hits

MY NEW OUTFIT

Før vi dro til Gøteborg skulle vi plukke ut 3 antrekk som vi ønsket å ta bilder i. Det ene antrekket jeg valgte måtte jeg dessverre bytte ut på grunn av at det ikke var jentete nok. Men jeg har sikret meg dette antrekket nå og det har kommet hjem til meg. Første gang jeg har valgt ut et antrekk i handlekurven. Faktisk kanskje deilig. Bør prøve å gjøre det litt oftere. Svært fornøyd med skjorten jeg valgte, og som sagt så er jeg trofast mot Vans som jeg har vært i flere år. Det var på tide at jeg skaffet meg skoene i sort, passer til absolutt alt. Dette er mitt 7 par av Vans hvis jeg ikke tar feil nå. - Produktene er sponset.


Jobbet siden 15:00 i dag til 20:00. Jeg kommer ikke over hvor mye jeg har ledd og smilt i dag på jobben, har hatt det så gøy. Det er så deilig å ha en jobb jeg trives i! Det som er så godt å tenke over er at jeg også trives med dem jeg jobber sammen med. Vi har gjort mye effektivt i dag så jeg dro fra jobb med god samvittighet. Jeg kjenner at øynene mine har godt av å få lukket seg litt, men nå skal jeg se 2012 på TV3, så kose meg med litt godteri ved siden av. God helg!Alt er selvfølgelig fra Junkyard! Jeg skal få tatt noen antrekksbilder med dette på for å vise det enda bedre, gleder mejjj. Det er faktisk 30-50 % salg på Junkyard nå frem til 21.november, å trykk HER for å komme til salget!

20 kommentarer

Caroline 'ingenbryrseg': Takker så mye! :-)

SÅ utrolig kult antrekk :D

Yvonne Johansen

Yvonne Johansen

Utrolig kult !

Kristine Valberg: Veldig godt å høre, takker så mye! :-D

ååh, det er så herlig å lese alt du skriver, og ikke minst at du trives på jobb :D digger antrekket også, gleder meg til å se det på! Klem

Kaja: Enda bedre er det for meg å høre dette, tusen takk <3

Hvilken str i skjorta og tskjorta?:)

Du er så heldig! Velfortjent med jobb:)

har også svarte vans. bruker de til absolutt alt, og bruker dem hver dag! har alltid kjøpt converse, men så i høstferien kjøpte jeg mine første par vans. for å si det sånn, de er så mye bedre og ikke minst finere enn converse! så nå er det vans fremover:-)

HANNE FOSS: Ah, helg enig med det du sier. Vans fremfor absolutt alle andre type sko. De er enkle, men likevel syyyykt fete.

når skal du vise resultatet av rommet ditt? Elsker bloggen din!

Hei, Madeleine! Jeg elsker virkelig bloggen din og jeg har lest den utrolig lenge. Det eneste er at jeg synes det har blitt voldsomt mye reklame rundt bloggen din i det siste. Er ikke meningen å høres slem ut, men det er bare et lite tips til deg å vurdere å fjerne de.

Du er foresten et utrolig bra forbilde! Undskyld så mye om du føler deg negativt truffet av denne kommentaren.

Heidi: Hei du! Alle som blogger for Side2 må ha denne reklamen på bloggen :-)

Okei, jeg digger fortsatt bloggen din da! Har ikke egentlig så mye å si. stå på, vakre deg!

Jeg elsker outfitsene dine. De er bare så fine.Bare stå på :)

Digger swagen din <3 Og Elsker bloggen!

Hvilken str på volcom skjorta? :)

Diiggerr stilen din Madde! Er ofte innom junkyard og drømmer, men ikke så ofte jeg faktisk får kjøpt noe, var spesiellt gøy idag da jeg såg deg der :-D Ha en fin dag

Skriv en ny kommentar