hits

KOSETID MED KJÆRESTEN

I går kveld ble det litt kosetid med kjæresten ettersom jeg drar fra han i dag. Ikke ofte jeg sier dette, alltid han som pleier å være på farten. Vi så på Dexter som vi begge elsker. Jeg pakket ingenting i går, så jeg får starte på det nå veldig snart. Jeg skal ikke ha med meg så mye, så derfor er det ganske kjipt å glemme det lille jeg skal ha med. Kjenner det begynner å gå opp for meg at jeg drar til London nå. Jeg skrev dette på twitter, men alltid godt med flere svar. Jeg aner ikke hvor mange merker/ butikker det er i London, så gjerne skriv dem ned her så skal jeg sørge for å prøve å ta en tur innom de fleste mens jeg er der. Ha en super fin tirsdag ♥
 

25 kommentarer

Pull & Bear, Topshop, Nike store, Primark, Ambercrombie & Fitch, Victoria's secret <33333 ahhh, drømmeverdenen

Så koselig! Du er så nydelig :D God tur til London!

alle de over her + forever 21, JD sports, VANS butikken <3<3

Selfridges er et stoort varehus med mange merker og mye fint, absolutt verdt å besøke! Jeg liker regent street litt bedre enn oxford street, grunnen er mindre mennesker. Oxford street midt på dagen er bare kaos, kom meg nesten ikke framover! Finnes også et kjøpesenter som heter westfield en liten tur utenfor London! Bare å ta undergrunnen i max 10 min. Anbefaler dette senteret veldig!

Kan ikke mangen jeg heller, lol, men jeg har hørt om merker og butikker som abercombie og victorias secret, forever 21 osv.

Du må dra på Urban outfitters! Jeg lover deg at du kommer til å elske alt der!:D

Anbefaler Primark på det sterkeste. Billig butikk, mye ræl, MEN man finner alltid noe man liker. Sist jeg var der brukte vi 3000kr på den butikken, og det dyreste plagget kostet 150kr tror jeg:))))

Også vil jeg anbefale Urban Outfitters, det vil jeg nok tro at du kommer til å elske!!

Amalie Kvalheim

Amalie Kvalheim

Først og fremst er Westfield sentrene de ultimate.. Der har de ALT på ett sted, spesielt Westfield Stratford City som er det nyeste (og beste) hvor de blant annet har Victioria's Secret, Hollister, Bershka, Zara, Primark, kino, bowling og MYE mer!! Det andre er Westfield Sheperds Bush. Du kan finne nettsidene til begge to ved å Google navnene og der finner du alle butikkene de har.

Ellers bare limer jeg inn et notat fra mobilen hvor jeg har en del butikker:

Steder å shoppe i London:

H&M divided

American Apparel

Bershka

Forever 21

Hollister

Mac

Superdrug

Next

Primark

Burton

JD

Nikestore

Victoria's secret

Topshop

River Island

New Look

Zara

Westfield shoppingsenter

Urban outfitters

Boots

Sports Direct

Miss Selfridge

Selfridges

Abercrombie & Fitch

Reegent street

Oxford street

Camden market

Topshop, urban outfitters, forever 21, primark, river island. :) Er kanskje de butikkene jet liker best der av de jeg har vært innom hvertfall.

Du finner det meste i Oxford Street. Der i blant bruker jeg å være på Top Shop, som er det første som møter deg når du kommer opp fra undergrunden (i Oxford) Der finner du kanskje også noe fint til kjæresten din på herre avdelinga - Top Man eller hva det heter:-)

Lister bare en del av mine favorittbutikker:

Victoria's Secret <3<3<3

Forever21

River Island

Zara

New Look

Urban outfitters

Nikestore

Next

Bershka

Pull & Bear

Kos deg masse!!

Urban outfitters, American Apparel og Brandy Mieville!!!!!!

dra innom supreme :)

Utrolig mange gøye butikker å ta turen innom!! Men den jeg tror du kommer til å elske er Urban Outfitters, passer stilen din veeldig godt. Jeg er alltid der inne i minst fem timer hver gang jeg besøker London, loover deg at det er verdt å ta turen dit :-D

urban outfitters, primark og drop dead er de beste jeg vet om i london :)

Alle butikkene i London. Alt er fint, hahah

Vet ikke om noen andre enn de som er nevnt oppforbi!:D

Jeg fikk jammen meg mange tips jeg skal sjekke ut jeg også,for jeg håper og tror vi skal dra til London i en eller aen ferie snart!:D herregud,hadde vært så bra!*.*

Du er kjempe heldig,kooos deg og kjøp masse fett,ahah

Har lenge hatt lyst at noen kunne skrive liste om bra butikker i London og nå fikk jeg jo tonnevis av å besøke favoritt bloggen min,haha

Elsker deg og bloggen din,du er et stort forbilde Madeleine!;*<3

DU får ha en kjempefin kveld da :D

anbefaler primark, urban outfitters, abercombie, bershka, river island, topshop, victoria secret,vans butikken osv. iallefall mye der som er din stil! :-) når jeg var på primark så kjøpte jeg sånn 20 klesplagg/sko/sminke, betalte 400 kroner til sammen, BILLIG. de har all verdens av småtteri og ting der også, titt innom!

Urban Outfitters

Niketown

De butikkene må du ihvertfall innom!

Primark er et must!! Jeg kjønte en ulv foret dpngeri jakke der til 180 kr prikk lik den fra urban til 1000 kr, også mye mue mer, men når du er på primark må du ikke gå i prøverommene fordi det lang kø og tar langtid! Og en siste ting om primark er at du må holde øynene åpne for spessielle ting, plustelig dukker det opp noe fint i mengden

Urban outfitter er jo en selfølge! Det er en butikk med flere merker sammlet, sko og skateboards finner du å der.

Topshop har utrolig mye fint, og om du leter noe helt spesefikt så har du god sjanse for å finne det der! Klærne har å sykt god kvallitet.

Forever 21 er en alt mulig klesbutikk og der lover jeg deg at du finner fint. Det er bare å ta med seg alt det som ser bra ut inn i prøverommet!

Harrod's synes jeg er berdre enn selfridge's . Det er lettere å finne fram der. Men uansett så har de utrolig godt sminke utvalg der!

Eller er det buttiker som victoria secret, superdrug osv osv.. dagene går fort over så nyt de!

Jeg leter etter en ny skjorte sååå jeg bare lurte på om du har et tips til en butikk som har fine skjorter? haha :))

Fredrikke: Åh, nå synes jeg Urban og Carlings har mange fine!! :-)

Celina Nysted

Celina Nysted

Meg og min samboer pleide å se dexter også :D Vi elsket det.. Nå har vi sett alt .

Skriv en ny kommentar