate Johnsen

Jeg vil gjerne ha den gleden av å overraske min bestevenninne til å bli med på surfecamp i Bali. I januar fikk jeg den triste nyheten om at hun hadde blitt innlagt på sykehuset. Legene var veldig usikre på om hun ville overleve natten, etter at nyrene og leveren hennes hadde sviktet. Og når alle trodde at hun ble bedre, ble hun bare verre. Prøvene viste hjernehinnebetennelse og gule stafylokokker (en type blodforgifting) som i tillegg angrep hjertet hennes. Dette endte med at den ene hjerteklaffen ble ødelagt og hun ble flyttet til Rikshospitalet i Oslo i full hast. Der hun gikk igjennom en stor hjerteoperasjon for å kunne overleve. Etter 32 dager innleggelse, fikk hun endelig et hjemmesykepleie system som gjør at hun kan oppholde seg mer hjemme, og blir bare friskere og friskere for hver dag som går. Jeg som for øyeblikket er på utveksling på andre siden av jordkloden fikk aldri muligheten til å virkelig stille opp da bestevennenn min lå døden nær. Jeg vil vise henne hvor mye hun betyr for meg, og gjøre opp for at jeg ikke fikk vært der da hun trengte meg mest. Vi har alltid hatt en felles drøm om å en dag få dratt sammen til utlandet og få kunne opplevd noe nytt og minnerikt sammen. Jeg syns hun fortjener mer enn noe annet å dra på surfecamp til Bali fordi hun har aldri gitt opp håpet og virkelig kjempet på når absolutt alt har stridet imot henne. En så viljesterk person som henne har ikke bare vært en stor inspirasjon for meg, men hun har viste alle der ute om å aldri miste håpet eller gi opp. Vi begge fyller 18 i år.

Mail: renate-solo@hotmail.com

hei! utrolig fin konkuranse!

Jeg og min bestevenn er 15 år, men begge blir 16 til vinteren. Jeg har valgt å følge drømmen min om å bli en konditor, men pga mangel på bra skoler i området jeg bor i, måjeg flytte for å få topp opplæring i faget mitt. Jeg og bestevennen min bor i ski, som er i oslo, og skolen jeg skal gå på er helt borte i stavanger(!)

At jeg skal flytte så langt vekk i 2-3 år, betyr at vi kommer til å se hverandre lite, noe som jeg gruer meg mest til. Bestevennen min er alt for meg, og har stått med meg uansett hva. Denne turen ville vert helt perfekt for oss begge! Hun har gjort så utrolig mye for meg, tok meg med til tyskland, og nå vil jeg gjøre noe for henne! alle har jo en bestevenn, og alle vil jo gjøre noe bra for den man er glad i. Jeg vet at det er mange som vil vinne denne konkuransen, og det er sikkert vanskelig å velge, men om dere hadde valgt meg hadde jeg stått i evig gjeld til dere! virkelig elsker bestevennen min, og ingenting hadde gjort henne mer glad enn denne muligheten!

tusen takk for at jeg får muligheten til å gjøre no bra for hun!

Johanna Myhr Haugnes

Johanna Myhr Haugnes

Jeg og min venn er 16 år, blir 17 i år. Vi bor i en liten bygd i nord-trøndelag.

Grunnen til at jeg melder oss på er at foreldrene til vennen min har flyttet fra hverandre og da synes jeg hun fortjener en ferie, for å få tankene på noe annet. Jeg tror vi kunne hatt det kjempe kult sammen i Hoddevik.

Hei. Digger konkurransen Madeleine.

Jeg kunne gjerne tenkt meg ta med kjæresten min på denne turen for å oppleve noe nytt sammen. Jeg tror han hadde digget å stått på Kjæresten har hjulpet meg utrolig mye gjennom tre lange år etter moren min døde og fortjener en slik reise fordi han har stilt opp for meg som ingen andre noen gang har gjort. Han fortjener det beste! Han skal også starte som lærling om ikke så lenge og da kan det være at vi får mindre tid sammen. Derfor kunne denne turen også ha vært en avslappingstur for han. Han fortjener denne reisen utrolig mye. Grunnen til at jeg skal vinne turen er for å glede han og for å oppleve noe helt nytt og spennende. Det hadde vært utrolig gøy. Vi er begge akkurat fylt 18 år. Takk på forhånd!

(maritmargarete@hotmail.com)

Det hadde vært helt fantastisk å vinne, å kunne dra til Bali og surfe! Jeg vil ta med venninnen min for å overaske henne med bursdagsgave, vi har begge bursdag i sommer og fyller 21, det hadde vært utrolig morsomt å kunne tatt henne med på tur og skape noen nye minner sammen!:)

♥ Fortelle meg hvorfor akkurat du og din venn skal få dra på denne fantastiske opplevelsen i kommentarfeltet.

Jeg kunne gjerne tenkt å ha med meg min aller beste venninne. For 1 måned siden satt vi å tittet på hjemme siden til lapoint surfcamp, og vi tenkte det ville vært en opplevelse for livet. Men så fant vi ut at det ble for dyrt. Jeg skal i militæret i slutten av august, og er borte ett år. Derfor hadde det var sinnsykt koselig å få vært i Bali med henne. Jeg ble utrolig glad når jeg så konkurransen på bloggen din, og jeg følte nå at det fortsatt var en sjangse for at vi kan dra alikavell.

Pernille_kjonerud@hotmail.com - Jeg er 19 år og vennen min er 18 år.

Vil selvfølgelig vinne denne konkurransen, fordi har ikke så mye penger, og har ikke råd til å bestille denne turen. Verken jeg eller kjæresten min har råd, og jeg trenger virkelig en pause fra hverdagen!

Og det største ved denne turen blir jo å surfe! Når man bor i Norge er det ikke alltid man får en ferie der man lærer seg å surfe, og dette hadde vært noe for meg, siden jeg alltid har ønsket meg å lære det, og det skal jeg en eller annen dag i fremtiden. Kanskje jeg ikke vinner denne konkurransen, men jeg skal fortsatt dra dit en annen gang jeg har penger og kan dra med den personen jeg ønsker.

Siri Berg Stensrud

Siri Berg Stensrud

Jeg har lyst til å ta med kjæresten min til Bali. Jeg er 19 han er 20. Grunnen til at jeg vil vinne denne turen er for han. Han har nettopp blitt 20 og det hadde ikke vært en bedre gave enn å ta han med på surfetur! Vi begge elsker å stå på snowboard og å lære å surfe ville vært en drøm som går i oppfyllelse! Vi har vært sammen i nesten 3 år og vi har godt gjennom mye tull siden vi ble sammen og han har alltid støttet meg og jeg har så lyst til å gi tilbake og ta han med på noe sinnsykt kult som dette. Han har nettopp fulført førstegangs tjenesten sin i militæret og det har vært et tøft år og kun se hverandre en gang i måneden i et helt år! Men dessverre strekker ikke økonomien min til å ta han med på noe sinnsykt kult som dette når jeg er en fattig student på 19 år og bor på hybel. Håper jeg kan ta han med på dette..! Da hadde han sett hvor mye han betyr for meg :)

Ingrid Vollset

Ingrid Vollset

hei! jeg er en jente på 15 år som virkelig har lyst å dra med bestevenninnen min på denne turen. Det hadde vært ubeskrivelig å dra på en slik tur, ettersom vi begge bor i regnbyen Bergen! I det siste har det vært mye skolearbeid og trening. Mye dumt har skjedd dette året, spesielt i jul i fjor. Derfor ville det vært ekstremt deilig å få vekk tankene til noe annet, og bare glemme problemene for en liten stund! :)

(ingridvollset1@hotmail.no -venninnen min er også 15 år)

Jeg vil ta med meg min bestevenninne! fordi vi gjør så sykt mye gøy sammen og bare drømmer om å reise bort. Bare reise bort fra alt, vi to og ha det sykt gøy. Vi hadde egentlig tenkt å reist på språkreise i sommer, men ingen av oss hadde råd til det. Så derfor hadde det vert sykt gøy å vunnet denne turen. Det hadde vert kjempe gøy å overrasket hun med dette, hun har hatt et tøft år og derfor hadde dette vert gøy å gjort dette for henne. Vi har begge kjempe lyst til å prøve å surfe, og reise til en plass som Bali. Vi hadde hatt det såå gøy og i etter tid fått så mange minner. Så jeg har kjempe lyst til å vinne denn konkurransen. Jeg og venninnen min er 16 år :)

mari-taa@hotmail.com

Jeg tror jeg og min fantastiske venninne Marianne fortjener å vinne fordi vi har vært gjennom noen tøffe perioder nå Samtidig har jeg funnet lys i enden av tunnelen i henne som person og hun har funnet det i meg også tror jeg. Hun hjelper meg med å tenke riktig og fornuftig om ting, folk og til og med dyr, hun har de rette verdiene en godt menneske bør ha. Derfor vil jeg så gjerne ta henne med til et sted hvor vi kan gjøre noe så gøy og spennende sammen. Noe sånt som dette her, for å bevise for henne hvor unik hun er og hvor glad jeg er for at hun er den hun er. Jeg vil ta henne med på en reise hun ikke vil glemme og for å komme seg vekk fra rutinelivet slik at vi kan tenke på noe annet enn høye forventninger og det å ikke klare å nå opp til dem. Hun har slitt med å verdsette seg selv og se sine fantastiske verdier og sidene ved seg selv som det ikke er mange andre som har. Hun er unik , og hun fortjener virkelig dette. I tillegg til dette er vi begge utrolig glad i å være ute, være aktive og omgås med både dyr, mennesker og natur, noe jeg vil tro man får oppleve på Bali. Jeg vil så gjerne bevise for henne at livet er herlig og verden kan være en helt fantastisk plass hvis man er på de rette stedene med de rette folkene. Forhåpentligvis på Bali sammen med meg, om ikke så lenge 😊

helene christensen

helene christensen

Hei. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen for meg og min venninne, rett og slett bare fordi jeg har slitt med mange ting, helse og angst, så dette har gjort at jeg ikke har hatt jobb og kunne spare opp penger. jeg og min venninne skulle gå på skole i thailand i januar 1 mnd (kurs) men jeg måtte avbestille dette fordi økonomien ikke strakk til.. dette er veldig synd, føler jeg aldri får vært med på noenting! dette hadde vært starten på noe nytt for meg, og betydd veldig mye. Dessuten har jeg utrolig lyst til å lære meg å surfe, alltid vært drømmen!

jeg er 20 år, og min epostadresse er helenechristensen@outlook.com

Hei.

Eg har lyst å ta med meg søstera mi, Hege, nettopp fordi ho er ein av mine aller bestevenner.

