hits

DAGENS ANTREKK 05.NOV.13

Det er faktisk skremmende hvor mye jeg tenker på jobbintervjuet i morgen, men jeg håper så inderlig at jeg blir fornøyd selv. Sommerfugler i magen som bare det! Det er litt godt egentlig. Litt spenning i hverdagen har jeg savnet, haha. I dag kommer jeg ikke til å ha noe planer fordi jeg kommer til å stresse meg opp til i morgen. Jeg har en slik vane at jeg ikke klarer å holde på med noe annet dagen før jeg skal noe viktig. Men det er noe jeg må få gjort unna i dag som er viktig for meg, nemlig gaven til søsteren min. Hun har bursdag i morgen så vil jo gi henne noe fint! Jeg har fått en sponset jakke fra SheInside som er blå/ turkis. Klarer ikke helt å finne ut eksakt fargen. Men den er utrolig kul synes jeg, aldri hatt en slik type jakke før så blir gøy å style den opp flere ganger og se hva jeg får til. 


Jakke fra SheInside // Genser fra Carlings // Buke fra Junkyard // Sko fra Junkyard // Skjerf fra BikBok // Solbriller fra Shopzerouv

22 kommentarer

Du er såå fiiin, åå

Silje Jensen: Aw, det er så koselig å se deg kommentere så ofte! Tusen takk <3

eg berre elske stilen din !! du har så kul og stilig stil!!! :D sku ønse eg hadde samme stil <3 og du e kjempe pen :D

Jeg elsker stilen din! Den er så utrolig rå og kul!

Sofie Losnedal

Sofie Losnedal

ÅÅÅhh, du er min største inspirasjon! Digger deg!!!

Victoria Caroline

Victoria Caroline

Lykke til i morgen, du nailer det

Du er så fin, Madeleine. Jeg ser veldig opp til deg og jeg leser bloggen din vær dag. Jeg husker jeg gikk inn på blogg.no og så jeg at du lå på topplisten med navnet Maddepadde og da syntes jeg du var så fin og at det var så kult at du het det samme som meg at jeg ble fast leser med en gang:) Håper du får jobben på urban. Den fortjener du virkelig:)

Åh, du er perfekt til å jobbe på Urban! Passer deg så godt. Men når trekker du vinneren av konkurransen til Stylepit?

Så fin du er! Du var kjempefin i den fargen:-)

Krysser fingrene for deg i morgen, håper du får jobben!

Utrolig fint antrekk :)

Du er pen :)

Åå, så langt og fint hår du har :D

Du er en inspirasjon! Utrolig pen og syk stil!

Beautiful! Which Canon camera do you have?

Lykke til, det kommer til å gå bra! :)

Hvordan er det å bestille fra sheinside?

Toll, Kvalitet, Hvordan får du pakken din? (Blir du ringt, får du mail, får du melding, eller lapp i posten?) Hvordan er kundeservicen? :) setter utrolig pris på svar!!

Det var en nydelig jakke!

Astrid: Hei du! Tollen kommer helt an på hvor mye du bestiller. Er det på over 200 kr skal man betale toll uansett. Hvordan man får pakken kan man velge selv på hvordan du ønsker å få den levert. Den kan komme på døren, ellers får du en lapp i posten.

Kundeservicen vet ikke jeg noe spesielt om, men har ikke hørt noe negativt :-) Jeg får dette sponset så det er ikke kundeservice jeg får, men en annen type service som samarbeidspartner.

Jessie: I use Canon 600D :-)

kordan størels har du i jakken?

Skriv en ny kommentar