hits

BLACK AND WHITE

God morgen flottinger! Håper dere har hatt en super fin morgen ♥ Jeg var med Martine i går og hadde det superkoselig. Hun hadde med seg sin søte lille kookier hund til meg. Den blir bare søtere og søtere + galere. Vi dro til slutt hjem til Martine og så på film der, bare slappet av. Veldig deilig å ha rolige kvelder med venner synes jeg. Det var så godt og varm hos dem at jeg ble søvning, duppet av flere ganger. Krysser fingrene for at ingen av dem så det. I dag blir det litt mer å gjøre skal jeg si dere, i dag skal jeg til Oslo for å sette på negler hos Beauty Inn Sagene. Venninnen min Tram som jobber der skal sette på neglene så blir spennende. Alltid visst at hun kom til å bli noe innenfor negler siden barneskolen. Hun har alltid elsket å ordne neglene sine og andre sine. Jeg har aldri hatt på fake negler før, så jeg både gruer og gleder meg. Blir nok sykt uvant! Men også veldig fint kan jeg tenke meg.


Jeg har fått en nydelig skinnveske sponset fra SheInside. Den er svart og hvit, utrolig fin og stripete. Veldig enkel og går til nesten alt. Jeg ser veldig frem til å bruke den. Kommer til å ta seg godt ut i sommerantrekkene mine som jeg har oppe i hodet mitt. Den er større enn de jeg vanligvis liker og har, men denne kunne jeg ikke motstå. 


 
Bildene ble tatt i går slik at jeg ikke stresser sånn helt sykt i dag med tanke på at jeg skal til Oslo nå snart.

15 kommentarer

Kjempefint! Kos deg i Oslo :D

http://imvucreditsgenerator.com/

ååå, VAR det en kooikerhund?! Jeg så vinen din, og begynte å lure, siden vi hadde en kooikerhund før.. savner henne sånn. Såå deilig å se en søt kooikervalp! Sorry for at jeg henger meg opp i hunden haha! Jeg kommenterer ikke så ofte, så når jeg først gjør det må jeg bare si at jeg elsker bloggen din! :D

Jeg har selv fått gavekort på å sette på negler. Men jeg er så usikker på hvilken farge siden de skal være på en stund. Hva gjør du med dette? :) Takk for svar! Håper jeg får litt inspirasjon i hva du velger.

Snart avgårde til Marokko!! : www.mydirtysho.es

kan du værsåsnill å blogge om hvordan apper du har på mobilen? :D pliiis!!!

elsker bloggen din<3

Sigrid: DEN ER HELT SYKT SKJØNN! Tuuusen takk :-D

Anonym: Det kan jeg vettu! :-D Takk for tipset!

tonjevm: Tusen takk :-)

Cornelia: Jeg valgte fargen hvit, den er veldig enkel og hendene ser så rene ut med den fargen på + at den passer til alt :-)

Er DW klokken din i dame- eller herremodell? :-D

Lisa: Min er dame, men jeg har ikke på DW klokke her :-)

Skriv en ny kommentar