Eg har lyst at me to ska få oppleva nåke heilt fantastisk i lag, slik at me kjeme endå nærmare kvarandre.

Som alle andre søskenpar så har det oppstått ein del krangling mellom oss opp igjennom tidene (Hehe), men i dei siste åra har kranglinga uteblitt og me e faktisk blitt bestevenner:)

Me har faktisk begge vore innpå tanken å reisa på surfecamp, ho ville te Marokko og eg hadde tenkt meg te Portugal å, men det vart ikkje nåke av nåken av turane. Derfor hadde det vore supermoro å berre reist te Bali. Oss to.

Bali verkar som ein himmelsk plass og surfing e jo ein dødskul sport!

Har alltid hatt lyst te å læra meg surfing. Det er jo så tøft, moro, spennande, vanskeligt og skummelt. Alt på ein gong.

Men me e to jenter som teke slike utfordringar på strak arm;)

Eg er 17 og søstera mi er 19:)

elise.k@live.no

Dette hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse for meg! Jeg har alltid hatt lyst å lære meg å surfe, og på Bali hadde bare vært himmelen. Jeg ville tatt med meg kjæresten min, dette hadde vært utrolig koselig for oss to å få oppleve dette siden vi begge har dette som en drøm, både Bali og surfing. Kjæresten min bor i Bodø og jeg i Bergen, derfor ser vi hverandre dessverre ikke så ofte.. Men med denne turen hadde vi fått en hel uke med kvalitetistid og bare hverandre. Det hadde vært utrolig herlig, etter som vi bor så langt fra hverandre. Vi har aldri vært på noe stor ferie sammen heller, så dette hadde vært perfekt og en drøm som ville gått i oppfyllelse for oss begge.

Har likt facebook siden også!

Lapoints surfecamp på Bali ligger nord for Kuta og Legian i et område som heter Canggu.

Jeg er 18 og kjæresten min er 20. gurosoltvedt@hotmail.com

Krysser fingre, tær og at som er å krysse, satser på det beste :)

Jeg har utrolig lyst til å ta med bestevenninna mi på det her da det er en drøm som går i oppfyllelse! Vi har bodd i forskjellige land i et år og til sommeren gjenforenes vi endelig, hadde vært en perfekt mulighet til å ha det supert sammen! Reising er for oss begge to en stor glede og denne uka virker helt super. Vi er begge 17 år :)

Åh for en herlig konkurranse! Kan vel ikke skade å melde seg på her nei, hehe:D Vel det har seg slik at jeg og min beste venninne Emily Albertsen har snakket om en sydentur for oss to helt siden 8.klasse sikkert. Ingen av oss er jo 18 før i år, så vi har jo ikke akkurat hatt muligheten.. Men i sommer er jeg blitt 18 og vi kunne dratt, men ingen av oss har vel egentlig økonomien til det.. Såå derfor er jo dette en helt utrolig fantastisk mulighet for oss to og få drømmen om en sydentur sammen oppfylt! Jeg er som sagt 18 og Emily er 17.

anekarene@hotmail.com

Heii!

Hvorfor akkurat jeg og min venn "burde" få denne fantastiske opplevelsen er fordi jeg har hvertfall alltid ønsket å lære meg å surfe, elsker surfefilmer osv... Det hadde virkelig vært en opplevelse for livet å vinne dette, fordi ikke neste skoleår, men året etter det har jeg tenkt å gå på jæren folkehøgskole og velge surfing - men først må jeg finne ut om jeg virkelig vil det - så dette hadde vært en utrolig mulighet og opplevelse for meg og min venn!

Jeg er selv 17 år og jeg vil ta med venn som enten er 17 eller 19 år :-)

mail: erlelilleboe@hotmail.com

Lise Marie J.

Lise Marie J.

Hei, for det første må jeg bare si at dette var virkelig en helt fantastisk konkurranse. For en opplevelse det hadde vært å vinne denne turen!

Jeg har veldig lyst til å gi bestevenninnen min denne opplevelsen. Vi er begge 18 år, og vi har kjent hverandre hele livet. Hun er den sterkeste og beste personen jeg kjenner, og hun tenker alltid på andre før seg selv. Etter sommeren flytter hun til Bergen, og vi kommer da til å studere langt unna hverandre.

Både hun og jeg har alltid drømt om og lære å surfe, og det hadde vært helt utrolig å fått muligheten til å endelig gi henne sjansen til å lære det. Vi har aldri reist på en venninnetur sammen før, og dette hadde vært en fantastisk opplevelse for oss begge før vi starter på forskjellige skoler, og ikke kommer til å se hverandre så ofte.

Krysser fingrene og håper på det beste! :)

Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet denne turen til meg og kjæresten min. Kjæresten min har en kronisk sykdom som er veldig tung å ha med å gjøre, så per dags dato kan han ikke jobbe før til høsten mest sannsynlig, og dermed får vi ikke reist noen plass denne sommeren ettersom vi begge ikke har så god råd. Vi har snart vært sammen i 3 år, og vi har aldri reist på en ferie sammen. Pluss at jeg flytter til sommeren for å studere, og jeg vet ikke hvor ofte jeg får sett han da. Så å dra på denne ferien sammen hadde vært en super avslutning på sommeren før jeg drar bort.. :-)

Jeg skal reise fra kjæresten min i ett helt år. Reiser pågrunn av at pappa hadde fått jobb ned i brunei, så mamma mente at vi måtte støtte han og være med, for å gjøre han glad. Det å forlate kjæresten sin, og må nesten vudere å slå opp. Det er ikke akkurat det artigste. Har bare 5 måneder igjen til vi kan være sammen, og til mai har vi hvert sammen i 1 helt år. Utrolig men sant.

Jeg ønsker å vinne denne turen til meg og venninna mi, som begge er 18 år gamle. Vi har vært venner hele livet, og har flere ganger snakket om å dra et sted og lære å surfe. Ettersom jeg skal inn i militæret i slutten av sommerferien, ønsker jeg å tilbringe så mye tid som mulig med henne. Dette ville derfor vært en gylden mulighet for oss begge til å kunne oppfylle surfedrømmen, samtidig som vi får tilbringe masse tid sammen!

Krysser fingrene for at jeg blir den heldige utvalgte :)

mail: hilde_l.k@hotmail.com

Mail: fredrikkeschroder@hotmail.com

Hei! Lapoints surfecamp på Bali ligger nord for Kuta og Legian i et område som heter Canggu:):)

Jeg er 17 år og ønsker å ta med min bestevenn på 19! Vi er begge jenter og vi har i flere år hatt en drøm om å lære å surfe. Vi står på longboard fra før og ønsker nå en ny utfordring!!! Så på vår bucketlist 2014 står det at vi skal lære å surfe, så det hadde jo vert fantastisk å få lære nede i fine, varme Bali?:D

Hilsen oss; Fredrikke og Andrea<3<3

Hei!

Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten min Jeppe som er 23 år. Jeg er 17 år og blir 18 om en knapp mnd. (april) Jeg håper virkelig jeg vinner fordi jeg har alltid vært reise lysten og hatt en drøm om å dra til Bali! Jeg har desverre ikke fått reise så mye på ferie fordi mine foreldre ikke prioriterte det. Men nå som jeg snart er 18 så kan jeg endelig opfylle min drøm. Jeg går på skole så jeg har ikke fått skaffet meg en jobb, også litt på grunn av at det er vannskelig å skaffe seg en hvis du er under 18. Men jeg har desverre ikke penger til å reise noe som er veldig trist. Å vinne denne turen hadde vært en stor hjelp til å oppfylle min reise drøm :) Takk.

emiliejacobsen@hotmail.com

Selvfølgelig vil alle vinne en sånn konkurranse, å skulle begrunne hvorfor jeg skal vinne fremfor noen andre er vannskelig å begrunne. Jeg vet bare at jeg hadde satt uendelig stor pris på det. Jeg er en veldig eventyrlysten jente på 22 år å kunne ikke fått en bedre ferie enn dette. En helt syk premie å få for den som blir trukket ut! Jeg krysser fingrene :-)

Hei. Jeg og kjæresten min Ola har vært kjærester i tre år, og ønsker virkelig å dra på en slik type ferie sammen! Ola elsker alt som har med surfing, sol og strand og gjøre, og skulle gjerne bodd i en Bungalow på stranda hvis det var opp til han. Ola tar friår med jobb, mens jeg er stundent, det vil si, ingen av oss har nok penger til å bruke på en sånn tur. Ingen av oss vet hvor vi havner til høsten med tanke på jobb og skole, og all tid sammen er gull verdt. Vi ville satt stooor pris på om denne turen gikk til oss!! Ola er 20 år, mens jeg fortsatt er 19 i sommerferien.

- Iselin

iselin_klem@hotmail.com

For en rå konkurranse! Tenker som oftest at jeg ikke kommer til å vinne, men dette må jeg bare krysse fingrene for. Jeg har surfet med Lapoint i Stadt for et år siden, og bor nå i New Zealand og surfer så ofte jeg får muligheten. Med andre ord: jeg elsker å surfe, og det er absolutt noe jeg vil fortsette med. Jeg har møtt ei herlig jente som jeg nå vil kalle min bestevenn, her i New Zealand, og om knappe seks uker må vi si hadet til hverandre.. Det hadde vært utrolig gøy å møtest igjen i Bali, og helt perfekt å få surfet ilag. Vi er begge veldig eventyrlisten, og elsker å reise, så dette her hadde vært mitt i blinken for oss to. Og hun hadde nok satt veldig stor pris på dette!

- Silje Alette

siljealette@gmail.com

Så morsomt å åpne bloggsiden din å se akkurat denne konkurransen nå. De siste ukene har jeg sittet å lest litt om forskjellige steder der man kan lære seg å surfe. Jeg har tenkt lenge på å dra på surfe camp, og har veldig lyst til å overraske venninna mi ved å ta henne med på det! Vi trenger begge en pause fra den hektiske hverdagen vår, og å få muligheten til å dra til Bali og surfe hadde vært helt perfekt! Begge to har en drøm om å lære det, og vi elsker å reise og oppleve nye ting, så dette hadde vært en drømmetur. Hvis jeg kunne gitt dette i gave til venninnen min, så hadde jeg blitt så glad! (Kommer nok til å reise dit uansett om jeg vinner turen her, eller ikke!)

