hits

HJEMREISE

I dag drar jeg og Didrik hjem til lille Moss. Jeg har hatt en kjempe fin juleferie, skal bli godt å komme tilbake til gamle rutiner. Min kjære mor har gitt klare tegn på at hun har savnet meg, så gleder meg kjempe mye til å komme hjem. Det er klart jeg savner venner og familie da jeg er borte fra dem, så nå kiler det nesten i magen tanken på at jeg skal se dem igjen snart. Høres ut som om jeg har vært på utvekslingsår, men har bare vært borte 1,5 uke. Flyet vårt går 20:00, så det er ikke lenge igjen til vi skal dra til flyplassen nå. Ønsker dere en riktig god søndag ♥


Har faktisk begynt å like hestehale på meg selv, enkelt og fint. Driter bare mer og mer i øret mitt, så det er jeg stolt over meg selv for.

29 kommentarer

Dere må ha en god tur hjem! Håper dere har hatt det fint her i Bergen <3

Sykt fint bilde av deg forresten, kjempebra du ikke bryr deg om øret ditt ! :)

Synne: Tusen tusen takk <3

Godt nyttår vakre deg! Er kjempe bra, for du er så nydelig med hestehale.. eller, du passer egentlig alt da haha <3 Ha en herlig søndag søte du :)

Linda Haukaas: Hihi åååh, hjertelig takk!!! <3

du er såå pen :-) ha en god tur hjem!

Merita grande

Merita grande

Ha en kjempe go tur hjem fineste deg:)

PS: du er så fin med hestehale<3

Du er sinnsykt fin, og elsker bloggen din! Du er fin som du er, og det må du være fornøyd over! Leser bloggen din hver eneste dag det kommer oppdateringer, og elsker den! Fortsatt god søndag!❤️

Det er bra du er stolt over det! Du er utrolig fin med hestehale, så det er bra du bruker det :) Ha en fin søndagskveld!

Ååh, vet du hvor pen og vakker du er!?

Du er så pen uansett hva! digger deg :-) ha en fin søndag videre!

Åååh,du er nydelig c:

Du kler hestehale kjempegodt, du er helt nydelig <3

Du har ikke små pupper du da!!! Hallooo...

Ha en god tur hjem! :) Jeg sendte hjem kjæresten idag til Hokksund, vært hos meg i 10dager så det blir ensomt å legge seg ikveld. Og du ser fantastisk ut med hestehale :)

Ha en fin søndags kveld :)

God tur :) Skjønner den hjemlengselsfølelsen :)

Du kler hestehale! Kjempe fint!!

Du er så utrolig nydelig, Madeleine! God tur hjem igjen:)

Anonym: Går ikke an å se det på dette bilde, gjør det????????

har lest bloggen din i evigheter og elsker den! Så deg på starbucks på flyplassen idag, om du så ei lita smikeløs brunette som glodde på deg, så var det bare fordi jeg prøvde å mote meg opp til å hilse på deg! Allikkavell turte jeg ikke det.. du er mye penere i virkeligheten forresten! :)

Elsebeth Maria Hansen: Hihi ååååååååååååh, så søt du er! Du burde ikke vært redd for å hilse på meg altså, virkelig ikke. Tar meg ALLTID god tid til å snakke med dere, ta bilde osv.

pen som alltid!! hvor er genseren fra?

Du kledde hestehale kjempegodt!

Lurer på om du kan legge ut litt tips om hvordan du pleier håret ditt. Det ser så blankt å friskt ut:)

hva er i veien med øret ditt?

meg: Ble født med kun et øre, og har godt igjennom 3 operasjoner for å få 2 ører som er langt ifra like. Men som jeg føler meg mer og mer komfortabel med :-)

Joo på formen...?

Celina Camilla

Celina Camilla

Du er så utrolig pen, jeg blir jo nesten helt målløs!

Skriv en ny kommentar