hits

CUPCAKES

I går kveld bestemte jeg og Lise oss for å lage cupcakes. Vi kjøpte 2 pakker og 2 pakker frosting. Jeg elsker å lage ting selvom jeg ikke er en Masterchef. Vi begge syntes sjokolade-frostingen var litt for sterk, så vi droppet å ta det på så mange. Tok heller fluffy-frostingen, men den var smakte ikke veldig mye så vi tilsatte litt ekstra sukker. Vi hadde våre uhell og fikk oss en god latter begge to. Resultatet ble bra, de ble søte og de smakte veldig godt. Tok meg en muffins til frokost i dag også, wopsi.

Min siste desemberkonkurranse avsluttes i morgen, trykk HER for å melde deg på før det er for sent ♥ Dere må heller ikke gå glipp av det fantastiske romjulssalget på Junkyard, opp til 50% på massevis av varer!! Trykk HER for å komme til salget. Har du kjøpt deg noe nytt nå i romjulssalget?♥

7 kommentarer

Så godt ut ^^

Ja, jeg handlet noen varer på romjulssalget i går. Gleder meg til de kommer c:

Ååå nå fikk jeg lyst til å lage cupcakes :)

De så sååå saftige og gode ut. NAM!

Jeg har bestemt meg for å skaffe meg en kul klokke, og fått med meg at du er et klokkemenneske hehe. Har du laget et innlegg tidligere med samlingen din? Ville gjerne likt å få litt inspo til hvilken jeg skal velge.. eller om du kunne tipset om et kult merke :)

Takk! og godt nyttår :) klem www.mydirtysho.es

Åh, det så godt ut. Ha en fin dag da!

Wow va gott det ser ut!

Skriv en ny kommentar