Jeg er 17 år, blir 18 i August :-)

Nadia_300896@hotmail.com

Rebecca Fjeld

Rebecca Fjeld

Heisann! :)

Vanskelig å begrunne hvorfor akkurat JEG skal vinne, siden det er så utrolig mange andre gode begrunnelser der ute. Men jeg prøver. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 år, og jeg kan helt ærlig si at vi aldri har vært på en eneste ferie sammen. Okei, joda, 3 dager på hytta med besteforeldrene, men ellers ingenting. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til syden eller noe i den duren med han, men med en ussel vaskejobb og utgifter er det ikke lett å spare nok penger. Derfor prøver jeg lykken her, ikke bare er det en ypperlig mulighet å komme seg vekk fra mas og jag, men, det å få sjansen til å lære å surfe er jo dritfett! Har aldri tenkt at det kunne vært mulig for meg, ei bygdejente fra Mesnali, men nå ser jeg at det går ann.

Krysser ihvertfall fingrene grossalt! :D

Dette hadde virkelig vært drømmen, men aller helst vil jeg vinne denne konkurransen for min tvillingsøster. Jeg har fått jobb i Oslo og flytter da 100mil(!!!) fra hun. Hun har jobb her oppe og kan derfor ikke flytte med meg. I fjor flyttet de fleste av våre venninner for å gå skole forskjellige steder i Norge og utland, så da jeg fortalte at jeg også skulle flytte ble hun veldig lei seg.. Vi er (obviously) veldig knyttet til hverandre og å da skal bo så langt fra hverandre vil bli veldig spesielt! En sånn her ferie hadde vært helt utrolig! Herregud, det ansiktsutrykket hun skulle ha fått hvis jeg hadde vunnet det her :D

Og surfing er jo også bare prikken over i'en. Mailen min er annasvarttjonneng@live.no og vi er 20 år :-)

Leiren ligger i Canggu, en landsby i Bali, Indonesia. Hvorfor akkurat jeg om min venninne skal få reise? Den personen som jeg ser på som min nærmeste venninne, Victoria, møtte jeg for tre år siden. Vi har opplevd mye ilag, men aldri noe utenfor byens grenser. Hun er den ene personen som kan få humøret mitt til å gå fra bunn til smil, og vi ler så utrolig mye sammen. Vi har lenge ønsket å dra til syden sammen, oppleve verden sammen, men har rett og slett ikke råd. Så å få reise på denne turen med henne ville vært en drøm. Begge er interessert i idrett, og surfing høres helt perfekt ut. Hun fortjener virkelig denne reisen også, hjertet hennes er godt som gull, og å kunne gi noe tilbake på denne måten ville bare vært supert!

Er 19 år, venninna mi blir 19 i april!

sofie_sletteberg@hotmail.no

Bali Lapoint camp ligger i det herlige Canggu. Hvorfor jeg og en venninne skal få reise er fordi:

Venninnen min og jeg har snakket om surfing så lenge jeg kan huske, og planen vår var at vi skulle reise til Bali etter at vi var ferdig med videregående skole. Men for et år siden fikk hun ME og det var umulig for henne å bli med. Etter alt som har skjedd så fortjener hun å å få en slik reise. Hun har blitt mye bedre å fortjener en ny start etter alt.

Jeg er 18 og det samme er venninna mi

camsol96@hotmail.com

Jeg vil så gjerne reise! Hvis jeg vinner vil jeg gjerne ta med meg kjæresten min. Vi er begge 21 år, og har snakket en stund om å reise langt bort. Begge har surfet en del, jeg har vært på Stadt og Borestranden et par ganger, men vi har enda ikke surfet sammen. Dessuten er moren min fra Indonesia, men jeg har aldri funnet tid eller penger til å dra dit enda. Det hadde vært helt utrolig om jeg vant! Da kunne jeg evt. tatt meg en tur til den andre siden av familien som jeg aldri har møtt.

Du kan kontakte meg på victoriabaden92@hotmail.com

Hei! for en utrolig bra konkurranse! :)

jeg og min bestevennine har vært venner hele livet, og en tur til Bali ville vært en utrolig fin tur før vi splittes til høsten da vi skal studere på helt forskjellige steder. Jeg virkelig elsker Bali og vil så gjerne oppleve Bali med henne! vi er begge 18 år (jeg blir 19 i Mai).

Malin Humlekjær

Malin Humlekjær

Hei!

Bestevenninna mi og jeg har vært bestevenner nå i 17år (10.april). vi har vært igjennom mye opp igjennom tiden og har alltid drømt om å dra på ferie sammen :) Vi har blitt splitta pga. skolegang og får ikke så mye tid sammen lenger noe som er utrolig dumt, så derfor hadde dette vært en utrolig stor mulighet til at vi får vært sammen og ikke minst møte nye mennesker! noe som vi begge er interessert i! vi er glad i å utforske nye ting og er kjent for å lage mye liv og morro :)jeg syns det hadde vært utrolig morsomt og ikke minst deilig og komme seg litt vekk fra kalde Norge til fantastiske Bali og drite oss litt ut når det gjelder surfing (klønete som vi er begge to haha)

jeg er 17år og besteveninna mi fyller 17 i april :)

malinsnurr@hotmail.com

Hege Charlotte

Hege Charlotte

Så gøy konkurranse da :) Så kjekt at du får lov til å holde så store konkurranser, :D

Jeg kan begynne med å skrive at jeg heter Hege Charlotte, er 18 år og bor i Bergen. (litt langdryg, men les alt, jeg kommer til poenget)

Jeg og bestevenninnen min Victoria,18 år, har lenge planlagt at vi skal flytte sammen. Vi er utrolig like og trives godt i hverandres selskap.

Det å flytte sammen med en bestevenninne tror folk er det beste som finnes. Her har du en person du trives med og kjenner bedre enn din egen lomme. Men sannheten er at det kan være veldig skummelt og risky. "Kommer vi til å bli lei hverandre", "er vi for like", "irritasjon", hvordan er det rett og slett og bo med hverandre?. Være med hverandre oftere enn vi er nå? Tenk om vi mister hverandre som venner? Dette er tanker vi begge har hatt.

Vi har prøvd å bo hos hverandre, men foreldre er alltid hjemme så da får vi ikke den selvstendige følelsen, og man følger jo foreldres regler under deres tak.Det blir derfor ikke like "fritt" til å gjøre som du egentlig vil og vi får ikke se hvordan hverandre virkelig er. Vi har også prøvd å planlegge sydentur sammen, for å kunne oppleve noe, være selvstendige og lære hverandre bedre å kjenne. Men til tross for all planlegging er vi fremdeles strandet i kalde Norge. Sydenturen er gått bort grunnet manglende penger eller rett og slett bare gått i glemmeboken.

Det å reise hadde for oss to vært en fantastisk mulighet, da dette også kan hjelpe oss å ta viktige og store avgjørelser senere i livet.Vi elsker sol, varme, bading og aktivitet. Det å ligge på en strand en hel dag uten å gjøre noe er vi for rastløse til. Så det å kunne lære å surfe, er jo bare dritbra og et stoort pluss!!!! Det å reise med andre mennesker, og bli kjent med nye folk gjør opplevelsen mye bedre og enda mer spennende.

Det er nok mange her i kommentarfeltet som selv, eller har en venninne, som har gått igjennom utrolig mye dritt i livet. Jeg kan ikke bruke denne begrunnelsen til at vi fortjener å dra på den reisen. Vi er to livsglade jenter som gjør det beste ut av situasjonen vi er i, og leter etter flere måter å leve livet for det fulle. #YOLO (klisje men det er sant. Du lever bare en gang, gjør det beste ut av det)

Selvfølgelig har vi også hatt perioder som ikke har vært like bra, men det er sånn det er å være ungdom, det er sånn livet er. Vi må alle over hindre underveis, noen små andre store, men det er på denne måten vi lærer på og blir tøffe til å ta imot det som kommer.

Vi har hatt utrolig mange gode, morsome og ikke minst pinlige minner, og flere skal det bli. Jeg håper at denne turen kan være et av mange minner og som vi kan fortelle barn og barnebarn om når vi blir gammel og grå med visdom og opplevelser som tyter ut ørene.

Tusen takk for at du/dere tok deg tid til å lese mitt forsøk på å vinne. Ha en fortsatt fin uke og helgen som kommer.

mvh Hege Charlotte ( hegecharlotteviland@hotmail.com)

Jeg vil overraske min veninne med en tur fordi jeg er så utrolig glad i henne. Hun er den beste og jeg vil virkelig oppleve noe slikt som dette med henne. Vi er begge under 18år så det ville blitt i Norge, men uansett hvor vi (eventuelt) drar vet jeg at det ville blitt tidenes sommer minne. Vi er virkelig knoll og tott, og det hadde vært utrolig morro å knolle og totte på et surfebrett! Fantastisk blogg forresten!

Mvh Nyima

nyima96@hotmail.com -----min mail adresse (Nyima Bruun)

nora.hjelde@hotmail.com-----min veninne (Nora Hjelde

Nettopp fått sansen for skateboard og longboard i en alder på 19 (snart 20) år! Syntes det hadde vært driiit fett å få prøve ut surfboard! Hadde vært kjempe kult å få dra dit med broren som som driver litt med snowboard. Deilig ferie og en liten "conection" tur med et familiemedlem jeg ikke ofte ser!

Bahar_94@hotmail.com

Jeg og min venn er begge 18 år (fyller 19 i år) og har kjempelyst til å dra på surfecamp sammen!

Dette har faktisk vært en drøm for meg helt siden jeg oppdaget Lapoint, og for 2 år siden sendte jeg mail til Lapoint og spurte om jeg kunne bli med på surfecampen i Portugal selv om jeg var under 18 og reiste alene, bare fordi jeg virkelig ville lære meg å surfe. Jeg fikk aldri råd til å dra den gangen, men jeg har alltid hatt drømmen i bakhodet og tenker hele tiden at jeg må få både råd og tid til det snart.

I år er ting litt annerledes ettersom jeg og bestevenninna mi går i tredje videregående, og vi skal skilles til høsten. Vi har tenkt lenge på å få reist en plass sammen i sommer som vi virkelig har lyst til og gleder oss til, og hvor perfekt hadde det ikke vært om vi kunne både få reist til varmere strøk sammen som vi ønsker, I TILLEGG til å lære oss å surfe?! Surfing og vannsport er noe vi begge elsker, men som vi aldri har hatt muligheten til å prøve noe særlig ut, og det hadde vært så fint om vi kunne fått oppleve dette sammen.

Klem fra Idun

min mail: idun_kilaas@hotmail.com

Min venninne: amalieforfod@hotmail.com

Jeg og min besteveninne har kjent hverandre så lenge jeg kan huske. Hun er desverre et år eldre, og når hun begynte på vgs i fjord høst var vi redde for at vi skulle miste kontakten. Heldivis er vi enda minst like gode venner som før, og siden vi begge lenge har ønsket å lære å surfe håpet jeg at dette hadde vært en muligheten til å "feire" at vi fortsatt er bestevenner. Å reise på surfecamp nå hadde i tillegg vært veldig positivt, siden vi har planlagt å reise på en camp utenlands når vi blir eldre.

