hits

FINALLY YOU'RE HERE

Denne søndagen ble helt perfekt da jeg så ut av vinduet og snøen endelig hadde kommet. Eneste som manglet nå i desember har endelig kommet for å bli. Nå mangler jeg bare at hele området skal dekoreres som på filmen The Grinch. Det hadde gitt meg enda mer julestemning. Det er en av mine favoritt julefilmer, den er så søt. Jeg har tatt på meg kosegenser som jeg nekter å hoppe ut av i dag. I dag har jeg tent mange lys, og skal kose meg med resten av bursdagskaken til pappa. Søndager for meg er den mest gomledagen i uken - selv om jeg gomler i hytte og pine hver dag. Ha en fantastisk søndag ♥


Som en liten bonus på denne dagen tenkte jeg å fortelle dere om at MadLady.se har har en kampanje på alle klærne på nettbutikken deres i dag. Nå er det nemlig 15% rabatt på alle klærne. De har fått inn utrolig mange fine produkter, og de holder på å få inn fler og fler sequin kjoler. Det er et stort pluss! Kanskje du finner din julaften eller nyttårs kjole der?

7 kommentarer

Enig - The Grinch er fin! Det er så herlig med snø :D Står du på brett eller ski? Skal du og didrik stå mye i år? I morgen kommer kjæresten min fra Brasil og skal feire jul med meg og familien min, vi skal komme oss i bakken hver dag tenker vi :)

www.mydirtysho.es

ååå er så glad for at det har kommet snøø <3

Har vært snø her siden oktober haha cx

Å, du er såå heldig! Her i Bergen har snøen begynt å regne vekk pluss att det er meldt regn hele uken... Har værrt koseligt med snø så lenge det varte da:-) Du må ha en fin søndagskveld videre!

Skriv en ny kommentar