hits

ROOM PICTURES

Mens vi var i Bergen dro Lily og Bjørn en tur på Ikea sammen med Lise. Da de kom tilbake hadde de kjøpt helt vannvittig gode duftlys til bare 15 kr stk. Lily la merke til hvor godt jeg likte dem, så noen dager etter var de en tur på Ikea nok en gang, da kom hun tilbake med 2 herlige duftlys til meg. Jeg er helt forelsket i lukten på disse to, må nesten ta meg en tur på Ikea selv snart. Jeg har blitt helt sykt glad i stearinlys, duftlys og you name it. Lurer på hvor spesiell lukt det ville blitt hvis jeg hadde tent alle duftlysene mine. Jeg har satt opp nye lys, og har shinet rommet mitt nå. Er fremdeles ikke ferdig med det, rett og slett fordi jeg ikke aner hva mer jeg skal gjøre. Men jeg skylder dere bilder av rommet mitt, det gjør jeg.  Hva syns dere? ♥ Gjerne kom med forslag til hva mer jeg kan gjøre med rommet mitt. Jeg er så misfornøyd med veggen over skrivebordet og den veggen hvor døren er.

37 kommentarer

Du har utrolig fint rom!❤️

Jeg ville ikke endret noe på rommet ditt, utrolig flott! :)

Hvis du ikke er fornøyd med veggen, så hadde det vært kjempekult å male den en annen farge enn resten av rommet!

Vilde: Jeg har en grå vegg der sengen er, så jeg vet ikke om det blir fint eller bare rotete hvis jeg skal male en vegg til :-(

Hvis du vil gjøre noe med rommet dit kan du kanskje male det eller sette på tapet:)

Det går jo ant å male gulvet. Har selv gjort det. Ble superfint!:-) kanskje lurt å slipe det litt først, hvis det er lakket ;-)

fint rom, hvor er sengesettet dit fra? :)

Katrine: Det er fra Ellos! :-) Jeg er så forelsket i det, bare kjipt jeg tok for stor størrelse...

Hvor fant du sånn boks til å ha sminken din i?! Jeg har letet OVERALT etter en sånn, men finner ikke...

Så fint rommet ditt er!:)

Stine: Nelly har det! :-D

Heng opp bilder av deg og Didrik!

Hva med å henge opp bilder som inspirer deg fra tumblr?

Såå fint rom!<3

De veggene du synes er kjedelige,kunne du enten malt en annen farge du liker godt,og/eller hengt opp enten bilder av minner du har hatt oppigjennom som betyr mye for deg,eller inspirerende bilder du finner på nettet?:)

Har problemet selv med kjedelige vegger,men er for lat til å gjøre noe med det,haha mn skal nok få gjort noe snart❤️ har blitt inspirert av deg til å male den ene veggen min i gråfargen du har,og sette opp skohylle,for det er jo super praktisk å fint!

❤️ Hvor er New York puten(e) fra? Utrolig kule!:))

så ryddig og fint! Sykt mye inspirasjon og hente, takk :)

Sigrid: Åååh, den gråfargen er så fin ja! New York puten er fra Rusta i Sverige på Nordby Shoppingsenter. Det var 3 for 2, tilbudet gjelder nok enda :-)

Jeg har en vegg stappfull med stickers,bilder jeg selv har tatt og andre bilder som rett og slett inspirerer meg😊 Jeg tror det hadde vært uberkult! Men rommet ditt var nydelig 👌

Fremkall favorittbildene dine fra Tumblr, kjøp rammer og heng på veggen? :) Litt inspirasjon!

Tusen takk for svar! :D elsker bloggen din, du er rå!

kjempefint rom! Jeg bare lurer på en ting, er det Didrik sit rom også? Eller har han et eget til sine ting, og så sover dere bare sammen?

kaja: Ja, han sitt rom også! Vi har tingene våre samlet over alt + han har esker under sengen der han har klær + i mitt klesskap :-)

så utrolig fint du har det!

Kjempe fint! Lag en collage av de outfitsene du liker best på blogg og heng det opp:)

Your shoes! <3 I'm so jealous right now haha.

Hvor er skrivebordsstolen din fra? Den var dødskul, haha :)

Hvor er den svarte lysestalholderen med flere telys bortover fra?:)

Martine: Den er fra Bohus :-) Kjempe fin!

Hei! Utrolig fint rom du har! Jeg lurer på hvilke joggesko er det du har som står på hyllen? Spesielt interessert i de med rosa snor og lilla sko, hvilken modell er det?

super fint!

hvordan holder du vans'ene så rene? hvis du vasker dem, eventuelt hvordan?

Kainat: Mange av dem har jeg ikke hatt spesielt lenge, men jeg har så mange vans som jeg bytter på å bruke at de nesten ikke rekker å bli noe møkkete. For hver gang jeg bruker dem bare skyller jeg dem med vann slik at sand og slikt blir borte :-)

Dritkult rom! Digget den stolen du har ved skrivebordet!

mettepiah89: Åh, elsker den selv!!!

Hei ! ville nok kjøpt et stort speil ( mindre en pulten ) å hengt over pulten får å få rommet til å virke større ;) ville nok også byttet ut sengeteppet eller endret veg på det siden det får senga og rommet ditt til å se smalt ut i tilleg ser det ut som a rommet ditt er langt fra før av <3 Elsker grå fargen å hyllene med skoene på ! <3

Skriv en ny kommentar