Jeg er 15, og hun er 16

Stine.nevland@me.com

Åå for en utrolig opplevelse å få med sin beste venn!

Jeg vil gjerne fortelle hvorfor jeg syns min beatevenn og jeg fortjener denne turen!

Desember i fjor flyttet jeg fra alle vennene mine, noe som var veldig trist. Heldigvis er det bare 50 minutter unna med buss, men det hele er likevel vanskelig i forhold til at skolen slutter halv fire så og si alle dager og jeg ikke er hjemme før halv fem, avhengig av om jeg rekker bussen eller må vente 30-45 minutter for riktig buss.

Det at jeg flyttet har gjort at jeg har mistet kontakt med en av mine aller beste venner. Vi ble beatevenner i niene klasse og klikket sammen med en eneste gng. Et år senere fant vi ut at vi lå samtidigi på fødestua på tønsberg sykehus, ettersom hun ble født 24.feb, og jeg 26.feb. Kanskje det var her vi først så hverandre, for det føles virkelig som om vi har vært venner utrolig lenge og jeg kan ikke beskrive hvor ufattelig glad jeg er i Amalie! Hun er virkelig den beste, og det vet jeg forsi vi kan få pusteproblemer grunnet for mye latter, kun av å se på hverandre og forstå at vi tenker noe morsomt.

Det er så alt for synd at vi nesten aldri får vært sammen, og når vi først er sammen, koser jeg meg masse, men så glemmer jeg hva vi gjorde forrige gang vi var sammen, fordi det har vært så lenge siden. Vi trenger mer tid sammen og jeg vet at en slik tur som dette, oss to, på en så morsom reise, ville vært prima og toppen av kransekaka. Virkelig.

I tillegg lever vi ikke i stor rikdom, så ferier uten om Norge skjer svært ofte, men når det førat skjer koser je meg masse, og sikkert hun også. Men likevel er vi da også fra hverandre... Enda lenger fra hverandre...

Jeg hater å høre fra Amalie at hun savner meg, at vi må finne på noe og at vi må se hverandre oftere. Selv om vi i tillegg går på samme skole, ser jeg hun kanskje to ganger i uka, på grunn av alt akolearbeidet på de to forskjellige linjene vi går. Det er så trist at det skal være sånn. Nå skal kanskje linja jeg går på også bytte til en annen skole, fordi det er for liten plass i bygget Amalie går...

Jeg mener derfor en slik tur ville vært mer en en drøm, et ønske og et håp. Det ville betydd så utrolig mye og jeg kan med hånda på hjerte si at hun ville gråtet av glede helt til vi kom frem, om jeg fikk beskjeden om å ha vunnet.

I tillegg passer det så supert i og med begge to akkurat har fylt 18 år! Dette ville jo vært den beste bursdagsgaven å få sammen uten tvil! 24 og 26 feb 1996! Yes!

Vil hvertfall takke for muligheten og takke for at du/dere leser denne kommentaren. Takk.

Håvard kongstein.

MathildeOrlich

MathildeOrlich

Åh, jeg lå akuratt å drømte om ferie,da jeg kom over dette innlegget! Det er jo midt i blinken! Det siste halvåret har vært ganske tøft..Storesøsteren min, Amanda fikk diagnosen Mesoteliom og har vært inn og ut av sykehus siden da. http://amandaboble.blogg.no/1386542816_sykdommen.html

Av og til, egentlig ganske ofte blir jeg fjern i blikket og helt alene i meg selv. Det eneste jeg vil er å dra langt, langt bort..Ikke noe sykehuslukt, leger, skole, lekser, familie, bare surfe på bølgene!

På sommerleir for mange år siden var Amanda(søster) og jeg på Jæren å surfet. Det er noe av det morsomste jeg har gjort! Det var utrolig vanskelig, men følelsen du fikk når du greide å stå, bare to meter kanskje, var helt vidunderlig! Det var en slags lykkerus! Jeg har så lyst til å oppleve den følelsen en gang til! Med en av mine beste venninner som alltid er der for meg og for meg til å le. Vi er 18 begge to.

Hilsen to eventyrlystene jenter som vil komme seg ut i verden:)

Mathilde.orlich@gmail.com

Hei,

Jeg har veldig lyst å vinne surfetur til Bali, mest med tanke på tvillingbroren min, som også er min bestevenn. Det siste året har vært veldig tøft for tvillingbroren min, av mange forskjellige grunner. Jeg har også bodd i USA det siste året, og vi har ikke fått sett hverandre på lenge. Han hadde også en drøm om å dra til utlandet et år, men hadde ikke muligheten.. Selv synes jeg det har vært tøft å være så langt borte, når triste ting skjer hjemme og jeg ikke har muligheten å stille opp på den måten jeg vil.

Jeg tror en uke på Bali, hadde vært perfekt overraskelse å gi til broren min, ettersom han elsker alt som hetter fart, morro, opplevelse og reise. Vet også at han har en stor drøm om å lære å surfe!

(Vi er begge 18 år)

Jeg har rett og slet lyst til å ta med meg min god venninne med på en helt fantastisk opplevelse som vi begge kan dele når vi kommer hjem. Vi har aldri surfet før, men står begge på longboard av og til. Vi er begge 16 år og er full av gled og latter med mye energi.

Har alltid hatt lyst til å prøve meg på surfing!

Hadde vært en utrolig og ikke minst spennende opplevelse. Har aldri vært i syden før eller opplevd noe "stort". Så hadde vært fantastisk å faktisk kunne oppleve noe så unikt og hatt tidenes ferie noensinne, med bestevenninnen ved min side. Føler det er på tide å leve livet, og oppleve noe nytt. og en bra start på det kan ikke bli noe bedre enn Bali!

Begge er 18 :-) millo_96@hotmail.com

Jeg eg 18 år mens venninnen min er 19 år. Jeg har selv surfet litt før både hjemme i Norge og litt i Portugal, men jeg har aldri vært på en av Lapoint sine camper før, og det er noe jeg har ønsket meg kjempe lenge. Men jeg har ikke råd til og betale det. Venninnen min har også surfet en et par ganger i Norge men hun får det ikke helt til, hun har derfor veldig lyst til og lære seg dette. Det ville vært en drøm for oss begge og vinne dene konkurransen fordi vi er begge veldig gira på og komme oss vekk fra Norge og norske bølger, og vil heller til sol og vamre for og fange noen tropiske bølger :) Vi håper dere velger oss!

kari_n_1@hotmail.com

Jeg er 18 år, mens kjæresten min er 21 år. Han bor i London mens jeg bor i Norge. Det pleier å gå mange uker før vi får sett hverandre, og de gangene vi får sett hverandre er det MINST I 3 dager og NULL ALENE TID. Jeg har 4 SMÅ søsken og bor i et lite hus, tett i tett... Det er virkelig krevende, I allefall hvis vi vill være alene sammen med kjæresten din som du ikke har sett på mange uker. Hvis jeg er hos han i London, så er det samme greiene. Og I tilegg så går jeg på skolen, som er ekstra krevende. Vi har hatt lyst til å reise, men sliter med økonomien. Alene tid og ikke minst en HEL uke med kjæresten ALENE, er virkelig drømmen. Marihuynh@hotmail.com

Jeg vil gjerne vinne denne reisen med venninen min siden vi er to reiseglade jenter! Jeg har alltid hatt lyst til å reise jorden rundt, men jeg er fortsatt ung, og har ikke helt den rette økonomien til det. Et av stedene jeg har på listen min over steder jeg skal besøke er bali,og da må jeg jo ta denne sjangsen å melde meg på. Jeg vil utforske landet, jeg vil se verden, jeg vil reise - og spesielt med min beste venn, som vil dette like mye som meg. HJELP EN REISEGLAD JENTE MED Å OPPFYLLE DRØMMENE SINE! :)

Stine Fjermestad

Stine Fjermestad

2013 var et år med mye sykdom for meg. Depresjonen og anoreksien tok nesten livet mitt, i dag er det faktisk et under at jeg lever. Likevell sitter det enda i meg, og den stressende hverdagen sliter på. Sykdommen har ødelagt vennskap, skolegang og livsglede. Jeg ønsker derfor så inderlig å vinne denne reisen til et fantastisk område med "rolig tempo". Noe motiverende og fristende å se frem til. I tillegg vil jeg ta med en venninne og pleie vennskapet vårt, som ikke er like enkelt i den Norske hverdagen. Siden jeg har vært syk har ikke inntekten min vært god nok til at jeg kan reise bort og ta meg en liten "pause" fra alt.

Jeg og min venn er 18 år (95-modell)

stinefjerm@msn.com

Jeg og min venninne er 18, blir 19 år i år. (født i 1995)

Vi ble først kjent for tre år siden og har helt siden da holdt sammen i det meste. Vi har veldig like interesser. Noen av dæm passer veldig godt til en slik konkurranse slik som dette. Vi liker begge å ha det gøy, reise, gjøre og lære noe nytt. Noe av det vi har snakket lenge om å gjøre er å dra på reise for å lære oss å surfe. Dette er et ønske som er veldig sterkt. Vi går vårt siste år på videregåendeskole og har derfor tenkt at i sommer må vi gjøre noe som vi aldri vil glemme. Vi har snakket om å reise sammen i sommer før vi blir splittet med forskjellige valg av skole/militær. Det eneste problemt vi har er litt mangel på penger og klare å bestemme oss for hva som frister mest. Når vi leste dette bestemte vi oss med en gang for å melde oss på. Hele oppleget virker utrolig spennende og lærerikt. Absolutt et minne for livet om vi fikk dratt!

Mange håpende klemmer fra Amalie

min e-post: amalieforfod@hotmail.com

Min venninnes: dun_kilaas@hotmail.com

Vi har sykt lyst til å vinne denne konkurransen fordi vi rett og slett ikke har penger akkurat nå til å kunne dra på tur. Første gang jeg så "lapoint" var på Marcus Ek sin blogg i 2009/2010 tror jeg det var, og etter det har jeg alltid hatt lyst til å dra med lapoint.

Hadde vært king å få overrasket bestevenninnen min med en tur til BALIII!

Btw, vi er 18 år begge to.

jeg skulle gjerne tatt med meg storebroren min til Lapoint! han er ferdig på videregående til sommeren, og flytter. Å dra til Bali sammen hadde vært en bra mulighet til å få et sterkere forhold før han flytter og vi ikke vil se hverandre like ofte?

