hits

VINNEREN AV NYTTÅRSKONKURRANSEN

Da er det på tide å avslutte den siste desemberkonkurransen i år. Tusen hjertelig takk for alle deltakelser! Det var vært kjempe hyggelig å ha kjørt disse konkurransene, spesielt stor takk til all tilbakemeldingen jeg har fått. Vinneren av min siste konkurranse i 2013 som vinner en valgfri klokke fra VincentVoltaire ble Martin Storaker. Gratulerer så mye, du vil snart bli kontaktet.


 I dag har jeg, Didrik og Lars vært i byen en tur. Skulle sett trynene til oss alle som måtte stå opp "tidlig" i dag. Døgnrytmen min er helt snudd på hodet, så det er like greit at jeg fikk stått opp tidligere i dag. Vi gikk kun rundt å tittet på ting, ble ikke noe shopping i dag. Unntatt 31 shake-tyggis fra Nille. Jeg elsker de tyggisene, bare trist smaken ikkevarer evig. Vi hadde gledet oss veldig til å spise på DonutCompany, den dagen vi bestemmer oss for å spise der er det selvfølgelig stengt. Vi ville derfor dra på Lagunen for å spise der, men var jaggu meg stengt der også. Vi endte opp på Coop og Meny for å handle middagen våres der, gleder meg til å lage maten senere i kveld. Men nå er det Pippi Langstrømpe, ha en riktig fin lørdagskveld ♥

 

 

9 kommentarer

Det finnes ingen blogger som fortjener 1.plassen bedre enn deg! Håper virkelig flere folk snart får opp øynene for deg, sånn så du blir plassert der du hører hjemme!

Herregud så utrolig fin du er. Du hører det sikkert 1000 ganger hver dag, og virkelig, du er noe av det vakreste jeg noen gang har sett :-)

Du er så pen!!!

Gratulerer til vinneren:)

Håper du har en fin dag.

Du e så fin Madde!

Ååå helt ufattelig vakker du er

Martin Storaker

Martin Storaker

ÆÆ JEG VANT! 90529073

du er så utrolig fin.. <3

Skriv en ny kommentar