hits

BE MAD

Helt målløs over hvor mange som har meldt seg på adventskonkurransen min som jeg startet i går. Det er en ny rekord, virkelig. Men absolutt forståelig når premien er så fantastisk bra! Det er enda en hel uke denne konkurransen skal vare, så hvis du ikke har meldt deg på enda så er det greit å bli ferdig med det.


I dag hadde jeg flaksen med meg vettu. Så trøtt som jeg var etter jeg hadde stått opp hoppet jeg rett i dusjen uten å se ut av vinduet. Jeg hadde nemlig tenkt til å ta antrekksbilder, men tror dere ikke at det regnet eller? Å jo da, er ikke noe snø igjen her og det er veldig trist. Men kan glede meg selv og dere ved å fortelle at MadLady har 15% på hele nettbutikken KUN i dag. Da har jeg hvert fall noe jeg kan holde på med i dag. Bare titte masse og skrive en ønskeliste derfra.
Beanie finner du her & genseren finner du her  (Sponset)


Hva skal dere i dag og hvordan er været hos dere? ♥

6 kommentarer

Det samme har skjedd her jeg bor.. all snøen er borte pga. regn :( utrolig kjipt! Utrolig kul lue og genser, digget det. Ha en fin dag videre :)

odarenate: Ja.. :-( Men men, det mååå komme snø før julaften ellers blir jeg lei meg altså... Du får ha en flott dag du også!

Var nettopp innom instagramen din, og må komme her med en stor unnskyldning til deg.

Jeg har før dessverre kommentert klesstilen din, men når jeg tenker meg om - hva faen? Du tar jo feminismen til et nytt nivå! Du driter i stereotyper og "forventninger til jenter", og beviser at jenter kan kle seg akkurat slik som de vil - akkurat som at gutter kan kle seg akkurat slik som de vil.

Jeg vil herved beklage for å ha kommentert at du kler deg "guttete" for hvafaen? Det er ingenting som heter "å kle seg guttete". Jeg syntes nå du er RÅ, og DIGGER at du kler deg akkurat slik som du vil og rett og slett ler anti-feminister rett oppi trynet. Stå på!

Sanne Abrahamsen

Sanne Abrahamsen

Hei!

Lurer på om det er toll på MadLady? og om du har bestilt fra SheInside om det er toll der?

Elsket genseren! :D

Sanne Abrahamsen: Toll på alt som er utenlandsk, så ja :-)

såå synd det ikke er snø :-( ingen jul uten

Skriv en ny kommentar