Broren min skater og jeg står på penny/longboard og vi har pratet om hvor digg det hadde vært å dra til California og surfe, men Bali virker jo helt konge! håper vi kunne vunnet:)

Jeg er 16, han er 18

annetuva@me.com :)

Jag vill ta med min syster, Julia, på denna otroliga upplevelse!!! Det var länge sedan vi hittade på något tillsammans och det skulle vara riktigt roligt att få ta med henne på detta.

För ungefär 6 månader sedan blev min syster gravid, utan att veta om det, hon kände att hon inte var redo än att ta hand om ett barn, så hon valde att göra abort. Barnet hade blivit lite större än 1dm så det hade ju hunnit gått några veckor. Efter hon gjort detta har hon varit en aning nedstämd och därför vill jag ta med henne på det här. Det känns som att hon kommer uppskatta lite "syster-tid" efter vad hon gått igenom, och även för att vi aldrig hittar på något tillsammans!

Julia är 19 år och jag är 17 år

mollyblombergs@hotmail.com

Jeg heter Polina Hermandsen, jeg er 18 år gammel, og min vennine Anja er 17 år gammel.

Jeg vil så gjerne vinne denne konkurransen for meg og min vennine, fordi vi aldri har opplevd noe slikt sammen. Vi har vært bestevenner, nære som søstre i over 5 år, og har prøvd å planlegge flere reiser til utlandet sammen. Men dessverre, alle gangene har det ikke blitt noe av av forskjellige grunner, noe som har gjort begge to veldig skuffet. Til sommeren 2014 hadde vi igjen planlagt en reise, men denne ble også avlyst.

Så jeg vil gjerne vinne det her, ikke bare for min skyld, men også får min vennines skyld. Jeg vil så gjerne overraske henne med noe flott som dette, og endelig få et minne for livet. I tillegg er jeg utrolig interessert i surfing, men har dessverre aldri hatt muligheten til å faktisk lære meg det.

I fjor var jeg på utveksling i New Zealand (sjekk ut bloggen min:) ) og der begynte jeg å surfe. Det var noe av det beste jeg noensinne har gjort og jeg begynte å surfe nesten hver dag. Nå kan jeg ikke gjøre det lenger fordi det ikke er muligheter til det her hvor jeg bor og jeg savner det hver dag! Alt jeg drømmer om er å dra på surfecamp og kanskje også flytte til et surfested i framtiden! Det hadde vært fantastisk å vinne og vil så gjerne ta med venninnen min Anne-Margit også. Hun har såvidt prøvd seg på surfing og syntes det var kjempegøy. Hun hadde blitt så glad hvis vi kunne fått denne muligheten og hvilket sted er finere enn Bali? :) Reiselysten brenner like mye i venninnen min som meg, vi snakker alltid om å reise langt av gårde sammen.

Synes dette er en fantastisk konkurranse og unner vinneren det, uansett hvem!

eposten min er hanna.strandvold@gmail.com og vi er 18 og 19 år gamle.

Henrik Kalvik

Henrik Kalvik

Vil på denne reisen for å oppleve noe nytt, samtidig som det er en bedre avslutning på 13 års skolegang enn russetiden vil bli, og et avbrekk før 6 år til med skole skader ikke. Jeg er 18 og kompisen min er 18. Mail: henrik.kalv@gmail.com

Jeg vil ta med min vennine til Bali på surfcamp fordi det er en drøm hun har hatt over en veldig lang periode! Jeg har så utrolig lyst til og oppfylle dette ønsket for henne! Hun er den mest fantastiske venninne en jente som meg noen gang kunne bedt om, jeg vill gitt så mye i verden for og få muligheten til og gi henne dette! Være der og se reaksjonen hennes og virkelig glede henne!

Du har en fantastisk blogg og det er så hyggelig at du vil gjøre noe som dette for ig gjøre andre glade! Stå på maddepaddee😘

Likt og sendt!

Jeg har veldig lyst på surfecamp uansett hvor det er. Har lest mye om forskjellige campen både i Norge og i utlandet. Har aldri prøvd det å surfe, men elsker å stå på snowboard. Jeg vil ta med meg en venninne som betyr utrolig mye for meg. Vi deler forskjellige interesser, men det å reise på en surfecamp ville blitt nytt for oss begge og kanskje en "ting" vi kunne ha hatt sammen. Begge er utrolig glade i å reise, så reiselysten er der. Dette ville vært en super opplevelse! Bestevenninnen min er 18 og jeg er 17 (fyller 18) :-)

Jeg vil ta med meg besteveninna mi til Bali, fordi det er noe jeg vet hun har utrolig lyst til! Hun har alltid snakket om å, spesielt dra til Bali for å surfe. Dette er så klart noe jeg også har veldig lyst til! Men er det noen jeg mener fortjener dette, er det faktisk bestevenninna mi. Hun er virkelig verdens beste! Og jeg har så lyst til å glede henne ved å, (hvis jeg vinner konkurransen) dele dette med henne. Det hadde faktisk vært så sykt. Haha, sitter å drømmer meg bort jeg nå..

Jeg blir 18 nå i april, og stine blir 18 å oktober :) Jeg har likt facebooksiden dems, sendt e mail og håper egentlig bare på å bli valgt ut!! Mail-adressen min er martheea@hotmail.com :D

Martine Julianne

Martine Julianne

Surfer til vanlig i Lofoten men er i grunn ganske lei av den tvangstrøya av en våtdrakt så hadde vært digg å kunne slenge den bort å spre vingene på bølgene i Indonesia!! Har også fått nytt brett som kunne vært fett å prøve ut der!

Marius Kristiansen

Marius Kristiansen

Hei!

Jeg og min venn vil gjerne vinne denne turen til Surfcamp fordi å surfe er noe jeg alltid har hatt lyst til og blir pro i. Men her i Norge er det ikke så ideelt å surfe. Har vært i Thailand et par ganger og prøvd å surfe der, men uten instrukser og tips ble det litt vanskelig, men den ene gangen jeg surfa bølgen ut var helt sykt fett! Aldri hatt en sånn fri og god følelse noen gang.

Å vinne denne turen ville ha vært en stor hjelp. Jeg har en stund nå tenkt på å flytte til Hawaii eller en lignende plass og åpne en surf shop å leve av det. Surfe dag inn og dag ut! Bare ta livet helt med ro! Og med denne turen da, kan jeg få prøvd å surfe ordentlig, lære meg tips og tricks og få tatt en avgjørelse på om surf shop på Hawaii virkelig er drømmen! Noe jeg tror det er! :D

Blir 21 i år begge to! ^^

Mailen min er: Mariusjsk@hotmail.no

Jeg og min venninne er begge 19 år. Jeg vil gjerne vinne denne turen så jeg kan ta med meg min venninne på en ferie! Vi har planlagt å dra på en ferie til varmere strøk lenge, men siden det er ganske dyrt har det aldri blitt noe av. Vi har vært venner nå i 15 år, og å få tilbringe en uke med henne og i tillegg lære oss å surfe hadde vært så fantastisk kult! For 3 år siden flyttet jeg 100 mil nord, fra venninna mi. Så vi ser hverandre utrolig sjeldent, derfor hadde denne ferieturen passet perfekt, for da kunne vi hatt det fett i en hel uke sammen!

Mail: Ralvsing@hotmail.com

Hei! Jeg er 19 år, og jeg vil ta med meg veninna mi Kristina. Kristina og jeg møttes første året på høyskolen, og Kristina har nå valgt å avslutte studiet og starte på noe nytt! Jeg flyttet til Bergen alene, og Kristina dro meg med i vennegjengen hennes og har hjulpet meg utrolig mye! Det at hun skal slutte på studie jeg går stresser meg sykt mye, og jeg vil derfor ta henne med til Bali for å gi studieåret vi hadde sammen en god slutt vertfall! Jeg har tro ikke jeg kommer til å miste henne som venn, men alt hun har hjulpet meg dette året så fortjener hun en gullmedalje! Til sommeren er vi begge blitt 20 år også, og det å reise til et varmt sted er noe vi begge har lyst til men som studenter møter vi en stor hindring!

Mail: jorunn.rones@gmail.com

Hei!

For snart 1 år siden flyttet venninnen min langt unna meg for å gå på skole. Det er en veldig bra skole så jeg er selvfølgelig glad på hennes vegne. Hun vil alltid være min bestevenninne, men vi har etter hvert utviklet veldig forskjellige liv. Vi har ett godt vennskap, men vi kunne virkelig trengt denne turen nå. Ikke bare fordi det ville vært en fantastisk opplevelse, men også fordi jeg gjerne vil ha skapt nye minner med henne. Det hadde vært så utrolig kult å kunne overraske henne med dette, for hun er et virkelig herlig menneske som har støttet meg gjennom mange tøffe perioder.

Vi er begge veldig aktive og elsker utfordringer, så en surfeskole ville truffet midt i blinken for oss!

Krysser fingrene!

Min venninne er 18 år, og jeg fyller 18 den 26.april.

Mail: annhaugeroy@hotmail.com

Julie Eileen Larsen

Julie Eileen Larsen

Dette hadde vært en helt syk opplevelse! Jeg er 18år gammel og hadde vært helt sinnsykt kult og ta med bestevenninnen min, som også er 18. Vi har vært bestevenner siden vi kom i samme klasse på barneskolen og ungdomskolen. Når videregående kom begynte hun på en annen skole ett stykke unna og var vanskelig og finne på så veldig mye. Vi er fortsatt bestevenninner men har sjeldent tid å treffes så ofte som før pga avstand og mye skolearbeid.

Etter sommeren skal hun reise og flytte og studere i Danmark, så det hadde vært en sinnsykt herlig opplevelse og gjøre dette med henne før hun drar! :-)

Vi begge elsker utfordringer og være i aktivitet, og det å få lære å surfe i fantastisle Bali hadde vært en drøm komme i oppfyllelse for oss begge! :D

Julieeil@hotmail.no

Å få tilbud om å dra til eksotiske Bali sammen med bestevenninnen min hadde vært en drøm, men ikke noe jeg fortjener mer enn noen andre. Bare selve opplevelsen å tilbringe tid sammen med ei som står meg nært - det er det beste av alt. Men god mat og muligheten til å surfe - det hadde vært fantastisk!

Til høsten skal jeg flytte sørover til min kjære i Oslo, og ta siste året på VGS privat - så lommeboka kniper veldig. Jeg innbiller meg derfor at jeg er i sparemodus *kremt* heheh. Jeg blir å jobbe hver eneste ledige dag i sommer for å kunne betale skolepengene, og tar meg derfor ikke tid til så mye annet enn omtrent to uker fri.

Venninnen min er 18, og jeg blir 18 i slutten av Mai :-)

Maria Nyhammer Larsen

Maria Nyhammer Larsen

Hei.

Campen til Lapoint ligger på Bali, Costa Roca, Marokko, Portugal, Stavanger og Sri Lanka.

