hits

GØTEBORG NESTE STOPP

I dag skal jeg og >Anniken< dra sammen til Gøteborg for å ha en shoot i samarbeid med Junkyard. Vi skal til Trollhätten og ha shooten der. Vi skal overnatte på et hotell frem til i morgen som heter Clarion Hotel Post, shooten er klokken 09:00 i morgen og er derfor kjekt å dra dagen før. Jeg aner ikke hva jeg har i vente. Jeg skal ærlig fortelle at jeg er stresset med reisen, reiser aldri så langt alene med noen og lar derfor nervøsiteten ta overhånd. Men for en gang skyld skal jeg prøve å slappe av og bare glede meg. Jeg vet innerst inne at det ikke er noe å grue seg til. Jeg lover å ta bilder til bloggen! 

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, litt fordi jeg har hatt mye å tenke på og bare vært veldig stresset. Så ukene fremover skal jeg love å være flinkere. Snart er også designet på bloggen min i orden, så det skal bli godt. En av endringene jeg er svært fornøyde med er at nederst på forsiden kan du trykke på "Eldre innlegg". Deilig å endelig ha fått det, synes ikke dere?

( Får dessverre ikke gjort bilde større pga designet som ikke er helt i orden enda)

14 kommentarer

Så spennende. Have fun!

Tu est génial je te trouve sublime ! j'espère que tu lira ce message ! Bisou de france! <3

det er kjempe fint i Gøteborg, kos deg masse!

Ååå, jeg bodde på Clarion Hotel bare i Stockholm, det var sykt fint! :) Dere får ha det gøy <3

åå kos deg massemasse i stockholm, bildene kommer til å bli superfine siden det er du som er modell<3

men kan ikke du begynne å kategorisere innleggene dine? er så mye lettere å se etter antrekk i kategorien "antrekk" eller "outfits" om du skjønner.

Hvor er det blitt av den bloggen du hadde før? den er jo helt forandret :0

Kos deg masse Madeleine, høres så gøyy ut. Men du er jo også en av de som fortjener dette! Enjoy

God tur,kos deg masse!

Det hotellet har jeg også vært på , det er et av petter stordalens hotell, kjempe fint og utrolig kult interiør, men maten var desverre ganske skuffende...

tonjehidle.blogg

tonjehidle.blogg

Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar