hits

IPHONEDAY

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE MALIN FLADSETH! GRATULERER SÅ MYE♥

I går på kvelden var jeg nede i kjelleren for å se etter noe godt å spise da mamma plutselig spurte om vi skulle bake eplekake. Jeg har aldri bakt det før, så det hørtes super morsomt ut og jeg svarte selvsagt ja. Vi satt frem alt av bakevarer vi fant, vi fulgte ingen oppskrift og resultatet ble helt sykt. Åh, så god den kaken ble og så fin den var! Jeg spurte mamma om vi ikke skal prøve å begynne med å bake hver uke, prøve ut litt nye ting som ikke blir prøvd i huset, det var hun med på så jeg gleder meg til å komme i gang med baking. Det er så gøy å bake, lage mat og bare vente på resultatet. Hvert fall strålende når det smaker godt. Jeg skal faktisk lage kylling-stroganoff nå snart, elsker den gryten.

I dag stod jeg opp tidlig for å gjøre meg klar til tidligvakten. Det føltes ut som om jeg skulle på skolen, sånn som det var i gamledager da Didrik alltid startet senere enn meg. Ville alltid bare legge meg ned igjen med han. Jobbet fra 09:00 til 16:00, lang vakt men det går faktisk kjempe fort på morningen. Da jeg først fikk jobben, stengte jeg bare men nå foretrekker jeg å åpne. Neste gang jeg skal jobbe nå blir til lørdag, samme vakt bare jeg drar 14:00 eller 15:00. Må bare få skrike det ut nok en gang at vi har fått inn OBEY i butikken våres, endelig. På det ene iphonebildet under her, bruker jeg den nye hettegenseren våres. Jeg er helt forelsket i den og bruker den som kosegenser nesten hver kveld. Vi har ikke mange av den i butikken, så vær kjapt ute med å sikre deg den hvis du er gira.


Pleier du å bake/ lage mat?♥ 

18 kommentarer

Baker akkurat nå i skrivende stund, hehe :) Lager kanelboller! De står til heving nå, håper de blir gode

Cecilie Rønning Fremstad: Wææ, det hørtes kjempe godt ut. Du får kose deg masse i kveld! :-)

Agnete Hivand

Agnete Hivand

Syk og venter på mamma sine boller! Forresten, hva heter genseren? Og hvor får så vidt for jeg tak i den? :) <3

Brukte dere capri sonne i eplekaken? Hahha:)

Heldig om du bare jobber sju timer eller mindre, da. Er normalt å jobbe åtte timer hver dag, slik jeg gjør... Og siden det tar tid å åpne/lukke butikken så blir det minst 8,5 timer :-) Så lang dag for deg er det jo ikke, hehe

Når jeg føler for det, så noen ganger! Hehe :) Kjempefine bilder forresten, du er helt nydelig! :)

Pleier å bake innimellom c:

Anonym: Morgenvakten er den lengste vakten vi har, så er vel fordi vi åpner 09:00, stenger 20:00 og ikke har lenger åpent :-)

Karoline: Jepp, var eplesmak i den men vi aner ikke om det gjorde noe forskjell egentlig... HAHA :-(

Agnete Hivand: Åh, aner ikke hva genseren heter bortsett fra at merke er Obey. Den får du kjøpt på Urban som jeg har skrevet i innlegget :-D

Hvor my koster den? Og vet du om de har den i alle urban butikker? :) så godt ut med eplekake!!😋

Åå,nå fikk jeg lyst på eplekakee!

Så koslig❤️

Herreguud,elsker den genseren!!!

Vi har ikke Urban i byen jeg bor i,mn skal til Oslo i Vinterferien som er om litt mer enn 20 dager tror jeg..Tror du de fortsatt har den da? Er jo helt sykt at dere har fått inn Obey! Gleder meg skikkelig til å dta til Oslo!😍💕

Madelen: 699 kr koster Urban genseren Jeg vet ikke hvilke butikker som har den, men regner med at nesten alle har fått den inn nå :-)

Sigrid: Hm, det er jeg veldig usikker på! Men du kan bestille den på webshopen til Urban :-)

finnes det sånne vans som du hadde på i forje innlegg i marineblå? de er så fine

Baker av og til,men lager middag oftere:)

Elsker å bake og prøve ut nye oppskrifter, men det blir nok lenge til neste gang det er vits at jeg gjør det! Bør vel holde seg vekk fra bakevarer i "Slanketiden"! Hihi :)

Øverste bilde av deg til venstre, WOW

Skriv en ny kommentar