Jeg vil ta med kjæresten min, han er min aller beste venn og han gjør alt for meg. Har elsker meg med hele sitt hjerte, og jeg føler ikke jeg gjør noe for å vise han at jeg elsker han også. Derfor vil jeg ta med han til dette fantastiske stedet :D Vi fortjener denne reisen for at jeg skal få vist han skikkelig hvor glad jeg er for at jeg har han.

Mailen min er mia__94@hotmail.com og både meg og kjæresten min har bursdag på samme dag, så begge er 20 år!

På denne fantastiske reisen ville jeg tatt med meg bestevenninnen min. Vi er to jenter på 18 år som har har et helt fantastisk vennskap. Er det noen jeg unner denne reisen, så er det henne. Hun er et helt fantastisk menneske som står på hodet for å hjelpe alle rundt henne. Hun setter alle foran seg selv til en hver tid. Hun har alltid vært der for meg, uansett hva. Hun har selv vært gjennom utrolig mye kjipt de siste årene, så nå er det på tide å oppleve noe sinnsykt kult og fett sammen. Det hadde vært helt utrolig å kunne få gjort noe som dette med henne. Det er noe hun hadde satt stor pris på og hatt stor glede av. Det er noe vi begge har drømt om lenge, men aldri har hatt råd til. Vi er begge veldig eventyrlystne og veldig sportslig interessert. Over sommeren flytter vi begge hver vår vei for å gå på skole. Bali hadde vært den mest perfekte avskjeden.

Jeg har en venninne som har hatt et veldig tøft år, med masse motgang. Hele livet hennes ble snudd på hodet. Vi har hatt mange opp- og nedturer sammen så jeg føler at vi begge hadde hatt godt av å komme oss vekk og få prøvd noe vi aldri har prøvd før. Surfing ser utrolig kult ut, og vi elsker å prøve nye ting! Vi går siste året på vgs og skal kanskje flytte bort fra hverandre etter sommeren, så derfor hadde det vært fantastisk med en skikkelig fin opplevelse sammen før dette skjer.

Vi er begge 18 år, blir 19 dette året.

Super bra konkurranse! :D

Ah, dette er noe av det verste jeg vet... Jeg kan ikke helt forklare hvorfor jeg og venninnen min skal vinne over alle andre håpefulle jentene, men det hadde vært en helt sinnsyk opplevelse! Vi har kjent hverandre i snart 3 år, og har vært bestevenner siden da. Fra vi ble ferdige på VGS i fjor, har hun flyttet til Berlin, og jeg flyttet til Brasil. Jeg har nettopp flyttet hjem, noe jeg HÅPER hun også gjør snart. Savner henne helt sykt, og som jeg sier; er hun den andre halvdelen av appelsinen min. Vi har reist en del sammen, og det er alltid like gøy. Samme hva vi gjør, så lenge vi er sammen er det alltid like fett.

Men siden vi begge har gått videre med livene våre nå, har det blitt en syk forandring og utrolig kjipt å kun se hverandre typ to ganger i året. Vi begge står på longboard, så surfing er forhåpentligvis vårt neste steg, og et steg i riktig retning mener jeg! Hehe. Selv om hun ble oppvokst i Molde, og jeg i Rio de Janeiro, har vi alltid hatt de samme drømmene, og surfing er noe vi begge har drømt om å lære vi var småe barn!

Hadde vært en helt syyyk opplevelse og den perfekte avskjeden på friåret før vi begynner på høyere utdanning og sannsynligvis ser hverandre enda sjeldnere.

Jeg er 20 og hun er 19 år (blir 20 den 15. april, ironisk nok!)

Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun "forlater" meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!

Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun "forlater" meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!

Mail: ninat26@hotmail.com

Vi begge er 18 år :-)

Hvis jeg vinner denne konkurransen, vil jeg gjerne ta med kjæresten min på tur til Bali. Vi går begge tredje året på videregående og har snart nye utfordringer foran oss. Jeg bor i Ålesund, men flytter til Tønsberg til høsten for å studere. Kjæresten min blir dessverre igjen i Ålesund fordi han etterhvert skal i militæret. Derfor hadde det vært en perfekt "avslutning" før jeg flytter fra ham - han har dessuten vært på LaPoint campen i Portugal med idrettsklassen sin.. og maser hele tiden om at jeg mååå være med en gang! Fordi han koste seg så mye og at det var sååå kjekt!! Dessverre har vi ikke økonomi til å dra på tur sammen i år - fordi jeg må spare penger til studiene..

Vi har vært ilag i 2 år nå, og denne gutten gir meg sommerfugler i magen hver gang jeg ser han <3 Hvor perfekt hadde det ikke vært å overraske kjæresten med surfecamp til Bali rett før jeg reiser fra han?.. Da ser han forhåpentligvis hvor mye jeg setter pris på han :)

*Jeg krysser fingrene*

epost: ulstad-95@hotmail.com

alder: 19 år

Benedikte B Pettersen

Benedikte B Pettersen

Herlighet for en herlig konkurranse! Jeg har alltid (så lenge jeg kan huske hatt en drøm om å dra til utlandet å surfe. Det hadde vært helt uvirkelig om jeg hadde fått muligheten. Jeg har ingen penger nå til å gjør som jeg vil etter dette 3 året på videregående, og ser ingen annen mulighet enn å måtte gå skole eller jobbe. Jeg har prøvd mange idretter men surfing er noe jeg ikke har hatt sjansen til ennå. Jeg har så lyst til å ta med meg en av mine bestevenniner, som har hjulpet meg gjennom mange tunge stunder i livet mitt og er der og gjør hver dag så mye bedre. Hun er eventyrlysten også, og har heller aldri surfet men har veldig lyst til det (hun vet ikke at jeg melder henne også på denne konkurransen) så om jeg hadde vunnet hadde dette vært som en gave for både meg og henne. Vi er begge 18 år, og blir 19 til høsten. Jeg kan ikke si annet enn lykke til med trekninga på denne awesome konkurransen :)

epost: benediktebpe@hotmail.com

Hei

Jeg ønsker å vinne denne konkurransen for å få en "reunion" med en av mine beste venner jeg fikk når jeg gikk på skole i Dominikanske republikk. Da satt vi på hvert vårt brett i bølgene og drømte om å dra på reunion på Bali, hvor vi kunne surfe og danse og flire i samme miljø som vi ble kjent i. Og etter mye skole, jobbing, leilighetskjøp de siste årene, så har det desverre ikke blitt mye til overs for å få gjennomført en slik tur. Nå synes jeg sansjen!

Kos deg på tur, jeg er dødssjalu! Du kommer til å bli hekta på bikinisurf, det er livet!

Alle turer jeg har planlagt etter jeg lærte surfing har blitt lagt til en surfspot;)

Hanne Øby, 29 år.

epost: heoby@hotmail.com

En gang hadde jeg en drøm,

Jeg møtte endelig min beste venninne, etter et år fra hverandre. Jeg hadde bodd i USA et år og det var så godt å endelig se henne igjen. En blogger hadde hatt en konkurranse på bloggen, og blant de flere hundre deltagerne hadde jeg tatt sjangsen. Jeg hadde ikke turt å håpe, men jeg tok sjangsen fordi tanken på å dra med min beste venninne, til Bali, et sted fult av en spennende kultur og natur, og et sted vi kunne bruke alle dagene på å være aktive, lære å surfe, ta opp fra det ene kurset jeg en gang hadde tatt, leve i nuet. Bare tanken på å få overraske min beste venninne etter et år, og en vanskelig start på året hadde vært fantastisk

Takk for at du gir oss muligheten til dette!

Fyller 18 i mai

oda-andersen@hotmail.com

Hvem drømmer ikke om Bali? Jo jeg tror alle gjør det. Jeg elsker å reise, men må dessverre reise med en som er over 18 år. Jeg blir alltid knyttet til at jeg må reise med noen siden jeg er mindreårig, og det stopper meg litt når det kommer til reising, for da må den personen jeg reiser med ha penger og tid. Men NÅÅ får vi jo opphold på selveste drømmeplassen Bali en hel uke. Jeg tror mamma hadde blitt urolig glad hvis jeg plutselig kommer hjem en dag og sier at jeg har vunnet et opphold på Bali. Ting hjemme er litt kaos for tiden, derfor hadde det vært utrolig deilig å tatt en uke fri fra det som kalles hverdag og jobb. Det er jo en grunn til at jeg faktisk orker å sette meg ned å skrive dette, og det er rett og slett fordi jeg finner en glede i meg selv når jeg reiser. Jeg elsker også å oppleve nye ting, og altså surfing? Det er jo alles drøm.

Surfecamp på bali må være på toppen av ''must do's'' i livet. Kjæresten min har vært i militæret dette året (noe han er frem til sommeren), så å kunne reise på en slik drømmeferie med han (når han endelig er ferdig) ville vært helt utrolig! Vi har faktisk pratet på både surfing og studere ett-eller-annet sammen, så surfeskole ville vært perfekt! Vi er begge ordenlige livsnytere, sporty og eventyrlystne, så dette ville vi begge elsket. Det hadde vært veldig gøy å dele dette med kjæresten min og kunne gi han dette.

Håper vi vinner, og krysser fingrene fram til 15.april!

(vi er forresten begge 20år)

tina.h@live.no

DET SER JO BARE HELT FANTASTISK UT!! Jeg er ei jente på 20 år som elsker aktiviteter med fart og spenning, på vinteren elsker jeg å stå på snowboard, og jeg har alltid hatt lysst til å lære meg å surfe! Saken er den at jeg (som mange andre studenter) ikke har råd til denne Balicampen.. Hvis jeg hadde vunnet, så ville jeg tatt med min storesøster :) Hun er 29 år (men sporty og med på alt!), og har 4 barn. Hun ble gravid med min eldste niese da hun fortsatt gikk på vgs. og ble på en måte tvunget rett inn i voksenlivet med alt av ansvar og rutiner som det innebærer. Hun er min eneste søster og har alltid stilt opp og vært der for meg. Trenger jeg noen å snakke med om kjærlighetssorg eller hva som helst, så er hun der og støtter meg og kommer med gode råd. Jo eldre vi har blitt, jo tettere og bedre forhold har vi fått, og jeg føler ikke i det hele tatt at hun er 9 år eldre enn meg fordi vi har det så gøy sammen! Hvis jeg vinner denne turen kunne jeg tenke å ta med meg henne på en aldri så liten "husmorferie", bare oss to sammen, i surfeparadiset Bali :) En skikkelig jentetur med surfing, soling og mye sosialt!

