hits

EKSTRA FEIRING

I går dro jeg på Peppes med Ida og Anni for å feire bursdagen min. Veldig koselig når jeg tenker over dette, men jeg har blitt mye flinkere til å være med venner og være mer sosial nå for tiden. Det er en veldig positiv forandring! Vi bestilte hver vår rett, og jeg tok selvsagt samme pizza som jeg gjorde på bursdagen min da jeg var der med familien. En hel medium pizza for meg selv var helt umulig, så kjekt var det å dele med dem. Høydepunktet var vel desserten, de ville prøve ut noe nytt mens jeg alltid holder meg til det gamle og gode. To misfornøyde jenter med en ny dessert, og et bursdagsbarn med stort smil som var fornøyd med sin Oreo dream, haha. Syntes så synd på dem det øyeblikket så deling ble det der også! Veldig koselig var det, og koselig skal det bli i dag også. Skal nemlig på kino med Didrik!

15 kommentarer

Så koselig! du fortjener det beste :)

Monica Lindstad: Åh, dette var veldig hyggelig sagt av deg! :-)

Høres kjempekoseligt ut! Nydelige bilder og du er så pen, misunner deg! <3

åhh så koselig! Kos deg masse på kino <3

Så herlig ut :) kos deg i kveld!

Du er så snill, hehe! Nydelige bilder av dere, og kos deg på kino i kveld :D

Så pene drer er, alle tre!

Hei! Kunne du skrevet hvorfor du ikke er venn med kinga lenger? Så og at dere ikke er venner på facebook lenger og dere var jo som søstre før husker jeg! Hvorfor er dere aldri sammen lenger? Eller er dere det bare du ikke skriver om det på bloggen din?

Hahahah den søte venninnen din legger alltid hodet på skrå, det har jeg lagt merke til. Men fine er dere da :-) Håper du har hatt en superfin dag, Madde!!

Kan du legge ut flere bilder med deg og Didrik?

sååå gøy! Har enda ikke smakt den pizzaen, virker S.Å. god!

ser super hyggeligt ud :)

Anonym: Vi er venner på facebook, men har bare ikke kontakt lenger. Hun ditchet meg, så enkelt er det :-)

Skriv en ny kommentar