hits

ROLIG KVELD

Da har jeg blitt ferdig med å dusje etter god og slitsom treningsøkt med Iselin, liker å dusje hjemme og ikke sammen med andre mennesker. Aldri klart det, det var også et problem på skolen fra 8.klasse til 3.vgs. Jeg var så glad for at gymtimene var i de siste timene så jeg kunne kjappe meg hjem for å dusje. Nå slipper jeg hvert fall å bekymre meg mer for dette. 


I morgen skal jeg jobbe alene igjen, er både gøy og skummelt. Det har faktisk ikke gått opp for meg enda at jeg har fått jobben som ekstrahjelp på Urban, på Urban liksom?! Favorittbutikken min. Fordi jeg skal komme i morgen, skal jeg passe på å kose meg masse i kveld. Akkurat nå sitter jeg og ser på MasterChef Norge, jeg elsker å se på matprogram. Men da er det et must for meg å enten være mett, eller sitte å gomle på noe underveis. At jeg skal være sulten under slike programmer er ikke lov.


Bilde er tatt før treningen.

14 kommentarer

Jeg liker også å dusje hjemme :-)

Kos deg på jobb i morgen! Elsker bloggen din :)

Spreking! Skulle ønske jeg var like flink når det gjelder trening... hehe! Du får kose deg masse idag og på jobb imåren:-)

Camilla Gjelsvk: Er ikke så flink altså... Men jeg må trene minst 2 ganger i uken for ellers må jeg gi pappa penger. Så det er en god deal, du får beholde pengene og holde deg sprek i 2 dager (haha).

Therese: Tusen, tusen takk :-) <3

jeg også liker best å dusje hjemme!! :)

Kos deg masse på jobb i morgen! <3

Siv Elise Lotterud: Tusen takk <3

Masse lykke til på jobben, er alltid litt "skummelt" i starten, men går seg fort til! :) PS! husk å spise mer når du trener, du må ikke bli for tynn... :s

Shalom! Utrolig fin blog!

Det er bare å stå på. Det kommer til å gå fint på jobben. Du blir nok vant til det etterhvert ♥

Ha en fin kveld videre. :)

Du er fin du! håper jobb går bare supert! Håper på å komme innom urban hvor du jobber snart. Digger urban. Hvilken av butikken jobber du på?

Travel Throwback på bloggen min fra New Zealand: www.mydirtysho.es

kos deg på jobb c:

Veronika: Mange takk! <3

Skriv en ny kommentar