Jeg var på lapoint sidste år og det var fantastisk! Nu, jobber jeg I hemsedal hvor min kæreste lærer mig at snowboarde. Derfor ville jeg elske hvis vi vandt og vi kunne komme til lapoibt så jeg kan lære ham at surfe. Vi er begge 22 og trænger til en ferie sammen efter en vinter med god sen og inden vi går i gang med at studere.

hilsen danskeren!

A dream come true?

A dream come true?

Hei! En fin blogg du har, Madeleine :-)

Utrolig gøy at man kan vinne en slik premie. En premie som kan gi knall gode opplevelser sammen med en man er glad i. Jeg(23) vil gjerne dra til Bali sammen med min kjære venninne, Ana(22). Vi har alltid hatt et ønske om å reise sammen, men på grunn av penger har vi ikke fått dratt. En slik premie gir oss muligheten til å ha rike opplevelser sammen! :-)

Takk skal dere ha for at dere gir muligheten til å vinne noe slikt.

Navn: Sarika Paul

epost: sarika_paul@live.no

Eirin Rasmussen

Eirin Rasmussen

Jeg (18 i april) ønsker å kunne gi min aller beste venn, Camilla (18) en minnerik og syk opplevelse, og Bali er bare helt perfekt! Jeg var selv på Stad med lapoint i sommer, og det å lære å surfe og fange en grønn bølge var en helt utrolig opplevelse og et rush uten like! Jeg har så lyst at Camilla skal få oppleve det samme adrenalinet og gleden ved å surfe, og helt siden jeg ble bølge-frelst har jeg lengtet etter Bali. Jeg hørte så mye positivt om Bali av våre supre instruktører, at dit må jeg bare dra en gang. Jeg har absolutt verdens beste venninne. Hun gir meg så mye, og jeg har så lyst å gi noe tilbake. En slik premie ville vært en bra oppmuntring, for alt det tunge og tøffe hun går igjennom nå. Til tross for hennes utfordringer støtter hun opp rundt vennene sine, og hun fortjener virkelig denne turen.

Tusen takk for en fet konkurranse, håper på det beste! Hang loose!

e-post: eirinhelene@live.no

Alder: Camilla, 18 år. Eirin, 18 år den 23. april. (dvs. innen vi evt. reiser)

Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun "forlater" meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!

Mail: ninat26@hotmail.com

Vi begge er 18 år :-)

HEI, døds kult å ha en sånn konkurranse!

Jeg vil så gjerne gi denne muligheten til min aller bestevenn. Hun den beste i hele verden.Jeg kan fortelle henne alt, hun er den jeg går til først uansett hva som er skjedd. Hun vet hvordan jeg har det/ føler det før jeg selv vet det. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men hun er fortsatt den personen jeg ser på som min bestevenn. Hun betsemte seg for å dra på utveksling i Canada i fjor og pågrunn av tidsforskjellene er det vansklig å snakke sammen hver dag. Men vi prøver å skype så mye som mulig. Hun fikk seg kjæreste i fjor rett før sommeren og hun skulle dra til høsten. De skulle prøve å være sammen helt til hun kom hjem igjen, men han var utro mot henne. Hun sa til han at det gikk greit. Men egentlig var det det eneste hun tenkte på. Så for noen uker siden slo de opp, og hun har vært helt knust. Det er så vanslig å trøste henne så hun er så langt unna. Derfor håper jeg denne turen kunne muntret henne opp når hun kommer hjem. Jeg fikk pgså beskje om at mine forelde skulle skilles, og hun har prøvd å oppmuntre meg og hvert der for meg hele denne prosessen. Det er jeg evig takknemlig for. Jeg hadde akkurat min 18års bursdag og det avr utrolig synd at hun ikke fikk feiret den med meg. Og hennes 18års bursdag er i april og jeg får ikke feiret den med henne. Jeg kunne så indelig ønske at hun var her! Vi har også allerede planlagt at vi skal på en tur til Bali å lære oss å surfe, så denne turen hadde vært perfekt for oss. Jeg savner henne så utrolig mye, og vil så gjerne at vi skal ha denne opplevelsen sammen som vi kan huske resten av livet.

Hei! For en konkurranse og premie, fy søren :)

Jeg må si at jeg kjente det krible i hele magen da jeg så dette innlegget. Jeg var nemlig i Bali med Gateway i 3,5 mnd for ett år siden. Etter bare 2 uker tryna jeg og en av mine beste venner på scooter, vi fikk begge masse sårskader, heldigvis var venninna mi veldig heldig! Hele benet mitt var skrapet opp - det fantes ikke hud igjen, og i tillegg fikk jeg en stor stein langt inn i kneet. Jeg måtte på sykehus, lå i seks timer før jeg fikk operasjon (dette fordi sykehuset måtte ha tillatelse fra foreldrene mine om operasjon før de kunne gjøre inngrepet). Deretter opererte jeg og lå der i 4 dager. Jeg gikk idrett, noe som innebar at surfing var en del av studiet. Jeg hadde gledet meg ufattelig lenge, men dessverre ødela ulykken litt av opplevelsen for meg. Jeg fikk prøvd meg litt, men pga skadene i kneet turte jeg ikke å dra den ordentlig ut. Kneet var på en måte helt "stivt" og jeg visste ikke om belastningene fra surfingen kunne ødelegge noe. Jeg fikk surfet noe, men jeg måtte gi meg mye tidligere enn jeg ville, nettopp fordi jeg var bekymret for å få skader. Det var ganske kjedelig, i og med at jeg hadde gledet meg masse til å prøve det ut.

Men så må det jo sies at vi begge hadde ufattelig flaks og englevakt. I Bali er trafikken helt sinnsyk, alle kjører i 60-80 km/t i en vanlig "gate", og helst så tett oppi hverandre som mulig. At vi ikke ble påkjørt eller fikk værre skader er et under!

Ser det er mange gode grunner her, og jeg vil bare si at jeg virkelig har lyst på denne muligheten! Ja, jeg har vært i Bali før, men jeg føler jeg ikke fikk utnyttet mulighetene jeg hadde der så godt som jeg skulle ønske. Alt pga noen småsteiner som lå i veien og som vi dessverre skled på. Jeg har kjempelyst til å reise med kjæresten min, i og med at det var i Bali vi møttes, og at det tragisk nok var ulykken som førte oss sammen. Han støttet meg hele veien og var på sykehuset hver dag med meg :) I tillegg var det her om dagen 2 år siden faren hans døde. Han er en helt fantastisk gutt og han takler det sinnsykt bra, men det hadde vært hyggelig å kunne overraske han med denne turen og lysne opp dagene hans litt. Hadde også vært veldig fint å kunne dra tilbake sammen og få noen litt andre minner fra Bali enn en ulykke og sykehusopphold :)

marie5_michaelsen@hotmail.com

Surfecampen ligger forresten i Canggu, jeg er 21 år og kjæresten 21 (snart 22) :)

Nå er det 101 dager siden jeg kom hjem fra mitt andre hjem, Bali. Savnet blir bare større og større for hver eneste dag. Vil bare tilbake.

Høsten 2013 studerte jeg personlig trener på paradisøya, og jeg har aldri hatt det bedre. Jeg reiste dit alene, og en ting jeg iallfall skulle lære meg var å surfe, men merket fort at det ikke gikk på egen hånd.

To uker etter jeg kom ned kom jeg i kontakt med ei jente som heter Kristin, vi hadde time og hun satt tilfeldigvis over meg. Så vi begynte å prate, og planla å prøve surfelykken etter undervisningen. Det ble ikke noe hell i surfingen på oss, men vi ble det vennskap rikere. Vi klaffet med en gang. Og etter den dagen var vi sammen hver eneste dag, igjennom hele oppholdet. Det hadde garantert ikke vært det samme uten henne. Aldri møtt en så fantastisk person i hele mitt liv.

Men nå er det to ting jeg virkelig savner i hverdagen. Det er Bali, og det er Kristin. Har ikke ord for hvor magisk det hadde vært å fått opplevd de to kombinert igjen. Denne gangen med hell i surfing også.

Epost: amalieolin@live.com

Alder: 21 år

Hei! Facebooksiden deres er likt og svaret er sendt på mail ;)

Så til begrunnelsen:

Jeg ønsker å ta med meg samboeren min hit i sommer. Det har vært et ganske tøfft år for oss begge, da ingen av oss kom inn på det studie vi ville begynne på forrige høst, noe vi hadde sett frem til lenge. Derfor ble begges liv satt på vent et helt år, som var ganske demotiverende og slitsomt for oss begge.

Vi er begge litt oppe i tyveårene så å vente med å endelig starte på en bachelor føles ganske tungt ut da mange jevnaldrene allerede er ferdige og ute i jobb. Alle planene vi hadde lagt for det kommende året ble forandret..

Men tross den store nedsturen har vi prøvd å se fremover og tatt flere fag dette året for å prøve å komme inn på studiet neste år igjen.

Hadde vi vunnet denne turen hadde det blitt en stor opptur for oss da vi har hatt mye motgang. Vi har begge alltid hatt lyst til å lære å surfe så det hadde vært flott å få muligheten til å gjøre det sammen. Følelsen av å mestre en slik sport tror jeg vil gi en styrke og selvtilitt på flere plan, både fysisk og mentalt. Det ville bli noe vi virkelig hadde hatt glede av og kunne sett tilbake på som en minnerikopplevelse resten av livet.

Håper virkelig jeg får muligheten til å ta med meg kjæresten min på dette.

Mvh

Jenny

ps. vi er 22 og 24 år :)

Hei :) Jeg har siklet etter surfecamp på Bali i evigheter, som du sikkert også kan se på bloggen min (skrev et innlegg om det). Startet opp med skikkelig trening igjen for noen uker siden, og det å lære å surfe er da en av de tingene jeg har kjempe lyst å drive med! Får ikke sett min lillesøster så mye pga enkelte omstendigheter, så hadde vært helt supert å kunne tatt henne med til Bali og hatt litt alene tid vi to utenom alt stresset av hverdagen :) Hadde jeg hatt råd til det så hadde jeg bare bestilt og reist for lenge siden, men da det ikke er tilfellet så får jeg bare prøve å vinne en konkurranse :P

Da avslutter jeg bare med: Kjempe fin blogg ;) Ha en fin dag videre ;)

Marie Solås Børve

Marie Solås Børve

Denne sommen skulle egentlig jeg og bestevennen min reise sammen til Lisboa på Lapoint sin surfcamp, men på grunn av at venninen min ikke har råd så blir det dessverre ikke noe av. Bali er jo kjent for sine idylliske strender og mange surfemuligheter, og det er virkelig midt i blinken for oss som alltid har ønsket å lære oss å surfe! Vi er to positive, sosiale jenter som liker å oppleve nye kulturer og mennesker. Derfor hadde det vert en helt utrolig mulighet å kunne oppleve Bali sammen med andre reisende mennesker.

