hits

JENTEKVELD

I går hadde jeg 6 herlige jenter på besøk hos meg, jeg vil så gjerne at vi kan ha slike kvelder hver eneste helg fordi jeg blir så godt humør av dem. Jeg satt i går og så på hver av en av dem, tenkte for meg selv om hvor heldig jeg er som faktisk har dem. De er så gode og er der for deg uansett hva. Å få det bekreftet er verdens beste følelse. Vi lagde to retter, jentene stemte for gratinerte poteter med viltsaus og kyllingfilèt og så valgte jeg stroganoff gryte med kylling, ris og grønnsaker. Ettersom vi var så mange ville jeg sikre meg at alle gikk hjem med fulle mager og det klarte jeg håper jeg. 

Jeg hadde ikke tid til å slappe av i går før det var så si hade til jentene og hoppe rett til sengs. Sov utrolig godt i natt og sov veldig lenge, sov til rundt 13:00 men det er lov! Allerede på denne timen har vi fått satt opp det nye, store speilet mitt. Det gjorde helt sinnsykt mye med helheten på rommet mitt. Veggen min har vært så tom de siste ukene og dagene så jeg er veldig fornøyd. Gleder meg til å skaffe litt småting og tilbehør til rommet. Jeg trenger fremdeles litt hjelp med hvilke butikker som har mye tilbehør og slikt til rom, så gjerne skriv ned noen butikker og nettbutikker hvis du har noen på lur. 20 kommentarer

Så koselig! Skulle ønske jeg kunne vært på jentekvelder selv, er så koselig, men har ikke så mange venner akkurat her så da blir det vanskelig, men har nå vært på noen før da :D

kan du legge ut oppskrifter? :)

Så koseligt! elsker at have jentekveld med mine bedste veninder:) Hav en super fin kveld :)

Åh det er så gøy og ikke minst koselig med jentekvelder!! :-)

Gleder meg kjempemasse til å se resultatet av rommet ditt :D

elsker jentekvelder jeg også !

Vil anbefale deg å ta en titt på butikkene kremmerhuset,

kid og princess for interiør ;-)

Det er så koselig med slike kvelder!

Anbefaler lightinthebox.com hvis du ønsker billige wallstickers f.eks :-) Har selv kjøpt et kjempefint verdenskart, som bare kostet rundt 150 kr.

Så koselig! :-)

Jeg er i militæret med en som gikk i klasse med Didrik 2. og 3. året på VGS. Han har visst møtt deg også, og han sier du virker som en koselig jente. Det er det inntrykket jeg også har fått av deg, du virker som en snill og godhjertet person, og du er kjempeflink til å blogge! Jeg leser bloggen din hver dag, og syns det er like koselig å klikke meg inn her hver gang. :-)

Så koselig:) Fint bilde.

Indiska har veldig mye fint!

Så utrolig koselig stemingsbilde, får nesten litt julestemning! Inspirerende at dere er så flinke å lage god mat,

klem

www.tamt.blogg.no

Lama og Lene Bjerre har veldig mye fint :)

Kremmerhuset, princess, kid, ålhens, osv. :D

henriette larsen

henriette larsen

Hørtes ut som en skikkelig koselig jentekveld :-)

Jeg fikk rommet pusset opp mens jeg var i USA i sommer, og ble overrasket med det da jeg kom hjem, så butikker jeg vet de har veldig mye fint på nå er Kremmerhuset, Skeidar, Bohus og Åhléns. Jeg jobber på IKEA i Åsane her i Bergen, og på IKEA er det skikkelig masse fint av pyntegjenstander, puter, lamper og bilder!

Hvis du skal til Bergen i nærmeste fremtid, så vil jeg virkelig anbefale Farmors hus, som ligger på Kløverhuset i byen!

Mailinn Aske: Åh, dette er så innmari godt å få høre skal jeg fortelle deg. Tusen hjertelig takk for denne gode kommentaren! :-)

Skriv en ny kommentar