hits

JOBBTID

Tenk at jeg skal på jobb nå. Det er så deilig å tenke på at jeg kan senke det fra skuldrene og ikke lenger frykte at jeg ikke får meg en jobb. Jeg skal ta stengevakten sammen med sjefen som er fra 16:00 til 20:00, så hvis du er i nærheten så er det bare å komme en tur innom for å slå av en prat altså. Jeg får ikke skrevet så veldig mye nå, jeg må kjapt ned for å få i meg noe mat før jeg skal på jobb. Forrige gang jeg jobbet min første vakt var jeg dum og brukte nye vans sko jeg ikke hadde gått inn, gnagsår etter 3 timer. Derfor skal det bli gode treningssko på meg i dag! 


Jeg dør av hvor dårlig kvalitet det er på bilde, noen som kanskje vet hva jeg skal gjøre? Beste er vel om jeg drar ned til JapanPhoto for å få ordnet det kanskje..

21 kommentarer

Hadde jeg bodd nærmere hadde jeg definitivt tatt turen innom, men ettersom Stavanger er litt langt vekke... Så går nok ikke det :(

Du er nyydelig!!❤️

Hvor er skjorten og hettegenseren fra?❤️ Sykt kult antrekk! Kanskje du skal begynne å skrive hvor du har kjøpt klærne du har på på bildene du legger ut?❤️

Synes ikke kvaliteten var så dårlig? Men det kan se ut som ISO-verdien din er noe høy siden det er så kornete?

Det du burde gjøre er å lære deg kameraets instillinger. Høy blender (1.4-5) gir mye lys, og jo høyere tallet blir (altså, 10, 11, 13 - 22) jo mørkere blir bildet. Pass på å aldri ta iso over 800, da risikerer du kornete bilder og kvaliteten ser værre ut enn det den egentlig er. Du kan også sjekke hvilket format du lagrer i, om du evnt lagrer i jpg s og ikke L. Personlig og det beste er om du laster ned plugin til photoshop om du bruker det og tar alle bildene i raw.

tonjehidle.blogg

tonjehidle.blogg

Kos deg på jobb!

Hva jobber du som? ELSKER stilen din Madeleine! :-)

åå så fin du er! kos deg på jobb :)

Kvaliteten var ikke så dårlig da :).

Kos deg på jobb.

Du har så nydelig hår :)

Beate: Ekstra hjelp på Urban! :-)

Caroline: Okei, tusen takk for at du faktisk tok deg tid til å svare meg på dette! :-)

Sigrid: Skjorten er fra BikBok og hettegenseren er fra Junkyard :-D

Åh, du er så pen! Du ligner sykt på VS modellen Lily Aldridge :-D

Du er så pen!! Tror nok du har endret på ISOen, jo høyere tall den er på, jo lysere blir bildet, MEN det blir også mer og mer kornete :)

Ok,tusen takk!!:-)

Kan du legge ut link til skjorten? Finner den ikke:/

Og hvor høy er du og hvilken størrelse er det på skjorten?❤️

Sigrid: Skjorten er ikke lenger i butikken, jeg kjøpte den for 2 år siden :-) Jeg er 165!

Sigrid: Hi, found U this amazing shirt?? thx)))

Skriv en ny kommentar