Vi blir begge 18 år til sommeren, så det hadde vert en helt fantastisk gave å kunne overraske henne med på bursdagen hennes!

Jeg er 20 og venninna mi er 21, jeg har aldri vært i "syden" så det hadde vært dødsgøy å vinne. Og så har vi alltid hatt lyst å lære å surfe! Krysser fingre og tær og alt som er! :D

Heisann!

Hvor skal jeg begynne? Jeg er sikker på at alle fortjener en slik tur fordi det er en fantastisk fin mulighet, jeg og bestevenninnen min inkludert. Jeg synes hun er verdens beste jente og jeg vil gjerne oppleve hele verden med henne. Bare synd pengene stopper oss. Vi fortjener virkelig en fin ferie sammen. Vi er reiseglade og eventyrlystne jenter, så en surfeferie på Bali hadde vært en utrolig opplevelse og et fantastisk minne.

Det hadde vært superdeilig med en tur til Bali hvor vi både kan lære oss å surfe (noe jeg har drømt om å lære etter å ha sett på litt for mange filmer), samtidig som vi lader opp til et siste år på vgs. Vi hadde hvert fall blitt utrolig glad om vi hadde vunnet!

Mail: malinlfjeld96@hotmail.com

Alder: Jeg blir 18 i mai, venninnen min er allerede blitt 18.

Monica Helset

Monica Helset

Først må jeg si herregud for en herlig premie! Jeg har alltid hatt drømmer om å reise til Bali (studie),men det ble til at jeg dro til Mexico i stedet. Jeg har sett utallige fine bilder fra venninner og andre studenter som har surfet på Bali,og det har bare styrket mitt ønske om å dra dit. Hvem har ikke drømt om å få muligheten til å surfe på et sted som Bali?

Personen jeg ville tatt med meg er bestevenninnen min Ingvild. Vi har kjent hverandre siden hun gikk i 1.klasse og jeg 3.klasse, og det er jo faktisk 15 år siden nå! Vi har vært bestevenner fra dag 1, og jeg må si at hun er en helt fantastisk person som jeg ikke ville vært foruten i mitt liv. De siste årene har vi bodd i ulike byer pga studie, og det har ikke vært like mange anledninger å treffes. Penger og tid strekker ikke alltid til. Jeg vil vinne denne premien til oss for å vise at jeg fremdeles bryr meg utrolig mye om henne og at hun alltid vil være bestevennen min uansett om vi ikke kan treffes like ofte. Denne turen ville vært en perfekt anledning for oss å bare hygge oss sammen, slippe unna stresset med høyskole, og ikke minst lære oss å surfe! :-)

monicahels@hotmail.com

Dette må være tidenes premie! <3

Hvis jeg vinner, vil jeg ta med søsteren min på surfecamp! Jeg er 21 år og søsteren min er 24. Vi begge har en drøm om å lære å surfe og Bali er definitivt en drømmedestinasjon. Vi er studenter begge to, så finansiering av en slik tur er ikke bare enkelt. Hun studerer i Tromsø og har jobbet kjempehardt med masteroppgaven sin og jeg synes ihvertall at hun fortjener en herlig premie. Jeg studerer i Trondheim, altså bor vi ganske langt fra hverandre, så det hadde vært gøy å dratt på en sånn tur sammen og fått litt søster-kvalitetstid sammen!

Har sendt mail til lapoint med svaret på oppgaven, så nå er det bare å krysse fingrene og håpe!

arita_eline@msn.com

Marie Nygård

Marie Nygård

Hvis jeg vinner vil jeg ta med meg kjæresten min. Hvis noen fortjener å få være med på en sånn reise så er det absolutt han. Han fyller 20 i sommer, og har aldri vært i syden før, så det hadde vært en perfekt bursdagstur ettersom vi lenge har snakket om at vi vil reise til syden sammen. Og siden økonomien ikke strekker til, så hadde det vært perfekt å vinne denne turen. Ikke minst hadde det vært fantastisk gøy å lære seg å sørfe, noe jeg har hatt lyst til å maange år!

Jeg er 17 (blir 18 i november) og han blir 20 i august.

marieenyg@gmail.com

Hei!

Jeg hadde virkelig satt pris på å få muligheten til å reise til Bali på surfcamp. Skulle jeg være så heldig ønsker jeg å dele opplevelsen med den personen som betyr mest i mitt liv, min fantastiske samboer. Vi er begge veldig glad i å reise, men det er dessverre ikke så lett å få gjennomført når økonomien ikke strekker til. Inntekten går hver måned ut igjen av konto til å leve for og lite er igjen til sparing. Vi skal begge studere flere år fremover fra høsten av så det ser ikke så lyst ut for oss i forhold til å kunne bruke penger på reising, noe som er veldig synd siden det er noe som gir oss tid sammen til bare oss to med nye opplevelser og minner. Og ikke minst at det er noe man kan se frem til i en ellers så ensformig hverdag. Så helt klart, det hadde vært fantastisk å vunnet en reise for oss.

Begge har lenge ønsket å lære å surfe, så å få lære dette på vakre Bali hadde vært noe vi ellers bare hadde drømt om.

Håper virkelig jeg har flaksen med meg i denne konkurransen og svar er sendt på e-post og jeg har også likt facebook-siden.

Mvh Roger

HEI

Jeg vil så gjerne gi denne muligheten til min aller bestevenn. Hun den beste i hele verden.Jeg kan fortelle henne alt, hun er den jeg går til først uansett hva som er skjedd. Hun vet hvordan jeg har det/ føler det før jeg selv vet det. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men hun er fortsatt den personen jeg ser på som min bestevenn. Hun betsemte seg for å dra på utveksling i Canada i fjor og pågrunn av tidsforskjellene er det vansklig å snakke sammen hver dag. Men vi prøver å skype så mye som mulig. Hun fikk seg kjæreste i fjor rett før sommeren og hun skulle dra til høsten. De skulle prøve å være sammen helt til hun kom hjem igjen, men han var utro mot henne. Hun sa til han at det gikk greit. Men egentlig var det det eneste hun tenkte på. Så for noen uker siden slo de opp, og hun har vært helt knust. Det er så vanslig å trøste henne så hun er så langt unna. Derfor håper jeg denne turen kunne muntret henne opp når hun kommer hjem. Jeg fikk pgså beskje om at mine forelde skulle skilles, og hun har prøvd å oppmuntre meg og hvert der for meg hele denne prosessen. Det er jeg evig takknemlig for. Jeg hadde akkurat min 18års bursdag og det avr utrolig synd at hun ikke fikk feiret den med meg. Og hennes 18års bursdag er i april og jeg får ikke feiret den med henne. Jeg kunne så indelig ønske at hun var her! Vi har også allerede planlagt at vi skal på en tur til Bali å lære oss å surfe, så denne turen hadde vært perfekt for oss. Jeg savner henne så utrolig mye, og vil så gjerne at vi skal ha denne opplevelsen sammen som vi kan huske resten av livet.

MHV Stine

Marianne Johannessen

Marianne Johannessen

Okei, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte! Det har seg sånn at min bestevenn skal flytte etter sommeren til faren sin som bor i Oslo, og nå bor vi i Bergen som vil si at det er ganske langt vekke. Det er nesten det verste som kunne skjedd at bestevennen min skal flytte for hun betyr så mye for meg og er den eneste jeg kan stole 100% på. Vi skal selvfølgelig holde kontakten og jeg håper på å besøke hun så ofte som mulig. Jeg kommer til å savne henne utrolig mye og det blir kjempe trist når hun skal flytte. Hun er så god og er virkelig en venn som er verdt å ta vare på, en venn som henne skal du leite lenge etter. I mange år så har vi snakket om å reise en plass alene bare vi to når vi fylte 18 år! Hun har ett så stort ønske om å reise til syden siden hun aldri har vert i syden før. Vi har snakket så mye om plasser vi vil reise, men så er det så dyrt alle plasser. Jeg har akkurat blitt 18 og hun blir i begynnelsen av mai, så det hadde vert så utrolig gøy om vi hadde vunnet og jeg kunne meddele til henne at hun skal få oppleve drømmen sin fordi den siste tiden jeg har snakket med henne har hun mast så mye om hvor lyst hun har å reise på akkurat denne turen, men så er det pengene igjen då. Drømmen hennes er å lære å surfe, så denne turen er jo rett og slett perfekt for henne! Hun får lære å surfe, hun får reise til syden og ikke minst får vi tilbringe tid sammen som bestevenner. Då jeg så du hadde denne konkurransen bare måtte jeg melde oss på selv om at jeg aldri noen gang har vunnet en konkurranse før, håper lykken er med oss! Etter som alt hun har vert igjennom så unner jeg henne virkelig denne turen. Hun hadde sittet så utrolig stor pris på en tur som dette og om vi hadde vunnet konkurransen er jeg sikker på at hun begynner å grine(av glede selvfølgelig), samme med meg. Hadde blitt den beste turen noen sinne og ett stort minne vi kan ha med oss resten av livet! Jeg syntes virkelig vi fortjener denne turen her sammen før hun flytter, som en skikkelig avslutning før hun flytter så langt vekk. Jeg krysser fingrer og tær og alt som går ann å krysse for at vi vinner denne fantastiske konkurransen. Hadde blitt den beste opplevelsen noen sinne spesielt når vi får tilbringe og oppleve det sammen.

epost: mussi.blogg@hotmail.com

Jeg er 18 og venninnen min blir 18 den 8. mai dette året

Hei, jeg er snart 22 år og min venn er 24 år. Vi har egentlig nettopp blitt kjent med hverandre, men er så utrolig like på mange måter. Vi begge elsker å drømme og oppleve nye kulturer og festligeter. Derfor tror jeg dette hadde absolutt vært noe for oss, hvor vi kan bli enda bedre kjent, men med å gjøre noe vi begge brenner for, nemlig å kunne reise rundt. Tror dette skulle blitt en helt fantastik tur hvor vi ville fått det toppen på kaka morsomt!! Og hva er vell ikke morsommere enn å kunne oppleve surfing på selveste Bali, altså hva gir du, det er jo helt fantastisk og ville vært magisk å få oppleve. Dette er noe jeg kunne tenkt meg å oppleve, og det er jeg 110% på at han vil også, så vi hadde nok fått det så gøy sammen der!!

Selv har jeg desverre ikke penger selv til å kunne reise på ferie, så dette ville virkelig gjort sommeren min perfekt!!:) æh, får bare krysse alle fingre! Super konkurranse du har fått til her, virkelig!! :) varm klem fra Sandra!

Skriv en ny kommentar